Articol de blog

Ești student? Ești curios cum poți să faci bani pe net?

Autor:

Thecon

Data:

14 martie 2019

Confortul financiar este acel vis frumos din viața unui student, indiferent ce studiază sau […]

Confortul financiar este acel vis frumos din viața unui student, indiferent ce studiază sau în ce an este. De la început trebuie să îți spun că în același timp, poți face bani pe net din orice sau nu poți face bani din nimic. Totul depinde de tine, de hobby-urile tale și de pasiunile tale din exteriorul programului de cursuri și laboratoarele de la facultate.

Dacă te afli în situația de a avea nevoie de bani pe termen lung sau îți doreșți o suplimentare a veniturilor pe timpul studenției, noi avem câteva sugestii pentru tine.

1. Bani pe net: Freelance

Dacă nu ai aflat până acum ce este Freelance-ul, este un process prin care tu îți vei lua angajamentul că vei presta un serviciu pentru o persoană. La bază, freelance-ul este o muncă fără contract. În prezent mediul de freelance a evoluat enorm de mult, mulți oameni s-au privatizat, iar companiile apelează tot mai des la un freelancer deoarece de foarte multe ori, timpul de livrare este mai scurt. Cu toate acestea, calitatea produselor livrate este mai slaba.

Cum poți face bani pe net în regim freelance? Dacă ești pasionat de fotografie, iar pozele tale merită folosite și de alții, te poți înscrie pentru o paltforma de tip market unde îți poți lista fotografiile spre a fi cumpărate.

Dacă îți place să scrii, pune baterii la tastatură, fă-ți cont pe platforme cum ar fi, freelancer.com, fiverr.com, începe să scrii articole, conținut pentru website, învață totul despre SEO și vei face ceva bănuți.

Dacă pierzi nopți prin Photoshop sau Illustrator ar trebui să știi că există foarte multe firme mici și mijlocii sau oameni cu spirit antreprenorial care au nevoie de ajutorul tău. Platformele sunt aceleași, dar îți recomand să arunci o privire și pe grupurile de Facebook de specialitate cum ar fi: Freelancer România, Grupul Antreprenorilor din România și multe altele.

bani pe net

2. Marketing afiliat

Cele mai bune surse de conversii pentru marketing afiliat sunt blogurile, vlogurile și în general platformele unde poți avea acces la audiențe mari. Îți voi explica imediat și de ce.

Ce este Marketingul Afiliat? Una dintre sursele principale prin care poti face bani pe net.

Marketingul afiliat este este procesul prin care tu promovezi un produs fiind afiliat la compania care îl comercializează. Dacă o vânzare se face din promovarea ta, tu vei primi un comision. Cam asta fac vloggerii pe Youtube când te invită să te uiti la ultimele oferte de pe eMag și alte site-uri de acest gen.

Pentru a putea avea un venit din Marketing afiliat, nu este necesar să deții un blog, deși aceasta este una dintre puținele soluții prin care tu îți poți construi o audiență care să aibă încredere în tine când promovezi un produs. Dacă nu crezi că ai timpul necesar pentru a construi un blog, poți pur și simplu să te înregistrezi pe o platformă de Marketing Afiliat, 2performant sau profitshare sunt două exemple decente. Poți genera linkuri scurte către produsele pe care intenționezi să le promovezi și să le distribui pe toate rețelele unde tu consideri că poți ajunge la un număr foarte mare de oameni. Oamenii interesați vor da click pe link, iar dacă vor cumpăra produsul, tu vei primi un comision.

bani pe net

 

Am ales să va oferim doar aceste două idei pe care le-am detaliat suficient încât să aveți o idee de început, dar în același timp suficient încât să aveți și de învățat din procesul de încercare a obținerii de venituri suplimentare.

Dacă ai un prieten student care are nevoie de un hobby, trimite-i articolul, iar dacă vrei să discutăm mai mult pe tema asta, nu ezita să lași un comentariu.

Tags

Distribuie

Blogul Thecon

Articole recomandate

3 ianuarie 2022

Cum să îți pregătești calendarul de campanii marketing pe un an întreg

O bună planificare și organizare sunt necesare în orice domeniu, în special în cele […]

Citește articolul

4 august 2022

Ecommerce SEO – Ce îți aduce mai mult trafic organic pe termen lung?

Pentru că nu mai poți începe nici măcar o discuție despre indexare în motoarele […]

Citește articolul

31 mai 2019

Cum ne influenteaza tehnologia informatiei viata?

Suntem IT-isti iar asta ne ocupa tot timpul. Aceasta presupusa zicala din popor nu […]

Citește articolul

Vezi și alte articole din blogul Thecon.

Thecon Newsletter

Abonează-te pentru noutăți!

Intră în posesia celor mai proaspete știri și articole, direct în casuța poștală, prin abonarea la newsletter-ul nostru.