Articol de blog

Ne căutam coleg/colegă pe vânzări

Autor:

Bogdan Pană

Data:

16 octombrie 2017

Suntem în căutarea unei persoane cu inițiativă și abilități foarte bune de comunicare şi […]

strangere de mana

Suntem în căutarea unei persoane cu inițiativă și abilități foarte bune de comunicare şi relaționare, perseverentă și atentă la detalii. Ne dorim să fii o persoană deschisă, cu foarte bune abilități de analiză, vânzare și argumentare, un spirit întreprinzător care preferă provocările profesionale și munca în echipă.
Mai sunt importante: un nivel avansat de operare PC, comunicare impecabilă în română şi engleză (verbal și scris), precum și cunoașterea și înțelegerea mediului on-line / digital.
Dacă te regăsești în descrierea de mai sus, suntem foarte dornici să te cunoaștem și să ne devii coleg/ă.

 

Descrierea jobului

În cadrul postului, cunoștințele tale despre serviciile noastre și mediul online, combinate cu abilitățile de comunicare și abilitățile analitice, formează modul în care cresc afacerile noi sau existente ale clienților noștri.
Activitatea zilnică presupune contactarea clienților, identificarea nevoilor acestora și conturarea ofertelor comerciale, prezentarea și negocierea acestora, semnarea contractelor, crearea și menținerea relației cu clienții.
Alăturându-te echipei noastre, te vei bucura de un mediu de lucru plăcut, o atmosferă antrenantă, întotdeauna deschisă la idei şi proiecte noi.
Pentru că prețuim foarte mult inițiativa, vei găsi aici locul ideal unde să te dezvolți, să devii o parte activă într-o echipă de profesioniști, şi împreună să ne mândrim cu realizări îndrăznețe şi clienți mulțumiți.

Despre noi

Suntem o companie cu sedii în București și Galați, specializată în furnizarea de servicii IT (web design, aplicații web, SEO, SEM și SMM) de înaltă calitate partenerilor și clienților.

Echipa noastră se află într-o continuă creștere, iar managementul companiei sprijină în mod constant dezvoltarea personală și profesională a fiecărui membru în cadrul unui mediu relaxant și prietenos. Motivarea echipei este o componentă importantă a organizației, din acest motiv beneficiile și integrarea fiecărui coleg în cadrul firmei sunt repere ce ne ghidează activitatea zilnică de echipă unită, inovativă și performantă.

Mai multe detalii despre noi și activitatea noastră pot fi găsite aici. Dacă ești interesat de job trimite-ne un e-mail cu CV-ul tău la adresa cariera@thecon.ro. Dacă doar vrei să ne ajuți, distribuie articolul prietenilor tăi de pe Facebook. Mulțumim.

Tags

Distribuie

Blogul Thecon

Articole recomandate

15 aprilie 2022

Interviu cu un specialist în web design

Ați cerut și vi s-a dat. Am reușit să prindem un designer din echipa […]

Citește articolul

10 decembrie 2018

5 avantaje ale dezvoltării de aplicatii mobile pentru afacerea ta

Este necesar ca un magazin online să aibă propria aplicație mobilă? Merită o astfel […]

Citește articolul

19 octombrie 2017

De la wireframe la mockup design. Un alt pas foarte important din proiect.

Am vorbit despre wireframe și despre cât de folositor poate fi, iar acum trecem […]

Citește articolul

Vezi și alte articole din blogul Thecon.

Thecon Newsletter

Abonează-te pentru noutăți!

Intră în posesia celor mai proaspete știri și articole, direct în casuța poștală, prin abonarea la newsletter-ul nostru.