Articol de blog

Am lansat aplicatia Thecon pentru Android

Autor:

Bogdan Pană

Data:

18 decembrie 2017

Deja nu mai este un secret faptul că telefonul este unul dintre cei mai […]

thecon-android-app

Deja nu mai este un secret faptul că telefonul este unul dintre cei mai buni prieteni ai noștri. Ori de câte ori trebuie să rezolvăm o problemă sau să căutăm anumite informații, smartphone-ul ne este la îndemână. Și cum ne dorim întotdeauna să putem face lucrurile cât mai repede cu putință, apelăm deseori la diverse aplicații care ne ajută să fim mai organizați și eficienți. De aceea am dezvoltat si am lansat aplicatia Thecon.

Cu siguranță și tu ai pe telefon numeroase aplicații utile în viața de zi cu zi: de la gmail, la notițe, internet banking și chiar aplicații care furnizează servicii, totul este menit să-ți faciliteze munca. De aceea, echipa noastră s-a gândit să-ți vină în ajutor cu aplicatia Thecon.

Te invităm să descoperi în continuare ce beneficii îți oferă și de ce îți este utilă!

De ce să-ți instalezi aplicatia Thecon?

Întrucât ne dorim să îmbunătățim comunicarea cu persoanele cu care colaborăm deja, aplicația Thecon îți pune la dispoziție o secțiune în care tu poți verifica stadiul proiectului tău. Tot ce trebuie să faci este să adaugi un cod unic în aplicație și vei ști imediat statusul dezvoltării acestuia.

De asemenea, în cazul unor eventuale nelămuriri, ai posibilitatea de a contacta departamentul de customer support direct din aplicație. Astfel, orice problemă ai întâmpina, echipa noastră te va ajuta să o remediezi în cel mai scurt timp. Totodată, dacă ai nevoie de informații suplimentare legate de proiectul tău, același departament este pregătit să-ți ofere datele necesare.

În cazul viitorilor clienți care doresc să beneficieze de serviciile noastre pentru prima dată, aplicația mobilă îți permite să vizualizezi toate serviciile cu care echipa Thecon te poate ajuta, precum și detaliile aferente acestora. În același timp, ai la îndemână informațiile de contact, dar și o secțiune de mesagerie unde ne poți scrie în timp real. Te asigurăm că echipa noastră este mereu disponibilă pentru a-ți răspunde la întrebări și a-ți oferi suportul necesar în derularea proiectelor tale.

android-thecon-app

Mai mult decât atât, opțiunea de a cere o ofertă personalizată îți permite să ne trimiți datele tale personale astfel încât noi să te contactăm, să aflăm care sunt nevoile tale și să stabilăm ulterior cum te putem ajuta.

Echipa noastră este pregătită să-ți ofere de acum cele mai bune sfaturi și soluții de web design direct din aplicatia Thecon. Încearcă și tu prima versiune și descarcă aplicația de aici!

Tags

Distribuie

Blogul Thecon

Articole recomandate

22 noiembrie 2021

Fidelizarea Clienților – 7 metode eficiente pentru magazinul tău online

Unul dintre miturile promovate în rândul companiilor este că, un produs foarte bun este […]

Citește articolul

7 martie 2022

Răspunsuri de la specialiștii noștri în Marketing

Am întrerupt programul special al blogului. În urma unei discuții de birou, am găsit […]

Citește articolul

18 martie 2019

Magento vs. Prestashop – bătălia titanilor

Este întrebarea de tip “oul sau găina” care a stârnit suficiente discuții în contradictoriu […]

Citește articolul

Vezi și alte articole din blogul Thecon.

Thecon Newsletter

Abonează-te pentru noutăți!

Intră în posesia celor mai proaspete știri și articole, direct în casuța poștală, prin abonarea la newsletter-ul nostru.