Articol de blog

Servicii de creare site. Decernarea premiilor Web-Oscar

Autor:

Thecon

Data:

28 februarie 2019

În timp ce Rami Malek și Lady Gaga au cucerit inimile oficialilor de la […]

În timp ce Rami Malek și Lady Gaga au cucerit inimile oficialilor de la Academy Awards, aici la Thecon și noi am stat geană pe angajații noștri să vedem care este cel mai demn de a purta coroana și titlul de câștigător onorific al celui mai bun serviciu de creare site. Bine ați venit la decernarea premiilor Web-Oscar găzduite de Thecon Web Design Academy. Menționăm că premiile sunt 100% digitale și nu constau în recompense fizice sau impozitabile de niciun fel. Fără să mai lungim discuția pentru că suntem plătiți pe ora, aceștia sunt câștigătorii premiilor Web-Oscar după categorii!:

   1.Cea mai vândută temă de WordPress

Cea mai vândută tema de WordPress din anul 2018 este Cryptic! Echipa de oameni capabili de la ModelTheme a reușit să marcheze un rezultat impresionant în 2018 dovedind că o muncă bine făcută și o cooperare continuă vor fi mereu resimțite în produsele pe care ei le dezvoltă din dragoste.(Și ei sunt plătiți pe ora). Cryptic a fost vândută de peste 1,400 de ori. Menționăm că premiul se duce către Tema de WordPress Cryptic și nu către ModelTheme, doar este un premiu digital, nu?

creare site

   2.Cel mai productiv magazin online

La această categorie, specializați în electronică și tehnologie spațială, Clește.ro este câștigătorul premiului Web-Oscar după ce a reușit să înregistreze câteva cifre demne de invidiat. Am vrea să va spunem cât de mulți bani am făcut, dar nu vrem să vă descurajăm. În schimb, vă putem spune că am vândut 1,954 de leduri de 5mm, peste 250 de surse de 3,3-5V, peste 300 de Breadboard-uri 830, iar ziua în care am avut cele mai multe comenzi a fost 17 Decembrie, când am emis nici mai mult nici mai puțin de 54 de facturi. Felicitări Clește.ro și băieților dedicați care parcă nu se mai satură de vânzări.

creare site

   3.Cel mai de success blog post

Am reușit să atingem un rezultat uimitor și ne-am dovedit nouă că putem să creem conținut de calitate care în același timp să stârnească și curiozități, să satisfacă nevoia de cunoaștere, dar și să pună cărămidă peste cărămidă acolo unde era nevoie de stabilitate. Astfel, premiul Web-Oscar pentru cel mai de success blog post revine articolului cu titlul:  Top Influenceri România în 2018 (Infographic). Suntem mândri să spunem că acest articol încă stă în topul generatorilor de trafic pe Thecon.ro și a reușit în mai puțin de 24 de ore să ajungă în poziția 1 în Google. Pretty good, ha?

influenceri romania

   4.Cel mai bun website în rolul principal

Din momentul în care am primit proiectul și am început să lucrăm la sitemap, știam că acesta va fi cel mai iubit și mai important, dar și cel mai bun proiect al nostru. Premiul pentru cel mai bun website în rolul principal merge către sezonulromaniafranta.ro. Congrats!

creare site

   5.Cel mai creativ produs de design graphic

Serviciile de creare site și în special magazinele online sunt specialitatea noastră, iar de obicei încercăm să ne diferențiem cât de mult posibil. La acest capitol, toate presiunile se duc spre designerii noștri. Cu ultimul magazin online pe care l-au creat cred că și-au depășit limitele. Așadar, designul care câștigă Web-Oscar-ul este baterieexterna.ro. Felicitări.

baterieexterna

Aceasta a fost festivitatea de decernare a premiilor Web-Oscar. Am rămas fără material digital pentru alte premii, deci încheiem aici. See you next year :D

Tags

Distribuie

Blogul Thecon

Articole recomandate

16 octombrie 2017

Ne căutam coleg/colegă pe vânzări

Suntem în căutarea unei persoane cu inițiativă și abilități foarte bune de comunicare şi […]

Citește articolul

26 ianuarie 2022

Top pluginuri WordPress gratuite esențiale

Dintr-un total de peste 50,000 de pluginuri WordPress disponibile, este practic imposibil să nu […]

Citește articolul

6 iunie 2022

Știri din digital – Ediția lunii Mai

A mai trecut o lună calendaristică și domeniul digital a continuat să mențină un […]

Citește articolul

Vezi și alte articole din blogul Thecon.

Thecon Newsletter

Abonează-te pentru noutăți!

Intră în posesia celor mai proaspete știri și articole, direct în casuța poștală, prin abonarea la newsletter-ul nostru.