Articol de blog

Care este pretul unui website?

Autor:

Andrei Boghiu

Data:

20 mai 2019

Credem că nu mai este un secret faptul că un site reprezintă baza afacerii […]

Credem că nu mai este un secret faptul că un site reprezintă baza afacerii tale. Indiferent de produsele sau serviciile pe care le oferi, promovarea în mediul online depinde foarte mult de existența unui website adecvat. Practic, dacă nu ai un site în secolul XXI, putem afirma cu ușurință că îți va fi dificil să-ți desfășori activitatea și să generezi rezultatele așteptate. Pretul unui website este adesea un impediment in creșterea afacerii.

pretul unui website

Dacă încă nu ai luat în calcul posibilitatea de a-ți crea un site, este timpul să afli ce tipuri de site poți avea și care este pretul unui website.

Cât costă un site?

#1. Preț website de o pagină

Cele mai întâlnite tipuri de site atunci când dai click pe un anumit link aflat într-un newsletter sau e-mail este site-ul care conține o singură pagină. Cunoscut sub denumirea de landing page, acest website conține doar informații esențiale, întrucât vizează un singur obiectiv.

pretul unui websiteDe cele mai multe ori, conținutul unui landing page este făcut cu scopul de a convinge utilizatorii să cumpere un produs, să descarce un ebook, să completeze un formular de înscriere sau să-și lase datele de contact pentru a se abona la un newsletter. Oricare dintre aceste situații este și cazul tău, trebuie să ai în vedere ca informațiile să fie clare, astfel încât oamenii să aibă o imagine de ansamblu a produsului sau servicului tău.

Costul unei astfel de pagini începe de la X RON, însă variază în funcție de complexitatea site-ului.

#2. Preț website de prezentare pentru afaceri mici

Acest tip de site este indicat dacă îți dorești să crești vizibilitatea afacerii tale. Având un număr de maxim 20 de pagini, un astfel de site conține toate informațiile relevante despre afacerea ta. Cele mai comune categorii ale unui site de prezentare sunt: Acasă, Despre, Echipă, Misiune/Viziune, Servicii, Testimoniale, Blog, Contact.

Cu un buget începând de la X RON, poți avea un site care să-ți susțină activitatea și prin intermediul căruia să-ți promovezi constant serviciile sau produsele unor pontențiali clienți ori să-i fidelizezi pe cei pe care îi ai deja.

#3. Preț website de prezentare pentru afaceri mijlocii

Un site de prezentare pentru o afacere de dimensiuni medii este asemănător celui pentru afacerile mici. Diferența majoră constă în faptul că sunt adăugate informații și funcționalități suplimentare, ceea ce generează un număr mai mare de pagini.

Spre exemplu, poate exista o categorie specifică pentru diverse surse online pe care utilizatorii le pot accesa, dealeri personalizați ori posibilitatea de a deveni membru al unei comunități online.

Pentru un preț începând de la X RON, specialiștii noștri în web design te pot ajuta să ai un site potrivit.

#4. Preț website eCommerce pentru afaceri mici

Un site în zona de eCommerce este special conceput pentru a facilita cumpărarea online a unor produse și servicii. Așa că dacă ai o afacere care dispune de un număr limitat de servicii sau bunuri, atunci un astfel de site ți se potrivește.

Experții noștri sunt pregătiți să te ajute cu crearea și configurarea unui site pentru magazinul tău online astfel încât utilizatorii tăi să aibă o experiență plăcută pe site și să revină. Bugetul pentru aceste tip de site începe de la X RON.

#5. Pret website eCommerce pentru afaceri mijlocii

Dacă deții o afacere ce oferă o gamă variată de produse sau servicii, atunci cu siguranță trebuie să iei în calcul crearea unui site de cumpărături online mai complex. Începând de la X RON, echipa noastră te va ajuta să incluzi toate produsele, să personalizezei regulile de achiziționare și de plată ori să ai diverse prezentări ale produselor.

Clienții tăi vor avea contextul ideal pentru a-și satisface nevoile și vor reveni cu siguranță pe site-ul tău!

La final, nu-ți rămâne decât să soliciți o ofertă personalizată de web design și să afli pretul unui website adecvat nevoilor tale!

 

Tags

Distribuie

Blogul Thecon

Articole recomandate

27 decembrie 2018

Bilanțul Thecon 2018: Cum am înclinat balanța

Având în vedere că 2018 e pe picior de plecare, iar 2019 se pregătește […]

Citește articolul

6 martie 2018

Thecon susține Bloggerii și prin gaming

Sâmbăta lui 24 februarie am găzduit Bloggers Arena Galați pentru al 5-lea eveniment.  A […]

Citește articolul

11 octombrie 2017

Problema cu Facebook cover și sfaturi utile

Facebook face schimbări frecvente în user interface-ul site-ului și nu prea ne anunță. Mai […]

Citește articolul

Vezi și alte articole din blogul Thecon.

Thecon Newsletter

Abonează-te pentru noutăți!

Intră în posesia celor mai proaspete știri și articole, direct în casuța poștală, prin abonarea la newsletter-ul nostru.