fbpx

SERVICII CREARE SITE.

Telefon: +40 762 994 622            E-mail: contact@thecon.ro

Alege un website profesional pentru afacerea ta!

Fie că dorești un website nou sau un design diferit pentru cel existent, ai nevoie de un partener de încredere specializat în soluții web design care să îți fie alături.

Designerii și experții noștri tehnici îți stau la dispoziție cu servicii complete de creare site și redesign, pentru ca tu să îți construiești acum o prezență solidă online.

De ce ai nevoie de crearea unui site profesional?

 • Design unic și expresiv  Website-ul tău este realizat cu cele mai noi tehnologii și respectă ultimele tendințe în web design și navigabilitate.
 • Soluții web personalizate – Ai parte de un site unic, original, adaptat cerințelor industriei în care activezi dar și nevoilor potențialilor clienți.
 • Administrare intuitivă  Beneficiezi de un panou de administrare intuitiv, pentru a realiza oricând actualizări sau modificări fără să fie necesare cunoștințe tehnice.
 • Încărcare rapidă – Efectuăm toate demersurile necesare pentru ca website-ul tău să se încarce rapid, fără să irosească timpul clienților tăi.
 • Un website complet optimizat – Ne asigurăm că website-ul tău funcționează perfect pe orice dispozitiv și este optimizat pentru motoarele de căutare.
 • Consultanță gratuită – Dorești să obții anumite rezultate din website-ul tău, precum trafic ridicat și potențiali clienți? Specialiștii noștri îți stau la dispoziție.
 • Securitate sporită  Întotdeauna luăm măsuri de precauție privind protecția site-ului tău de prezentare împotriva atacurilor cibernetice și virușilor online.
 • Vizibilitate brand – Soluțiile noastre de realizare site web contribuie la creșterea vizibilității brand-ului afacerii tale în mediul online.

Ce putem face pentru tine?

Identitate de brand unitară

Punem accent pe diferențierea afacerii tale față de concurență prin realizarea unui website conform identității vizuale a brand-ului tău. Propunem elemente vizuale atractive pentru potențialii tăi clienți, menite să le capteze atenția.

Design original și redesign

Realizăm un design responsive și original pentru noul tău website, conform celor mai noi tendințe în web design. La cerere, oferim servicii de redesign site, pentru a reîmprospăta și moderniza aspectul website-ului tău existent.

Funcționalități specifice

În funcție de domeniul tău de activitate, dezvoltăm o serie de funcționalități specifice pentru website, menite să ofere o experiență plăcută vizitatorilor și să îi transforme în potențiali clienți.

Integrare elemente dinamice

Deoarece scopul oricărui website este să mențină cât mai mult timp vizitatorii și să crească numărul de clienți, integrăm elemente dinamice precum slidere, galerii media, formulare sau opțiune de website multilingv.

Portofoliu .

Te invităm să descoperi o serie de proiecte dezvoltate de echipa noastră de designeri și experți tehnici. Suntem mândri de proiectele realizate de noi și îți stăm la dispoziție pentru a discuta mai multe despre acestea!

Ce spun clienții .

Iată câteva dintre impresiile clienților care au ales serviciile noastre de creare site.

 

 • Această echipă este genul “care poate orice”, fiind de fiecare dată dispuși să încerce toate ideile sau funcțiile prezentate. Website-ul nostru www.trumi.com este extraordinar datorită acestei ehipe. Sunt foarte fericit de experiență și intenționez să colaborez cu echipa Thecon pentru foarte multe proiecte in viitorul apropiat!

  Nathan Jespersen
  CEO Trumi.com (Australia)
 • Am simtit entuziasmul celor din echipa in ceea ce priveste conceptul meu si acest lucru face ca aceasta colaborare sa fie una plăcuta. Comunic foarte bine cu echipa Thecon, sunt foarte atenți și întotdeauna au venit cu soluții, cand a fost cazul, intr-un timp foarte scurt.

  Luna Morgaciova
  Administrator, morgaciova.com
 • „Mulţumesc echipei Thecon pentru promptitudine, pentru respectarea cadrului de lucru, pentru răbdarea de a asculta toate ideile, propunerile pentru proiectul PresaGalati.ro pe care l-am reconstruit împreună!”

  Delia Gavriliu

Cere o ofertă

Telefon: +40 762 994 622            E-mail: contact@thecon.ro

Dorești să discutăm mai multe despre afacerea ta și proiectul de care ai nevoie? Completează formularul de mai jos pentru a solicita o ofertă de servicii realizare site web! Specialiștii noștri sunt disponibili să îți ofere și consultanță gratuită.

Nu mai aștepta
momentul perfect.

De ce ai nevoie acum de un site web profesionist? Pentru că orice persoană fizică sau companie care are nevoie de serviciile tale cu siguranță va căuta mai întâi online! Chiar dacă aceștia nu îți cunosc încă brand-ul, noi te ajutăm să fii mai ușor de găsit în rezultatele de căutare și să comunici rapid cu potențialii tăi clienți printr-un website atractiv.

Scapă de grija realizării site-ului tău și apelează la o echipă care te ajută cu servicii creare site fără bătăi de cap, la un preț convenabil. Acum este momentul să acționezi pentru a fi în avantaj față de concurenții tăi! Completează formularul, contactează-ne telefonic sau prin email. Suntem aici pentru tine.