Cauți servicii Magento?

Platforma Magento este una dintre cele mai bune soluții pentru crearea de magazine online personalizate.

Cum transformi în realitate un proiect care este încă în etapa de idee? Pașii sunt simpli și nu îi parcurgi singur, ci însoțit de o echipă de profesioniști.

Telefon: +40 762 994 622            E-mail: contact@thecon.ro

Cere o ofertăCare sunt beneficiile tale?

Analiză și evaluare. Magento oferă o varietate extinsă de funcționalități la care poți apela pentru a crea cea mai eficientă formă virtuală a magazinului tău.

Design și dezvoltare. Având la bază identitatea companiei și strategia de comunicare a afacerii, în această etapă echipa noastră de designeri va crea pentru tine câteva variante de formate pentru paginile site-ului combinând culori și linii.

Testare, training și lansare. Cu cât magazinul este mai complex, cu atât posibilitatea de a identifica, în cadrul testării, erori care îngreunează accesul sau nu reacționează la parametri optimi, crește.

 

Ce spun clienții .

 • Această echipă este genul “care poate orice”, fiind de fiecare dată dispuşi să încerce toate ideile sau funcțiile prezentate. Website-ul nostru trumi.com este extraordinar datorită acestei echipe. Sunt foarte fericit de experiență şi intenționez să colaborez cu echipa Thecon pentru foarte multe proiecte în viitorul apropiat!

  Nathan Jespersen
  CEO Trumi.com (Australia)
 • Am simțit entuziasmul celor din echipã în ceea ce priveşte conceptul meu şi acest lucru face ca această colaborare să fie una plăcută. Comunic foarte bine cu Ana, este foarte atentă și întotdeauna a venit cu soluții, când a fost cazul, într-un timp foarte scurt.

  Luna Morgaciova
 • Echipa Thecon a fost mereu promptă în realizarea cerinţelor de development, iar felul în care s-a transmis informaţia de la idee la produsul final, vizibil online, a fost excelent.
  Această echipă mi-a arătat că este de încredere şi că pot duce la bun sfârşit orice task sau provocare care le este adresată. Vom continua să lucrăm cu ei şi de fiecare dată când am ocazia îi recomand cu plăcere celor care vor să îşi dezvolte un magazin online.

  Daniel Iorga
  urban-stay.co.uk

Hai să începem.

Înainte de toate hai să stabilim câteva detalii despre conceptul proiectului tau. Completează formularul de mai jos și beneficiază de consultanță gratuită.


Nu mai aștepta
momentul perfect.

De la afaceri mici și medii, cu câteva zeci sau sute de produse destinate unei clientele de nișă, și până la portofolii extinse cu zeci de mii de itemi în ofertă, promoții care se schimbă permanent și modificări zilnice de stoc și prețuri, Magento este tehnologia de care ai nevoie pentru a gestiona cu succes o afacere online.

Vrei să afli ce pot face pentru tine o plaformă la standarde internaționale și o echipă de specialiști în e-commerce? Ia legătura cu noi și stabilește o întâlnire.