Articol de blog

5 Aplicatii Instagram pentru un profil ca de Influencer

Autor:

Thecon

Data:

21 ianuarie 2019

Îmi amintesc de o întâmplare din liceu în care o colegă exclama răspicat: Dacă […]

Îmi amintesc de o întâmplare din liceu în care o colegă exclama răspicat: Dacă nu ai Facebook, nu exiști! La momentul acela, am râs complice și am aprobat-o: așa era, Facebook-ul era obligatoriu în kit-ul de supraviețuire al liceului. Pe Facebook erau grupurile claselor unde postam meme-uri despre -ahem- profesori colegi. Tot pe Facebook citeam știrile și cele mai noi bloguri. Acum simt că s-au schimbat puțin apele, dar nu foarte mult. Dacă ai Facebook și nu ai Instagram si nu ai instalate aplicatii Instagram, e ca și cum ai exista într-o garsonieră de 2 pe 4 iar singura ta sursă de conectare cu lumea ar fi un televizor care prinde doar TVR.

Mai nou (de prin 2015 încoace), Instagram e miezul! Iar aplicatiile Instagram sunt exact acel înveliș poleit care fac conținutul din interior să arate și mai fain, și mai prețios decât în realitate. Facebook transpiră de strădanie să țină pasul cu mai-tânărul Instagram, dar oricât ar încerca să introducă și el Stories și filtre, tot la aplicatii Instagram ne întoarcem.

Am făcut un sondaj la birou și am pus cap la cap o listă cu cele mai în vogă aplicatii Instagram ale momentului. Dacă și tu te întrebi cum de unele profiluri de Instagram arată atât de profi, noi îți vom dezvălui secretul mai jos. E mai simplu și mai accesibil decât crezi…

 

1.SnapSeed/ Afterlight/VSCO– cele mai populare aplicatii Instagram

The Holy Trinity of Editing, le-am putea numi noi. Nu există influencer care să nu aibă în arsenal aceste aplicatii Instagram de editare foto. Fă-le funky, fă-le sassy, transformă-le după placul inimii cu ajutorul acestor trei aplicații mult superioare filtrelor clasice oferite de Instagram. Scopul final este redarea unei identități cât mai colorate, cât mai moderne și cât mai ancorate în tehnologie.

snap

 

2. Unfold -Stories Creations

Dacă ești un storyteller și îți place să construiești povești atât prin imagini cât și prin cuvânt, Unfold e perfect pentru tine. Are un touch elegant, studiat și profesionist care, în doar câteva click-uri, îți poate transforma fotografiile într-o adevărată campanie. În plus, are 6 opțiuni de limbi pe care le poți alege și poți găsi atât versiuni compatibile cu Ios cât și cu Android.

unfold

 

3. Boomerang

Să trecem și la capitolul video, doar cunoaștem că postările video de pe Instagram sunt cele care atrag cel mai mult engagement. Boomerang este tăticul programelor de editare video pe Instagram. Cu un feel modern, fun și cu un mod de editare extreeem de ușor de folosit, Boomerang a înregistrat un număr de instalări de peste un miliard :)

stories creation

4. InShot

Inshot are acel frame video care a explodat pe rețelele de socializare. Pe lângă clasica ramă cu efect de oglindire blurrată, poți adăuga muzică, efecte, text, stickere/logo-uri și, bineînțeles poți modifica durata video-ului. Acest app este perfect pentru cei care nu se pricep la software-uri complicate de editare video dar își doresc să îmbunătățească aspectul înregistrărilor.

inshot

 

 

5. Captions

Brandul tău are nevoie de headline-uri atractive și sloganuri memorabile care să convingă potențialii clienți ? Captions este exact aplicatia Instagram de care ai nevoie ca brandul tău să pară mai prietenos și elaborat până la ultimele detalii. Nu trebuie decât să faci un simplu search de keyword, iar Captions îți va sugera o mulțime de posibile exemple pentru conținut. Desigur, nu se va compara cu personalitatea individuală pe care ți-o va putea oferi un copywriter, dar decât deloc… În plus, ghici ce? Nu trebuie să plătești nimic pentru acest app.

aplicatii instagram

 

BONUS: Track your followers în 3 aplicatii Instagram!

Ai depășit deja statutul de Instagrammer de rând și ești deja un micro-influencer? Atunci, ar fi bine să analizezi ce followeri noi ai, cine se oprește din a te urmări, care e grupa de vârstă la care ai cel mai mare impact, etc. Sunt foarte multe aplicatii Instagram prin care poți afla aceste detalii, noi îți recomandăm InsFollowers, InsTrack și InstaFollow.

Nu mai rămâne decât să îți urăm spor la “redecorat”! Speram ca macar două, dacă nu trei dintre aceste aplicatii Instagram să-și facă loc în telefonul tău. N-om fi toți influensări, dar toți suntem pasionați de frumosul și de poveștile din jur, iar aceste aplicații sunt ideale pentru așa ceva.

P.S: Celor care reușesc să rămână imuni la microbul Social Media: un foarte mare și foarte sincer Bravo! Suntem siguri că sunteți măcar puțin mai productivi ca noi, restul :).

Tags

Distribuie

Blogul Thecon

Articole recomandate

24 decembrie 2014

Crăciunul – un nou motiv de sărbătoare

  În 2014, Thecon și-a extins numărul de colaboratori și proiecte finalizate cu succes, […]

Citește articolul

20 decembrie 2018

Logo trends in 2019

Among the elements that can highlight the identity of your business, the logo is […]

Citește articolul

26 februarie 2016

Peste 60 de bloguri implicate în campania de susținere a bloggerilor. Vrem să ajungem la 100!

#TheconSustineBloggerii a început în vara anului trecut la începutul lunii iulie și până astăzi am reușit să ajutăm peste 60 de bloggeri români. Am plecat cu gândul să ne aducem aportul la dezvoltarea blogosferei românești și să ajutăm gratuit creatorii de conținut să își imbunătățească blogurile, și am ajuns la o campanie unică în România.

Citește articolul

Vezi și alte articole din blogul Thecon.

Thecon Newsletter

Abonează-te pentru noutăți!

Intră în posesia celor mai proaspete știri și articole, direct în casuța poștală, prin abonarea la newsletter-ul nostru.