Articol de blog

#Legendar Team building à la THECON

Autor:

Thecon

Data:

30 septembrie 2021

Înainte de a vorbi despre team building, avem o întrebare: Care este cheia succesului […]

team building Thecon

Înainte de a vorbi despre team building, avem o întrebare: Care este cheia succesului a unei companii în continuă creștere și dezvoltare? Performanța angajaților, tehnologiile folosite sau mediul de lucru?

 La Thecon, noi credem că oamenii reprezintă elementul principal, indiferent de domeniul de activitate. Atâta timp cât angajații lucrează din pasiune și plăcere, rezultatul va fi mereu peste așteptări. Iar ca atmosfera din echipă să fie una cât mai plăcută, ideea unui team building este cea mai potrivită alegere. 

Ne mândrim că la Thecon știm nu doar să creăm site-uri, ci și să organizăm cele mai tari team building-uri. 

outdoor activity distractie thecon constructie in echipa

De data aceasta, am luat cu asalt satul de baștină al lui Dracula, pentru a ,,reînvia spiritul de echipă” și pentru a reveni cu forțe proaspete la muncă.

Separați pe echipe, am participat la diferite activități timp de 2 zile precum realizarea de avioane de hârtie, campionatul catapultelor sau construcția celui mai mare turn de hârtie din zonă.

În prima zi am demonstrat capacitățile noastre de ingineri și am asamblat avioane de hârtie ce au zburat mai departe decât previziunile noastre inițiale.

O altă probă care a avut drept scop creșterea încrederii între colegi și de a testa orientarea în spațiu a fost Șarpele Mișcător. Legați la ochi și ghidați de vocea căpitanilor de echipă am reușit să ajungem la finalul traseului marcat de sfoară. 

Activitatea la care credem că am râs cel mai copios a fost crearea unor catapulte. Condiția era să fie asamblate din lucruri pe care le aveam la îndemână. Puteți vedea ce ne-a ieșit.

A doua zi, după un mic dejun sățios, am început cea mai challenging probă, și anume renumitul Treasure Hunt. Acesta s-a desfășurat în centrul vechi al orașului Brașov. 

 catapulte activity treasure hunt thecon

 

 

 

 

 

 

Înfierbântați de setea de victorie și de adrenalină, colegii noștri au alergat, au făcut genuflexiuni, au stat cu picioarele în apă și și-au pus mintea la contribuție pentru a rezolva ghicitorile propuse.

Astfel, strada Sforii, Biserica Neagră, Bastionul Țesătorilor și multe alte obiective turistice din Brașov au fost bifate într-un timp record.

Dar ziua nici pe departe să se termine aici. Aerul montan ne-a umplut de energie pentru provocările care au urmat. Fiecare participant a dat tot ce a fost mai bun pentru ca echipa sa să câștige.

Febra musculară și oboseala nu se compară cu emoțiile simțite și timpul petrecut împreună.

gulas thecon

Și cum era să nu menționăm deliciosul gulaș pregătit de colegii noștri de la Marketing?!

Mixul de arome creat de echilibrul dintre legume și carne a fost exact ce trebuie pentru a încheia ziua cu brio. Nu a contat experiența la gătit, fiecare și-a adus contribuția într-o oarecare măsură cu un cartof tăiat sau o ceapă mărunțită. La final, voilà un gulaș numai bun pentru a te încălzi în nopțile răcoroase de toamnă. Prin urmare, una din ,,cireșele de pe tort” a experienței de team building, cu siguranță, a fost mâncarea.

Desigur, să nu uităm de party. Muzică bună, bere, oameni mișto au fost ingredientele care au făcut o atmosferă plăcută pentru toată lumea.

 

Concluzionând, a fost o experiență unică care merită deplin titlul de #Legendar Team Building. Ne-am cunoscut mai bine și ne-am convins încă odată, că o echipă unită își poate atinge obiectivele indiferent de orice. Asta ne dorim să fim în continuare și să facem lucruri faine împreună. Stay tuned pentru mai multe noutăți din culisele Thecon.😉

 

Tags

Distribuie

Blogul Thecon

Articole recomandate

23 martie 2021

Prestashop vs Magento. Alege platforma potrivită pentru website-ul tău

Te-ai hotărât să-ți deschizi propriul magazin online, iar într-o lume a tehnologiei avansate, un […]

Citește articolul

21 februarie 2019

Strategii de marketing sau bugete mari și tari? Bătălia “facebook google”.

Promovarea în mediul online a devenit un lucru necesar, indiferent de domeniul de activitate […]

Citește articolul

2 septembrie 2015

5 bloguri din Romania cu design reusit

Dacă vrei să creezi un blog și cauți puțină inspirație în materie de design, […]

Citește articolul

Vezi și alte articole din blogul Thecon.

Thecon Newsletter

Abonează-te pentru noutăți!

Intră în posesia celor mai proaspete știri și articole, direct în casuța poștală, prin abonarea la newsletter-ul nostru.