Vrei un magazin online?

Pentru a porni cu succes în acest domeniu ai nevoie de o strategie foarte bine pusă la punct și un magazin on-line care să ofere clienților o experiență plăcută.

Cu ajutorul specialiștilor noștri poți beneficia de cea mai eficientă soluție de e-commerce pentru afacerea ta. Vezi mai jos portofoliul și recomandările clienților noștri.

Telefon: +40 762 994 622            E-mail: contact@thecon.ro

Cere o ofertăCare sunt beneficiile tale?

Design modern. Având mereu în minte identitatea afacerii și piața țintă vom crea elementele unui design fantastic.

Dezvoltare eficientă. Echipa noastră de specialiști creează bazele tehnice pentru un magazin on-line ușor de folosit și înțeles.

Lansare sigură. Ultimele retușuri la site și sesiuni de training cu personalul care va gestiona platforma.

Mentenanță. Întreținerea site-ului la un nivel competitiv de funcționalitate prin actualizarea și optimizarea periodică a caracteristicilor.

Portofoliu.

Câteva dintre proiectele dezvoltate de echipa noastră de designeri și experți tehnici. Pentru întrebări și informații suplimentare contactează-ne. Ne place să vorbim despre munca noastră!

Ce spun clienții .

 • Am simtit entuziasmul celor din echipa in ceea ce priveste conceptul meu si acest lucru face ca aceasta colaborare sa fie una plăcuta. Comunic foarte bine cu echipa Thecon, sunt foarte atenți și întotdeauna au venit cu soluții, cand a fost cazul, intr-un timp foarte scurt.

  Luna Morgaciova
  Administrator, morgaciova.com
 • I would like to thank the whole team for the job they did. It worked out very well.
  When you give a job to someone from another country you always have fear (you don’t know the language, can I transport in english what I want, I don’t know how they work, can they do the job, am I getting something for my money, etc.) That’s why the most important part is to create trust with the customer. Trust kills fear!
  Always there and short response times to email or spontaneous skype calls (very good and very important)

  Daniel Scholz
  Founder, adventure-team.eu
 • Echipa Thecon este foarte corectă din punct de vedere profesional şi a fost pregatită mereu să asculte toate nevoile exprimate pe parcursul proiectului. Calitatea produsului final mi-a demonstrat faptul că am făcut cea mai bună alegere cu această echipă.

  Agnes Csoka
  Administrator, biokosara.hr

Hai să începem.

Înainte de toate hai să stabilim câteva detalii despre conceptul proiectului tau. Completează formularul de mai jos și beneficiază de consultanță gratuită.


Nu mai aștepta
momentul perfect.

Site-ul e-commerce este prin excelență un instrument business on-line cu rezultate direct asupra veniturilor. Procesul nostru de lucru începe cu discuții și analize care ne ajută să înțelegem afacerea, produsele, piața țintă și obiectivele pe care site-ul trebuie să le atingă. 

Pe baza informațiilor despre afacere și brandul pe care dorești să-l creezi începem să lucrăm la designul site-ului pe care îl vom aduce la forma sa finală cu ajutorul feedbackului tău, astfel încât rezultatul să exprime perfect esența afacerii tale.