Articol de blog

E-book Gratis – 100 termeni WEB din e-Commerce, Marketing online & Web development

Autor:

Thecon

Data:

24 noiembrie 2020

E-commerce-ul este prezentul și viitorul business-urilor de pretutindeni și totodată o mină de aur […]

E-commerce-ul este prezentul și viitorul business-urilor de pretutindeni și totodată o mină de aur pentru antreprenori. Tocmai pentru că a devenit un must al timpurilor noastre, Echipa Thecon ți-a pregătit un E-book cu 100 termeni WEB! Aici regăsești toți termenii importanți pentru cele mai hot domenii ale momentului: e-Commerce, marketing online & web development.

Pentru antreprenorii din secolul XXI, e-Commerce-ul și integrarea în online sunt prezentul și viitorul când vine vorba de un business de succes și cu potențial pe termen lung. În decursul ultimelor luni, totul a luat o întorsătură neașteptată, iar toate magazinele fizice au fost obligate să se transforme în entități digitale. E-commerce-ul e o opțiune? Nu prea mai este! Fără să vrem, a devenit un must al momentului și o rută cu sens unic pentru afacerile de pretutindeni.

Dacă încă nu ești convins care este utilitatea unei platforme de e-Commerce și de ce să-ți muți business-ul online, ți-am pregătit o serie de avantaje!

Principalele 3 avantaje sunt:

1. Un canal alternativ de Marketing

 O platformă de e-Commerce sau o aplicație sunt esențiale pentru strategiile de marketing. Toată lumea este prezentă acum în mediul online, iar dacă tu nu ai o prezență puternică și nu te faci văzut, pierderile vor fi pe măsură.

2. Economisești bani

Să dezvolți un website de la 0 este mult mai eficient din punct de vedere financiar decât găsirea și întreținerea unei locații fizice. Totodată, la momentul actual locațiile fizice pot fi închise, ceea ce este un minus pentru profitabilitatea afacerilor. Un magazin online îți asigură disponibilitatea non-stop, fie că e pandemie sau nu. Dacă ai nevoie de ajutor cu dezvoltarea site-ului tău, Echipa Thecon te poate ajuta!

3. Vizibiltate pe scară largă 

Un magazin fizic îți limitează activitatea și publicul la o anumită locație sau zonă. E-commerce-ul rupe barierele fizice, produsele sau serviciile tale fiind disponibile pentru oameni atât din cartierul tău, cât și pentru cei de pe alte continente. Doar la câteva click-uri distanță!

Tehnologia și e-Commerce-ul sunt într-o continuă expansiune, iar dacă ai un business sau dorești să pui bazele unuia, acum este timpul să te urci în barca E-commerce și să treci la treaba!

BONUS – Așa cum am promis, ți-am pregătit un e-book cu toți termenii importanți din acest domeniu, pentru a înțelege mai bine tot ce implică această sferă a online-ului!

Descarcă GRATUIT e-book-ul 100 termeni WEB din domeniile: e-Commerce, Marketing online & Web development!

Descarcă acum!

Tags

Distribuie

Blogul Thecon

Articole recomandate

12 aprilie 2018

Care este pretul unui website?

Ai o afacere și vrei să-ți creezi un site? Află ce tipuri de site […]

Citește articolul

23 martie 2021

Prestashop vs Magento. Alege platforma potrivită pentru website-ul tău

Te-ai hotărât să-ți deschizi propriul magazin online, iar într-o lume a tehnologiei avansate, un […]

Citește articolul

27 februarie 2017

7 Things About Outsourcing in Romania You’ll Want To Know

Just give us a call at +40 762 994 622 or email at contact@thecon.ro so we can […]

Citește articolul

Vezi și alte articole din blogul Thecon.

Thecon Newsletter

Abonează-te pentru noutăți!

Intră în posesia celor mai proaspete știri și articole, direct în casuța poștală, prin abonarea la newsletter-ul nostru.