fbpx

SERVICII CREARE SITE.

Ai nevoie de un site nou sau vrei să îl îmbunătățești pe cel existent?
Te putem ajuta fără bătăi de cap, la un preț convenabil.

Vezi mai jos toate beneficiile tale, portofoliul nostru și recomandările clienților noștri.
Completează acest formular și vom reveni cu o ofertă într-un timp foarte scurt.

Telefon: +40740 470 048

Cere o ofertă

Care sunt beneficiile tale?

Panou de administrare

Vei avea posibilitatea de a edita orice descriere, orice imagine, orice text, sau poză din site-ul tău. Poți modifica serviciile și descrierile lor, poți modifica portofoliul și poți crea campanii promoționale.

Identitate de brand și design grafic

Ai nevoie de un logo pentru noul tău site de prezentare? Te putem ajuta cu tot ce ține de imaginea afacerii tale, atât la început cât și ulterior prin bannere și materiale grafice pentru campaniile tale.

Design Responsive

Un design responsive este obligatoriu, iar site-ul trebuie să ofere clienților tăi o experiență ușoară de utilizare pe orice dispozitiv. Site-ul tău online trebuie să fie performant pe orice pagină, de la homepage la contact, iar vizitatorii săi îți vor putea deveni clienți mult mai ușor.

Vinde mai mult

Îți putem crea landing pages profesioniste pentru captarea de lead-uri. Singura ta grijă este să vinzi mai mult și vei avea la dispoziție integrări avansate de remarketing cu Google Ads și Facebook.

Analiză și raportare

Google Analytics și Google Search Console îți vor oferi toate informațiile și rapoartele necesare pentru a îmbunătăți permanent calitatea site-ului tău.

Introducere de conținut

Ai deja un site online? Te ajutăm cu mutarea conținutului din platforma veche.

Creare de conținut text și grafic

Echipa noastră de content writers și graficieni te pot ajuta cu crearea de descrieri pentru serviciile tale, editare profesionistă a pozelor tale și multe alte servicii conexe.

Găzduire, SSL, adrese de mail și Suport

Toate acestea sunt incluse. Echipa noastră îți va oferi tot suportul de care vei avea nevoie, cu răspunsuri și sfaturi practice care te vor ajuta în activitatea ta zilnică.

Tot ce ai nevoie pentru crearea unui site

Portofoliu.

Câteva dintre proiectele dezvoltate de echipa noastră de designeri și experți tehnici. Pentru întrebări și informații suplimentare contactează-ne. Ne place să vorbim despre munca noastră!

Vrei un website asemănător?

Ce spun clienții .

 • „Mulţumesc echipei Thecon pentru promptitudine, pentru respectarea cadrului de lucru, pentru răbdarea de a asculta toate ideile, propunerile pentru proiectul PresaGalati.ro pe care l-am reconstruit împreună!”

  Delia Gavriliu
  Administrator, presagalati.ro
 • Această echipă este genul “care poate orice”, fiind de fiecare dată dispuși să încerce toate ideile sau funcțiile prezentate. Website-ul nostru www.trumi.com este extraordinar datorită acestei ehipe. Sunt foarte fericit de experiență și intenționez să colaborez cu echipa Thecon pentru foarte multe proiecte in viitorul apropiat!

  Nathan Jespersen
  CEO Trumi.com (Australia)
 • Am simtit entuziasmul celor din echipa in ceea ce priveste conceptul meu si acest lucru face ca aceasta colaborare sa fie una plăcuta. Comunic foarte bine cu echipa Thecon, sunt foarte atenți și întotdeauna au venit cu soluții, cand a fost cazul, intr-un timp foarte scurt.

  Luna Morgaciova
  Administrator, morgaciova.com

Întrebări frecvente.

Cât costă un site?

Prețul variază în funcție de complexitatea proiectului. Pentru a primi o ofertă de preț, completează formularul de la începutul paginii și te vom contacta în cel mai scurt timp. Fiecare serviciu opțional, crearea unui logo, crearea de conținut personalizat și adăugarea sa aduc costuri suplimentare pe care le vei ști de la bun început.

Cât durează dezvoltarea unui site?

Bazat pe datele pe care ni le transmiți la prima discuție putem estima cât durează implementarea. Experiența site-urilor dezvoltate ne spune că timpul de dezvoltare depinde de cât de pregătit ești tu pentru lansarea unui site, identitate de brand, conținut text, site-uri de referinta etc.

Contează numărul de pagini?

Contează câte pagini dorești să aibe site-ul tău în cazul în care acestea diferă. Un volum mai mare de personalizare va influența procesul de dezvoltare al site-ului. Poți avea o pagină, sau câteva zeci, sute, sau mii de pagini.

Care este implicarea ta în procesul de dezvoltare?

Pentru început avem nevoie să ne explici viziunea ta asupra site-ului, care este obiectivul siteului, iar ulterior te vom îndruma spre a face pașii necesari în vederea obținerii soluției ideale pentru afacerea ta. Nu ai nevoie de cunoștințe tehnice, ne ocupăm noi.

Hai să începem.

Înainte de crearea unui site trebuie să aflăm câteva detalii despre afacerea sau proiectul tău. Completează formularul de mai jos și beneficiezi și de consultanță gratuită.Nu mai aștepta
momentul perfect.

De ce să-ți creezi un site? Pentru că mediul on-line a devenit o sursă foarte importantă de informații pentru susținerea achizițiilor realizate atât de către persoane fizice, cât și de firme. Prin serviciile de creare site te ajutăm să comunici rapid și ușor cu piața ta țintă și mai ales, poți ajunge la potențialii clienți cu informații relevante și convingătoare, în cele mai variate formate (text, imagine, video, tutoriale, etc.).

Suntem mereu aici. Completează formularul, sună sau trimite un email.