servicii web design

Misiunea noastră este să întrecem nivelul așteptărilor clienților prin livrarea de servicii de calitate și personalizarea nevoilor acestora, adaptate cerințelor pieței și ultimelor tehnologii în materie de Web Design, SEO, Adwords și Social Media. Suntem o echipă de tineri entuziasmați(dependenți) de internet gata să suplinească necesitățile afacerii tale în mediul online. Pe lângă asta ne mai ocupăm și cu următoarele lucruri.

OPEN HUB

 

Openhub este un Club IT pe care l-am înființat din pasiunea colectivă pentru tehnologie și informație pe care o împărtășim cu comunitatea IT din Galați. Organizăm periodic conferințe cu diferite tematici din mediul online. Este, în același timp, un proiect dedicat comunicării și dezvoltării în principal prin interacțiune și schimb de
experiență. OpenHub este o comunitate stabilă care câștigă noi colaboratori cu fiecare ediție, iar noi suntem cei mai fericiți să vedem cum crește de la an la an.

BLOGGERS ARENA GALATI

 

Bloggers Arena Galați (#BAG), este un eveniment de socializare prin gaming din Galați dedicat bloggerilor și cititorilor lor. Ne înscriem fiecare la jocurile la care considerăm că ne pricepem și ne jucăm până la epuizare, sau până ne bate cineva la jocurile respective.  Dacă ești blogger și îți place să te joci, lasă-ne un mesaj pe Facebook și îți vom da mai multe detalii despre ediția următoare. Prima ediție Bloggers Arena Galați (#BAG) a fost mega distractivă cu un număr de participanți mai mare decât ne așteptam.

THECON LIGA 1

 

Pasiunea pentru fotbal și mediul digital se întâlnesc într-un singur loc: FIFA. Organizăm competiții de Fifa pe consolă pe care le jucăm după ce terminăm Internetul și site-urile pe care le avem de făcut. Fac parte tot din procesul de team building până în momentul în care ne ofticăm pe adversar. Bineînțeles, totul este pentru distracție, se întâmplă și rămâne doar în interiorul competiției.

VINERI

 

Pentru că ne place să ne distrăm și ne place să împărtășim modul în care ne distrăm și toate nebuniile care ne trec prin cap, am început să ne filmăm. Prima oară doar pentru amuzament, a doua oară la fel, până când am decis să facem ceva concret și astfel a apărut canalul VINEri, unde postăm în fiecare vineri un clip amuzant, sau cel puțin care ni se pare nouă amuzant.

TEAM BUILDINGS

 

Ca să consolidăm echipa și să ne cunoaștem mai bine, organizăm periodic long nights de gaming, ieșiri cu bicicletele, mergem la fotbal, tenis, alergat și orice alt fel de mișcare care ne ridică de la birou. Ieșim împreună la iarba verde(grătare), facem movie nights și cam orice activitate care ne pasionează. Pe lângă toate aceste mini evenimente, în fiecare vară mergem la munte unde ne distrăm și petrecem timp de calitate împreună.

TRAINING SESSIONS

 

 

Ne mărim constant echipa și adoptăm mereu noi tehnologii web pe care le discutăm în sesiuni de training cu toată echipa. Împărtășim cunoștințe și experiențe tehnice, căutăm soluții și noi metode de dezvoltare. Învățarea este un proces continuu pe care îl încurajăm cu orice prilej, așa că alegem să se întâmple într-un mod cât mai interactiv și distractiv.

ENGLISH DAY

 

 

Una dintre cele mai apreciate și interesante activități a fost stabilirea unor zile în care vorbeam și scriam toți doar în limba engleză pentru a ne îmbunătăți vocabularul, exprimarea și a ne dezvolta această latură foarte importantă în mediul în care lucrăm.  Thursday is English day, no one answers in romanian. FYI.

EVENIMENTE ȘI PUBLIC SPEAKING

 

 

Participăm cu orice ocazie la conferințe fie în calitate de speaker, fie în calitate de participanți. Ne place și suntem dornici să cunoaștem oameni pasionați din domeniu, să învățăm din experiența lor și să ne dezvoltăm personal și profesional. Ne adaptăm în orice situație și devenim din ce în ce mai buni la public speaking. 

SESIUNI DE PRACTICĂ CU STUDENȚII

 

În fiecare an acomodăm tineri studenți dornici să învețe și să lucreze în mediul online. O parte dintre ei devin colegii noștri, o parte pleacă cu un set valoros de cunoștințe. Facem training-uri specializate, îi integrăm în echipă unde învață cum este să lucreze într-un colectiv, cu un deadline și o responsabilitate pe proiect. Practica studenților este făcută în parteneriat cu Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați.

potato