fbpx

Inovatori în aplicații mobile

Întreaga echipă de specialiști este aici pentru proiectul tău. Vrei să afli mai multe despre procesul de creare aplicații mobile Android sau iOS înainte de a te hotărî dacă vrei să investești într-o aplicație mobilă? Contactează-ne. Îți răspundem cu plăcere la toate întrebările.

Telefon: +40 756 192 121            E-mail: contact@thecon.ro

Cere o ofertă
Avantajele tale.

Humans of Fashion.

Sub fațada de glamour, industria modei ascunde adesea un tratament inuman. Nenumărați actori ai acestei industrii (modele, fotografi, hairstyliști, make-up artists, ș.a.) suferă de pe urma abuzurilor și hărțuirilor atât de normalizate printre mogulii modei.
Fundația Humans of Fashion își propune un plan de dezvoltarea aplicații mobile care să ofere victimelor oportunitatea să-și regăsească vocea și să intre în contact cu specialiști instruiți să le ajute. Prin aplicația HOFF, disponibilă pe iOS și Android, victimele pot accesa datele de contact ale specialiștilor de care au nevoie, fie ei pro bono sau nu. Nu este necesară decât înregistrarea unui cont gratuit în aplicație.

Presa Galați.

Aplicație pentru Presa Galati, ziar local cu ultimele știri. Succesul aplicației mobile depinde de experiența pe care o creează pentru utilizatorul tău. Dacă pornim în dezvoltarea aplicației având la bază un website, vom folosi tiparele de comportament de pe site pentru a înțelege mai ușor cum ar putea interacționa utilizatorul cu o aplicația.

Structurare pe categorii: Evenimente, Politic, Administratie, Social, Economie, Cultura, Educatie, Sport.

Actualizare domenii. Afli primul, direct pe telefon, ultimele știri din orașul tău.

App-Store-Button1

Planificator.

Organizează-ți activitățile oricând, de oriunde. Orice aplicație mobilă, Android sau iOS are nevoie să fie orientată către a satisface dorințe sau nevoi specifice și a oferi beneficii concrete utilizatorilor pentru a avea succes. Începem dezvoltarea conceptului cu identificarea problemei pe care aplicația trebuie să o rezolve pentru client.

Ușor de folosit

Poți adăuga liste de sarcini distinctive prin iconițe colorate

Sistem de notificare

Îți reamintește la o anumită oră setată ce ai de făcut

App-Store-Button1

TopJob.

Locurile de muncă vor fi mult mai simplu de găsit, de oriunde şi oricând, pe mobil și tabletă. Pe lângă modalitățile de monetizare integrate, aplicația are rolul de a transmite imaginea afacerii, de a dezvolta notorietatea și da viață și personalitate valorilor companiei. Atât designul, cât și conceptul aplicației trebuie prin urmare să susțină strategia de branding generală.

Avantaje

Proces simplificat de aplicare la joburi

Design intuitiv

Navigarea facilă și rapidă printre joburi

În curând

Ce spun clienții .

 • Această echipă este genul “care poate orice”, fiind de fiecare dată dispuşi să încerce toate ideile sau funcțiile prezentate. Website-ul nostru trumi.com este extraordinar datorită acestei echipe. Sunt foarte fericit de experiență şi intenționez să colaborez cu echipa Thecon pentru foarte multe proiecte în viitorul apropiat!

  Nathan Jespersen
  CEO Trumi.com (Australia)
 • Sunt foarte mulțumit de colaborarea cu Thecon atât în perioada contractuală cât și după.

  Valentin Panaite
  Owner
 • „Mulţumesc echipei Thecon pentru promptitudine, pentru respectarea cadrului de lucru, pentru răbdarea de a asculta toate ideile, propunerile pentru proiectul PresaGalati.ro pe care l-am reconstruit împreună!”

  Delia Gavriliu

Hai să începem.

Inainte de toate hai sa stabilim cateva detalii inainte sa ne apucam de treaba sa ne facem o idee despre ce va contine proiectul tau.Nu mai aștepta
momentul perfect.

Dacă te întrebi de ce ai nevoie de o aplicație mobilă pentru prezența ta on-line îți vom spune simplu că 38% dintre utilizatorii români de smartphone spun că accesează mai des internetul de pe telefon decât de pe calculator.

Dezvoltarea unei aplicații mobile care să te reprezinte în mediul on-line contribuie la succesul afacerii tale prin îmbunătățirea vizibilității și dezvoltarea notorietății brandului, crearea unui canal de marketing direct, evidențierea față de concurență și creșterea loialității clienților.