Make old computers cool again

 

 

De Sărbători fii mai buuuun!
Vrem să facem câțiva copii gălățeni mai fericiți Crăciunul care vine așa că până pe 23 decembrie vom strânge calculatoare și piese de calculatoare de la oricine nu le mai folosește. Ulterior le vom curăța, asambla, tuna bine și le vom dona copiilor care încă nu au unul.

Poți să te implici și tu donându-ți calculatorul pe care nu îl mai folosești (fii sincer, toată lumea are unul care strânge praful și ocupă spațiul degeaba), sau orice piesă care ți-a rămas de la ultimul upgrade.

Centrul de colectare și asamblare este la sediul nostru Str. Siderurgiștilor nr. 9, Galați, iar colega noastră Anamaria (tel:0747418864)se va ocupa de gestionarea acestui proiect.  Ne găsiți la oricare din numerele de telefon +40 336 401 851, 0773 701 534 sau 0757348085. Căutăm parteneri în dezvoltarea și implementarea acestei campanii pentru că orice ajutor este binevenit. În decurs de câteva zile vom centraliza toate informațiile referitoare la persoanele implicate și donațiile acestora. Lista completă și actualizată a donațiilor este aici, persoanele care doresc să rămână anonime au această posibilitate.

În același timp, dacă te pricepi la asamblare de calculatoare și tot ce ține de configurarea lor, te așteptăm alături de noi să lucrăm împreună.

Hai să construim o poveste epică de Crăciun!

Sunt pasionat de tot ce ține de online. Hai să discutăm.

Recomandă articolul

3 Comentarii
 1. Nick

  Salut
  Mi se pare o idee geniala si bineinteles ca voi incerca sa va trimit si eu ce mai am prin cutiile de piese de calculator.
  Exista vreo limita referitor la vechimea componentelor trimise?

  1. Anamaria

   Buna!
   Nu exista nici o limita. Te rugam sa ne contactezi la unul din nr de telefon de mai sus pt orice alta informatie.
   De asemenea, ne angajam sa ridicam noi toate componentele pe care vrei sa le donezi. Tu doar sa ne spui de unde si cand 🙂

   1. marian stoica

    Buna , Ana , tocmai am vazut mesajul tau, si vreau sa donez o imprimanta Lexmark z 1300 , dar mai am si 2 procesoare de Pentium 4 si mai multe memorii Ram , nu stiu de cat , cred ca am si cateva coolere dar trebuie sa le caut , pentru ca am demontat foarte multe calculatoare , si vreau sa le donez ! 🙂
    Eu am avt casa plina de foarte multe componente si pe unele dintre ele le-am aruncat , nu am stiut de acest anunt.
    Adresa mea de e-mail este: stoicamarian@hotmail.com , telefon: 0722.854.632

    Numai bine !

Lasă un comentariu