Articol de blog

Motivarea angajatilor – Echipa noastră de experți

Autor:

Thecon

Data:

28 mai 2014

Echipa noastră de experţi s-a bucurat, şi se bucură în continuare, de un enorm […]

Echipa noastră de experţi s-a bucurat, şi se bucură în continuare, de un enorm succes în domeniul promovării online. Acum vom vorbi despre motivarea angajatilor. Avem experienţa acumulata in urma proiectelor ce s-au finalizat cu clienţi mutumiţi şi afaceri eficient promovate. Avem cunoştinţe avansate în domenii precum SEO, Pay per Click(PPC), WebDesign şi Marketing Online.

Cum ne motivam angajatii?

După cum deja ți-ai dat seama, acest articol este doar despre motivarea angajatilor. Dacă încă nu ai înțeles despre ce este vorba. Aceasta este una dintre modalitățile prin care noi, în calitate de companie, ne motivăm angajații.

Fiecare dintre cei care lucrează la Thecon, fie că sunt developeri, design-eri, copywriteri, specialiști în vânzări și customer support sunt extrem de specializați și fiecare este foarte concentrat și arhi-experimentat în domeniul în care activează. Dacă veți arunca o privire prin blog-ul nostru, veți putea vedea că avem câteva articole foarte calitative și informative în care vorbim despre calitățile angajaților noștri, despre background-ul lor sau despre proiectele pe care le au în grijă.

Considerăm că promovarea angajaților noștri este cea mai bună metodă de motivare pe care o putem acorda acestora. Pe lângă team building-uri, evenimente lunare, surprize ocazionale, etc.

Tu cum îți motivezi angajații?

Revenim la motivarea angajatilor

Suntem pregătiţi în orice moment pentru a da curs tuturor cerinţelor şi încurajăm potenţialii clienţi la o comunicare cât mai deschisă.
Aspecte precum profesionalismul şi seriozitatea sunt foarte importante pentru noi, şi putem spune că sunt câteva din calităţile apreciate de clienţii noştri.

Thecon te ajuta să targetezi aria de audienţă în mod eficient şi cu costuri optime, mărind cifrele de vânzări, construindu-ţi brandul şi promovându-ţi afacerea.

Dacă urmăreşti reducerea costurilor şi mărirea productivităţii, atunci trebuie să ne contactezi imediat. Thecon a ajutat de-a lungul timpului nenumărate business-uri să reducă din costurile de promovare găsind soluţii optime şi să măreasca productivitatea companiei, determinând o substanţială mărire a veniturilor.

[buttonShortcode url=”https://thecon.ro/web-developer-interviu/” target=”_blank” text=”CITEȘTE MAI MULTE DESPRE ANGAJAȚII NOȘTRI”]

Tags

Distribuie

Blogul Thecon

Articole recomandate

6 martie 2018

Thecon susține Bloggerii și prin gaming

Sâmbăta lui 24 februarie am găzduit Bloggers Arena Galați pentru al 5-lea eveniment.  A […]

Citește articolul

22 ianuarie 2015

De câți programatori e nevoie ca să schimbi un bec?

Pentru că râsul face bine la inimă, te umple de energie, îmbunătățește creativitatea și […]

Citește articolul

30 septembrie 2021

#Legendar Team building à la THECON

Înainte de a vorbi despre team building, avem o întrebare: Care este cheia succesului […]

Citește articolul

Vezi și alte articole din blogul Thecon.

Thecon Newsletter

Abonează-te pentru noutăți!

Intră în posesia celor mai proaspete știri și articole, direct în casuța poștală, prin abonarea la newsletter-ul nostru.