Achiziții echipamente

hardware și software

Colaborăm activ cu instituții publice

și clienți ce implementează proiecte de finanțare.

Parteneriate Strategice pentru Digitalizare și Soluții IT

Specializați în furnizarea de echipamente IT & C, colaborăm atât cu instituții publice în cadrul SEAP,
cât și cu clienți privați ce implementează proiecte în cadrul programelor de finanțare.

Sistemul Electronic de Achiziții Publice (S.E.A.P)

Expertiză în Achiziții Publice

Suntem un furnizor de încredere pentru instituțiile publice, oferind o gamă largă de produse electronice ce pot fi achiziționate și prin SEAP achiziții directe, evidențiindu-ne printr-o bogată experiență în domeniul achizițiilor publice, similar unui expert achiziții publice.

Achiziții pentru Programe de Finanțare

Sprijin în achiziția echipamentelor prin programe de finanțare

Colaborăm activ cu clienți care implementează proiecte finanțate prin programe europene și alte surse de finanțare, orientându-ne și spre achiziții fonduri UE. Oferim soluții IT personalizate, asigurându-ne că toate componentele tehnice corespund în mod precis cerințelor de finanțare și obiectivelor proiectului.

Vrei să faci o achiziție?

Fie că ești o instituție publică, o companie sau un antreprenor independent, avem soluțiile potrivite pentru tine. Consultanții noștri sunt gata să te ghideze în alegerea celor mai eficiente și cost-eficiente opțiuni.

am colaborat cu următoarele

Instituții Publice

Printre colaboratorii noștri se numără spitale, universități, institute de cercetare, unități militare, inspectorate de poliție, muzee și nu numai, fiecare colaborare fiind o mărturie a angajamentului și expertizei noastre în furnizarea de soluții IT de top.

Educație
/
Institute
/
Societăți Naționale
/
Cultură
/
Sănătate
/
Apărare
/
Poliție
/
Administrație
/
Altele
Universitatea Dunărea de Jos Galați
Educație

Am furnizat echipamente electronice pentru dotarea laboratoarelor tehnice. Susținem periodic concursuri adresate studenților unde premiem performanța!

Universitatea Transilvania Brașov
Educație

Colaborând cu UTB, am echipat universitatea cu piese pentru electronică, contribuind la transformarea modului în care studenții învață și inovează.

Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca
Educație

Împreună cu Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, am transformat laboratoarele studențești prin dotarea lor cu echipamente electronice de actualitate.

Universitatea Politehnică din București
Educație

Cu osciloscoape moderne, am adus un suflu nou în laboratoarele Universității Politehnica din București, simplificând și îmbunătățind învățarea practică pentru studenți.

ICI
Institute

În parteneriat cu Institutul Național de Cercetare Dezvoltare în Informatică – ICI am furnizat echipamente de rețelistică esențiale, stimulând inovația și cercetarea în domeniul IT

INFLPR
Institute

Pentru Institutul Național pentru Fizica Laserilor, Plasmei și Radiației, am furnizat plăci Raspberry Pi, oferindu-le soluții eficiente și versatile pentru proiectele de cercetare și dezvoltare.

INSP
Institute

Am echipat Institutul Național de Sănătate Publică cu sisteme de supraveghere video, asigurând un mediu mai sigur și eficient pentru personal și vizitatori.

ICCF
Institute

Pentru Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Chimico Farmaceutică am livrat laptopuri și unități PC, simplificând munca cercetătorilor și eficientizând activitățile lor zilnice.

Romgaz S.A.
Societăți Naționale

Am furnizat Societății Naționale de Gaze Naturale Romgaz S.A. piese și accesorii pentru computere, contribuind la eficientizarea și modernizarea infrastructurii lor IT.

CFR Călători
Societăți Naționale

Pentru SNTFC ‘CFR Călători’, am livrat multimetre digitale, contribuind la eficiența și precizia lucrărilor de întreținere și reparații ale trenurilor.

Muzeul Grigore Antipa
Cultură

Am echipat Muzeul Național de Istorie Naturală Grigore Antipa cu Kit-uri Raspberry Pi 4 și carduri de memorie, îmbunătățind experiența interactivă a vizitatorilor

Spitalul Orășenesc Cernavodă
Sănătate

Am asigurat Spitalului Orășenesc Cernavodă întrerupătoare magnetice, contribuind la creșterea siguranței și fiabilității instalațiilor electrice esențiale.

Spitatul pentru Copii Galați
Sănătate

Am furnizat Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii „Sf. Ioan” Galați traducătoare electronice facilitând comunicarea eficientă cu refugiații din Ucraina și asigurând îngrijire medicală adaptată nevoilor lor lingvistice.

Ministerul Apararii
Apărare

Pentru numeroase unități militare am livrat componente electrotehnice și de rețelistică, contribuind la îmbunătățirea infrastructurii lor tehnice și la optimizarea comunicării.

Școli și Licee
Educație

Pentru școli și licee, am furnizat componente de robotică și automatizare, încurajând învățarea practică și dezvoltarea abilităților tehnice ale elevilor.

Inspectorate de Poliție
Poliție

Pentru Inspectoratele de Poliție am facilitat achiziția de NVR-uri, camere IP, echipamente de monitorizare, componente electronice diverse și truse complete cu scule.

Ce produse comercializăm?

În mare parte produse electronice din categoria IT & C, dar dacă achiziția ta cuprinde produse dintr-o sferă mai largă ne adaptăm și găsim soluții împreună pentru a-ți satisface nevoile.

Portabile

PC & Accesorii

Servere

Imprimante

TV-uri

Licențe Software

Robotică

Electronică

Supraveghere

Detecție Incendiu

Control Acces

Automatizări

ISO 9001
Licenta IGPR

Certificări și Licențieri

Standarde Superioare Certificate

THECON SRL deține certificarea ISO 9001 pentru managementul calității, ISO/IEC 27001 pentru securitatea informației și licențiată de IGPR în domeniul sistemelor de securitate, garantând astfel servicii și produse de înaltă calitate, securizate și conforme cu standardele legale.

THECON SRL a implementat și susține un sistem de management al calității riguros, care este în conformitate cu standardul internațional ISO 9001. Această certificare, acordată de RIGCERT, atestă angajamentul nostru pentru menținerea unor standarde înalte de calitate în toate procesele noastre operaționale și de management. Prin această acreditare, demonstrăm o abordare consecventă și profesională în satisfacerea nevoilor clienților noștri, garantând excelența și fiabilitatea serviciilor și produselor oferite.

Sistemul de Management al Securității Informației al THECON SRL este structurat conform standardului ISO/IEC 27001:2013, reprezentând un angajament ferm în asigurarea și protejarea informațiilor. Această normă internațională stabilește cerințe riguroase pentru stabilirea, implementarea, menținerea și îmbunătățirea continuă a unui sistem de management al securității informației.

THECON SRL a primit autorizație din partea Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR) pentru a efectua activități specifice legate de sistemele de securitate. Această autorizație ne permite să ne ocupăm de instalarea, modificarea și întreținerea componentelor sau sistemelor de alarmare împotriva efracției. În practică, acest lucru înseamnă că avem competențele, cunoștințele și aprobarea necesară pentru a asigura că sistemele de securitate sunt instalate și întreținute conform celor mai înalte standarde de securitate, oferind clienților noștri protecție eficientă împotriva intruziunilor neautorizate.

În oferta noastră diversificată de produse, acordăm o atenție deosebită principiului (DNSH), conform cu Regulamentele Europene (UE) 2021/2139 și (UE) 2020/852, asigurându-ne că produsele pe care le furnizăm corespund celor mai înalte standarde de calitate și inovație, dar și contribuie pozitiv la sustenabilitatea mediului.

Hai să discutăm!

Povestește-ne mai multe despre achiziția ta

Unde ne găsești?

Adresă

Aleea Lalelelor 10
800261, Galați
Romania

Telefon

Unde ne găsești?

Adresă

Aleea Lalelelor 10
800261, Galați
Romania

Telefon

Unde ne găsești?

Adresă

Aleea Lalelelor 10,
800261, Galați
România

Telefon