fbpx

Echipa Thecon la Semimaraton Galați 2020

Semimaraton Galați 2020

Un semimaraton poate reprezenta o provocare chiar și pentru adevărații sportivi, însă echipa Thecon nu se lasă niciodată mai prejos. Când vine vorba de ambiție, curaj și depășirea oricărei limitări sau bariere de orice natură – We are all in! Așa că…să dăm startul unei noi provocări – Semimaraton Galați 2020.

Anul acesta am ales să ne întrecem pe noi înșine și să alergăm în cursa binelui la cel mai mare eveniment filantropic-sportiv din județul Galați. Implicarea noastră în această ”leapșă a faptelor bune” este un simbol al susținerii noastre pentru dezvoltarea și evoluția orașului Galați, dar și o modalitate inedită de a contribui în mod direct la ajutorarea unor cauze speciale.

Colegii noștri Bogdan, Porto, Ion, George și Marius sunt cei care și-au făcut curaj și au decis să iasă din propria zonă de confort, dând tot ce e mai bun pe pista de alergare. Să alergi 21 de km te cam scoate din rutină, nu? 🏃‍

Curajoșii noștri au reușit nu doar să se întreacă pe ei înșiși, ci să materializeze prin fapta lor simbolică două concepte esențiale – SUSȚINEREA COMUNITĂȚII și FILANTROPIA. Acest maraton nu este doar despre a alerga, ci despre a ajuta oameni, copii și a forma o comunitate mai bună și mai solidă!

Cauzele susține în acest an la Semimaratonul Solidarității și Faptelor Bune sunt:

🌟 Fii de 10 – Digitalizăm educația împreună! – Comunitatea ONedu România

🌟 Aleargă alături de Family Hope Autism! – Family Hope Autism

🌟Vino cu noi in competiții! Fii fantastic! – Asociația Fantasticii Down

🌟Carte în dar – ADDPC Asociația din Drag și Dor pentru Comunitate

🌟 Brăila Science Festival – Brăila Science Festival

 

Dacă nu ai reușit să-ți încalți adidașii și să alergi alături de participanții semimaratonului, însă vrei să contribui în mod direct și să susții una din cauzele de mai sus, să știi că încă nu este timpul pierdut.

Până pe data de 31 Octombrie se mai pot face donații pe website-ul Semimaraton Galați 2020!

Articole asemănătoare:

Lasă un comentariu