Articol de blog

2014 in review

Autor:

Thecon

Data:

27 ianuarie 2015

Anul calului conform zodiacului chinezesc, 2014, a devenit istorie, lăsând moștenire lui 2015 o […]

Anul calului conform zodiacului chinezesc, 2014, a devenit istorie, lăsând moștenire lui 2015 o responsabilitate de a continua pe același trend pozitiv. Bineînțeles pe planetă au avut loc o mulțime de evenimente notabile pe toate planurile, însă noi ne vom concentra pe evoluția noastră, evoluția Thecon.

Cum sufletul unei companii nu se află în certificatul ei de înregistrare, sau în condica contabilului, ci în echipa din care este alcătuita, putem spune că sufletul Thecon a înflorit prin adăugarea noilor colegi la echipa inițiala. Le mulțumim pentru integrarea rapidă de care au dat dovada dar și pentru cunoștințele noi cu care au venit, colegilor noștri: Sînziana (Content writer), Andrei P. (Web designer), Ionuț (Web designer), Andrei B. (SEO consultant), Andrei R. (SEO consultant), Nicolae (Web Developer), Gabi (Sales), Adrian (SEO consultant).

Datorita echipei, cu o experiența notabilă în acest domeniu, am avut sute de proiecte finalizate pe întreg mapamondul și am reușit să satisfacem până și cele mai ambițioase cerințe de web design& development si SEO.

Thecon a avut mereu o orientare către clienți fără să-și neglijeze însă echipa. Și în anul precedent echipa Thecon a fost nelipsită de la evenimentele din domeniul IT, organizate atât în Galați cât și în alte locații din țară: Blog Gathering Galați, Curious Minds (Brașov), OpenHub și Imagine Leadership.

open hub

Dar am încercat să descoperim și tinere talente, organizând un training “Computer Science for Students”, unde timp de câteva săptămâni studenți tineri au avut ocazia să învețe lucruri noi, practice, aplicabile în viitoarea lor cariera web prin activități interactive și concursuri cu premii.

Thecon Computer Science for Students- review

Evenimentele externe au reprezentat mereu o atracție deosebită pentru echipa Thecon dar aceasta nu a neglijat nici evenimentele interne care au consolidat prietenii și au întărit colegialitatea. Pe parcursul anului au fost organizate multiple teambuilding-uri, printre care amintim: zilele PaintBall, GameNight, Thecon Snowfight si Euro Campionatul Thecon. O premieră a fost susținerea evenimentului caritabil “Ursuletul de Craciun” organizat la patinoarul din Galați.

Evenimente externe thecon- review

O parte din echipa Thecon a fost implicată și în proiectul SIMPRACT, implementat de Consiliul National al Întreprinderilor Mici și Mijlocii din România în parteneriat cu Asociația Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România (PTIR). In cadrul acestui proiect a fost înființata compania SMART OWL a cărei activitate a fost susținuta încă de la bun început de THECON.

Am încheiat anul in stil mare cu un Mini Revelion, un eveniment foarte reușit, care a ridicat moralul membrilor și ne-a ambiționat să devenim mai buni, respectând deviza “Work hard, party harder”.

Probabil cea mai notabila realizare a fost, acceptarea temelor de WordPress și HTML pe site-ul Themeforest, o piața relativ noua și încă în plină dezvoltare cu o cifră de afacere anuală impresionantă dar încă în continuă creștere. Prima temă acceptata a fost Travelogue, urmată de Av Studio. In prezent se lucrează la viitoarele teme de succes. Exigența staff-ului Envato, în ceea ce privește design-ul și calitatea codului, face ca victoriile de pe Themeforest să fie niște badge-uri pe care le purtam cu mândrie.

Travelogue - Travel Blog WordPress Theme

Nu ducem lipsă nici de parteneriate. Cel mai recent fiind cu un vizionar inovator, american, pe nume Larry Jacobsen. Am dezvoltat o relație profesională bazată pe proiecte și pe o muncă intensă, având ca scop evoluția Thecon în prim plan, cu scopul să devina în viitor o companie de talie internaționala, cu reprezentanții pe mai multe continente.

Pentru rezultate de o înalta calitate, am fost nevoiți să fim la curent cu cele mai noi tehnologii și tool-uri disponibile și să învățam să profitam de potențialul lor. Photoshop si Illustrator, au devenit un “must” odată cu cerințele din ce în ce mai mari în domeniul web design-ului. Atenția la detalii poate fi atinsă doar prin meticulozitatea oferită de cele 2 programe atât de îndrăgite de designerii noștri.

Photoshop si Illustrator

HTML5 si CSS3 oferă programatorilor noștri posibilități aproape nelimitate, în dezvoltarea paginilor de internet, limita fiind doar imaginația.

HTML5 si CSS3

Parallax Effect, un stil foarte popular în cercurile de web designeri, trebuia menționat în lista noastră, acesta având un impact puternic asupra aspectului oricărei pagini web care îl folosește.

Nu multe persoane sunt la curent cu faptul că majoritatea site-urilor sunt bazate pe niște platforme precum: WordPress, Prestashop, Magento, Joomla, Bootstrap. In fiecare zi ne perfecționam în dezvoltarea site-urilor pe aceste platforme, iar portofoliul a ajuns la cote impresionante.

Pentru 2015, evoluția Thecon, rămâne incertă dar suntem încrezători că va fi mai buni decât în 2014 din toate punctele de vedere. Cu siguranța la anul ne vom mândri cu realizări mai multe și proiecte și mai mari.

Thecon in anul 2015- review

Tags

Distribuie

Blogul Thecon

Articole recomandate

21 noiembrie 2017

Care este durata de viață a unui website?

Deții un website de câțiva ani? Site-ul tău pare să aibă un design atractiv, […]

Citește articolul

17 noiembrie 2014

Campanii prezidențiale în Social Media

Folosită pentru prima dată ca mediu de comunicare în cadrul unei campanii electorale în […]

Citește articolul

4 august 2022

Ecommerce SEO – Ce îți aduce mai mult trafic organic pe termen lung?

Pentru că nu mai poți începe nici măcar o discuție despre indexare în motoarele […]

Citește articolul

Vezi și alte articole din blogul Thecon.

Thecon Newsletter

Abonează-te pentru noutăți!

Intră în posesia celor mai proaspete știri și articole, direct în casuța poștală, prin abonarea la newsletter-ul nostru.