Articol de blog

Avantaje Magazin Online. De ce să vinzi și online?

Autor:

Thecon

Data:

28 martie 2019

Acest articol a venit din fuziunea unor dorințe de a obține un acces mai […]

Acest articol a venit din fuziunea unor dorințe de a obține un acces mai ușor la unii producători, dar și pentru a spori comerțul electronic. Înainte să listăm câteva avantaje magazin online, vă voi spune cum am ajuns la această concluzie.

Recent am ajuns într-un magzin foarte special pe o nișă care încă nu este epuizată și mega-saturată. Un magazin cu produse tradiționale și când spun tradiționale mă refer la produse făcute în curtea din spate de 6 oameni care fac asta de generații. Era vorba și de alimente și de produse decorative, etc. Orientarea magazinului nu era spre turiști. Era doar un simplu magazine frumos cu produse pe care nu le găsești decât acolo.

Din reflex, i-am întrebat care este website-ul lor ca să pot să comand câte ceva și în alte momente ale anului când nu pot ajunge în cealaltă parte a țării. Am fost surprins să aud că acel magazin nu are un website. Au un procent de 0% de comenzi online, iar în mintea mea vedeam sute de oameni care și-ar dori să aibă acces la acele de produse.Astfel:

Avantaje Magazin Online. Ai un produs? Listează-l online!

Nici nu știu cu ce să încep, avantaje magazine online sunt nenumărate și sunt considerabil superioare. Le luăm pe rând.

avantaje magazin online

avantaje magazin online

1.Costuri reduse de deschidere

Suma de bani pe care trebuie să o ai ca să deschizi un magazin fizic nici nu se compară cu suma necesară unui magazin online. Presupunând că deja ai magazinul online, singurul lucru pe care trebuie să îl plătești este Hosting-ul anual sau lunar și domeniul care merge pe același principiu.

Dacă nu ai deja un magazin online construit, am fi mai mult decât fericiți să discutăm cu tine despre serviciile noastre de dezvoltare magazine online. :D

2.Avantaje Magazin Online: Poți măsură rezultatele strategiilor de marketing

O privire de ansamblu este necesară aici. Este vorba de valoarea pe care o au banii online și valoarea pe care o au în offline. Câtă promovare poți face cu un euro în offline, dar în online? Cred că am pus întrebarea potrivită și deja răspunsurile sunt evidente.

100 RON pot însemna ceva în online pe când cu 100 RON în offline nu poți face cam nimic. Mai mult decât atât, cu noile tool-uri performante de tracking și de calcul a rezultatelor, acum poți înțelege foarte bine unde ți se duc banii, câți oameni ți-au văzut reclamele, câți oameni ți-au cumpărat serviciile sau produsele și câți oameni au găsit website-ul tău ineficient.

3.Audiențe mai mari targetabile mai ușor

Nu există limite! Atâta timp cât poți să livrezi cât mai departe, clienții tăi pot să provină de oriunde. Poți avea vizite pe website din toate țările la care te poți gândi. Nu mai este ca acum 50 de ani când un billboard era cel mai scump lucru iar lumea se bătea pentru ele. Acum poți targeta în același timp, cu sume mult mai mici, oameni de pe tot globul. Iar afacerea ta poate să devină imediat una națională lăsând la o parte etapa de comerciant local.

4.Flexibilitatea stocului

Un magazin online este pentru oricine își dorește sau este pasionat de vânzări și marketing. Dacă nu ești producător sau importator, poți deschide un magazin online în regim de dropshipping, iar stocurile nu mai sunt o grijă pentru tine. Poți deschide un magazine online unde să vinzi doar prin afiliere.

Opțiuni sunt multe, deci ești pregătit pentru construirea propriului magazine online? Uite unul făcut de noi unde vindem baterii externe. Lasă-ne un mesaj sau participă la discuție aici în comentarii!

Tags

Distribuie

Blogul Thecon

Articole recomandate

27 septembrie 2021

Ce este Headless E-commerce și care sunt funcționalitățile acestuia

Situația pandemică a creat contextul perfect pentru o dezvoltare mai rapidă a tehnologiilor. Acest […]

Citește articolul

22 noiembrie 2021

Fidelizarea Clienților – 7 metode eficiente pentru magazinul tău online

Unul dintre miturile promovate în rândul companiilor este că, un produs foarte bun este […]

Citește articolul

4 martie 2019

Gadgets: toți știm să le folosim, dar câți știm să le și curățăm?

Vine, vine priiiimăvaraaaa,/ se așterne-n toaaată țara,/ microbi și tuse pe câmpii,/ ce-ar fi […]

Citește articolul

Vezi și alte articole din blogul Thecon.

Thecon Newsletter

Abonează-te pentru noutăți!

Intră în posesia celor mai proaspete știri și articole, direct în casuța poștală, prin abonarea la newsletter-ul nostru.