Articol de blog

Make old computers cool again

Autor:

Bogdan Pană

Data:

17 octombrie 2016

Vrem să facem câțiva copii gălățeni mai fericiți Crăciunul care vine așa că până pe 23 decembrie vom strânge calculatoare și piese de calculatoare de la oricine nu le mai folosește. Ulterior le vom curăța, asambla, tuna bine și le vom dona copiilor care încă nu au unul.

old computers

De Sărbători fii mai buuuun!
Vrem să facem câțiva copii gălățeni mai fericiți Crăciunul care vine așa că până pe 23 decembrie vom strânge calculatoare și piese de calculatoare de la oricine nu le mai folosește. Ulterior le vom curăța, asambla, tuna bine și le vom dona copiilor care încă nu au unul.

Poți să te implici și tu donându-ți calculatorul pe care nu îl mai folosești (fii sincer, toată lumea are unul care strânge praful și ocupă spațiul degeaba), sau orice piesă care ți-a rămas de la ultimul upgrade.

Centrul de colectare și asamblare este la sediul nostru Str. Siderurgiștilor nr. 9, Galați, iar colega noastră Anamaria (tel:0747418864)se va ocupa de gestionarea acestui proiect.  Ne găsiți la oricare din numerele de telefon +40 336 401 851, 0773 701 534 sau 0757348085. Căutăm parteneri în dezvoltarea și implementarea acestei campanii pentru că orice ajutor este binevenit. În decurs de câteva zile vom centraliza toate informațiile referitoare la persoanele implicate și donațiile acestora. Lista completă și actualizată a donațiilor este aici, persoanele care doresc să rămână anonime au această posibilitate.

În același timp, dacă te pricepi la asamblare de calculatoare și tot ce ține de configurarea lor, te așteptăm alături de noi să lucrăm împreună.

Hai să construim o poveste epică de Crăciun!

Tags

Distribuie

Blogul Thecon

Articole recomandate

22 ianuarie 2015

De câți programatori e nevoie ca să schimbi un bec?

Pentru că râsul face bine la inimă, te umple de energie, îmbunătățește creativitatea și […]

Citește articolul

13 mai 2022

Fashion ecommerce: comportamentul de cumpărare în perioada verii

De-a lungul timpului, industria fashion a avut parte de o creștere ascendentă, acest lucru […]

Citește articolul

8 aprilie 2019

Top 5 exemple de Guerilla Marketing

Dacă nu merge cu frumosul, sigur merge cu guerrillas. Atunci când marketing-ul squeaky-clean, cu […]

Citește articolul

Vezi și alte articole din blogul Thecon.

Thecon Newsletter

Abonează-te pentru noutăți!

Intră în posesia celor mai proaspete știri și articole, direct în casuța poștală, prin abonarea la newsletter-ul nostru.