Carieră

Alătură-te echipei Thecon!

Serviciile noastre ne unesc și ne folosim zilnic talentul și cunoștințele pentru a oferi soluții web eficiente, custom, inovatoare și locuri de muncă IT pentru pasionați. Fie că ești developer sau marketer abilitat, cu siguranță avem un birou pentru tine și dorința ta de dezvoltare.

Primul lucru pe care îl vei observa în echipa noastră este că suntem foarte orientați spre munca de echipă și ne dorim ca și tu să fii un #TeamPlayer veritabil!

Joburi populare

Explorează lista celor mai alese job-uri.

Activități

Make It Fun!

Unicul principiu care ne unește este că indiferent de complexitatea proiectelor, încercăm să le facem cât de plăcute cu putință. De aceea, “Make It Fun” a devenit un etalon pentru toate echipele din Thecon. Organizăm frecvent gaming nights, campionate de eSports, teambuilding-uri anuale legendare, LAN parties și multe alte activități care ne aduc împreună.

Video Games  /  Plimbări  /  Boardgames  /
Teambuildings  /  Activități în aer liber

Oportunități și Beneficii

Fiind vestitorii digitalizării și susținătorii dezvoltării personale, îți oferim acces la cele mai noi tehnologii și mână liberă pentru a schimba modul în care utilizatorii folosesc mediul digital. 

01 Susținem Ideile Inovatoare

Fă-ți ideea de afacere auzită, documentează detaliile și prezint-o echipei noastre într-o scurtă sesiune de pitching. Dacă ideea ta este bună și simțim că ești hotărât să o vezi materializată, vei primi sprijinul nostru și o potențială finanțare

02 Acces la Super Evenimente

Suntem foarte activi și prezenți în comunitate atât din punct de vedere business, dar și filantropic. Vei participa frecvent la conferințe, workshop-uri sau evenimente pe tema digitalizării. Suntem chiar parte din lista membrilor unui Cluster, alături de alți actori ai industriei creative.

03 Teambuilding anual legendar

Teambuildingul pe care îl organizăm anual este o cu totul altă experiență. De obicei la sfârșit de sezon estival organizăm un teambuilding stelar, unde nu lăsăm nicio experiență de echipă să scape. Treasure hunts, jocuri de echipă, activități inedite, concursuri. Pentru personalizarea experienței de teambuilding, am dezvoltat chiar și o aplicație mobilă dedicată.

Thecon Newsletter

Abonează-te pentru noutăți!

Intră în posesia celor mai proaspete știri și articole, direct în casuța poștală, prin abonarea la newsletter-ul nostru.

Intră în echipa Thecon și începe-ți călătoria digitală!

Office 1

ADRESĂ

Aleea Lalelelor 10
800261, Galați
Romania

Telefon

Office 2

ADRESĂ

Str. Episcop Melchisedec Ștefănescu
nr. 2, Galați
Romania

Telefon