fbpx

Make old computers cool again

 

 

De Sărbători fii mai buuuun!
Vrem să facem câțiva copii gălățeni mai fericiți Crăciunul care vine așa că până pe 23 decembrie vom strânge calculatoare și piese de calculatoare de la oricine nu le mai folosește. Ulterior le vom curăța, asambla, tuna bine și le vom dona copiilor care încă nu au unul.

Poți să te implici și tu donându-ți calculatorul pe care nu îl mai folosești (fii sincer, toată lumea are unul care strânge praful și ocupă spațiul degeaba), sau orice piesă care ți-a rămas de la ultimul upgrade.

Centrul de colectare și asamblare este la sediul nostru Str. Siderurgiștilor nr. 9, Galați, iar colega noastră Anamaria (tel:0747418864)se va ocupa de gestionarea acestui proiect.  Ne găsiți la oricare din numerele de telefon +40 336 401 851, 0773 701 534 sau 0757348085. Căutăm parteneri în dezvoltarea și implementarea acestei campanii pentru că orice ajutor este binevenit. În decurs de câteva zile vom centraliza toate informațiile referitoare la persoanele implicate și donațiile acestora. Lista completă și actualizată a donațiilor este aici, persoanele care doresc să rămână anonime au această posibilitate.

În același timp, dacă te pricepi la asamblare de calculatoare și tot ce ține de configurarea lor, te așteptăm alături de noi să lucrăm împreună.

Hai să construim o poveste epică de Crăciun!

Lasă un comentariu