Articol de blog

Gazduire site – Un site de succes in 3 pasi

Autor:

Thecon

Data:

22 aprilie 2019

Rețeta pentru o gazduire web de succes stă ascunsă foarte bine într-un loc mistic […]

Rețeta pentru o gazduire web de succes stă ascunsă foarte bine într-un loc mistic unde nici Dumbledore nu cred că poate ajunge. Când vorbim despre o gazduire site, nici nu cred că mai este vorba de o rețetă și defapt secretul succesului stă în mindset. Cu un mindset orientat spre profit și dezvoltarea unei afaceri de succes îți poți crește considerabil șansele de reușită. În perioada în care mâncarea este mai accesibilă online decât offline, tu trebuie să iei foarte bine în considerare crearea unui website de succes.

Pasul 1 – Domeniu God-Level

O exprimare mai plastică pe care eu personal o agreez, dar pentru care colegii îmi aruncă priviri ciudate. “God-level” este felul meu de a spune că ai atins nivelul maxim de potențial al unui „thing”. Acest lucru ți-l dorești de la domeniul tău. Dar ce înseamnă un domeniu care a atins maximul de potențial?

Alegerea domeniului potrivit este primul pas spre o gazduire site care va lucra pentru tine. Îți dorești ca printr-un domeniu foarte bine ales, să poți cuprinde interesele tuturor oamenilor ce ar putea fi interesați de produsele sau serviciile tale. Îți va trebui un domeniu scurt. Cu rezonanță și ușor de citit, dar care să și spună o întreagă poveste despre website-ul tău.

Pasul 2 – Gazduire Site de calitate

Atenție, aici vorbim strict de scenariul în care tu vei lua cele mai bune decizii posibile pentru website-ul tău. O gazduire site de calitate trebuie să poată face față rezultatelor tale.

Gândește-te foarte bine ce pachete de gazduire web îți vor fi necesare. Trebuie să îți desfășori activitatea într-un mediu fără presiuni tehnice. Alege servere dedicate, alege spațiu de stocare suficient și niciodată să nu alegi cele mai “promițătoare” firme de hosting. De obicei, calitatea unui provider de servicii de găzduire se va reflecta în procesul tău de informare derulat pe website-ul lor.

Cu cât informațiile sunt mai clare și înțelegi mai repede despre ce este vorba, cu atât serviciul de gazduire site va fi mai calitativ. De aceea noi recomandăm sitebunker.ro.

Pasul 3 – User Experience

Știu că un proces format din trei pași care în cele din urmă te va duce spre succes este greu de imaginat. Nu există o sumedenie de lucruri pe care le-ai putea face doar în 3 pași și să mai ai și succes. Cu toate acestea, dacă vei reuși să combini, un domeniu potrivit, o găzduire web de calitate, o optimizare bună și un user experience incredibil, website-ul tău va avea succes.

Prin User Experience, aș vrea să întru mai adânc în problemă. Iți voi spune că trebuie să interpretezi foarte corect și obiectiv sentimentele pe care audiența ta le are atunci când “navighează” prin website-ul tău. Ușurința trecerii de la o informație la alta, conținutul pe care tu îl publici. Acestea trebuie să fie mereu în echilibru și niciodată nu trebuie să intri în extreme.

Un website dedicat unei audiențe largi nu trebuie să aibă niciodată un conținut prea specializat. Nici să ascundă procese cu multe click-uri pentru a ajunge la pagina dorită.

Keep it simple and straight forward! Oferă informații de calitate care pot fi accesate și înțelese ușor. Toate acestea combinate cu un domeniu bun și o găzduire bună îți vor aduce succesul.

Dacă ți-am fost de ajutor sau dacă te-am inspirat, nu ezita să ne lași un comentariu. See ya!

Tags

Distribuie

Blogul Thecon

Articole recomandate

16 iunie 2022

Elemente grafice pe timpul verii – Culori, Trenduri și Practici

Totul, absolut totul se învârte acum, în anul 2022, în jurul elementelor grafice. Poate […]

Citește articolul

10 iunie 2022

7 Motive pentru a-ți dezvolta propria aplicație Mobilă

Ai nevoie de o nouă sursă de venituri, vrei să te promovezi într-un mediu […]

Citește articolul

7 iunie 2022

Vara a început deja – Campanii de marketing sau “Play it Safe”?

Fiecare sezon al anului aduce odată cu el strategii diferite de business și proceduri […]

Citește articolul

Vezi și alte articole din blogul Thecon.

Thecon Newsletter

Abonează-te pentru noutăți!

Intră în posesia celor mai proaspete știri și articole, direct în casuța poștală, prin abonarea la newsletter-ul nostru.