fbpx

Noaptea Elfilor – Eveniment caritabil cu iz tehnologic. #HelpingSanta

Poate nu chiar fiecare noapte din an, dar macar 30 de nopti ale lui Decembrie ar trebui sa fie nopti in care Elfii, fie ei de toate varstele, sa isi uneasca varfurile ciupicilor intr-o activitate caritabila comuna ajutandu-l pe Mos Craciunu` sa mai scape de cuie si ciocan, incurajandu-l sa puna mana sa caute pe Google ce si cum se mai intampla in lumea tehnologiei

Asta vom face noi in seara de 6 Decembrie, cand dam startul unui eveniment caritabil. Am dat “SUMMON!” tuturor elfilor care se pricep la IT, hand-made, cuvinte frumoase si pofta de a darui, dar si tuturor oamenilor din Galati si nu numai, pentru a umple ce va avea sa fie, un magazin online care va genera mii de fapte bune.

Ce facem in Noaptea Elfilor?

Daca in urma cu 4 ani am reusit sa punem mana de la mana si sa donam 20 de calculatoare, acum, cu ajutorul OpenHub si al Fundatiei Comunitare din Galati, ne dorim sa facem de sute de ori mai mult.

In seara de 6 Decembrie, vom face long night, vom bea a cincea cafea a zilei(lucru rar), vom scrie cod, vom lucra la obiecte de artizanat si vom astepta ca toti galatenii sa ne ajute pentru a construi primul magazin online care va vinde fericire.

Ce vom vinde pe www.leru.ro?

www.leru.ro va fi sania Mosului, iar noi vom incerca sa o facem sa zglobie. Avem nevoie de ajutorul tau ca sa o umplem cu daruri. Ne dorim sa avem peste 1000 de produse pe care oamenii le pot cumpara pentru propriul suflet. Decoratiuni de craciun, obiecte handmade, globuri, felicitari si orice crezi ca poti sa donezi pentru ca altcineva sa cumpere.

TOTI banii care se vor aduna in urma acestor vanzari, vor fi folositi pentru a ajuta cat mai multe cauze sociale din jurul orasului Galati. Acesta este obiectivul nostru. Vrei sa ne ajuti sa ducem proiectul mai departe? Give us a call!

Ce poti tu sa donezi?

Fii si tu un elf! Alatura-te armatei de elfi mileniali si participa si tu la umplerea saniei Mosului.

Poti aduce cu tine orice produs pe care tu ai fi dispus sa il cumperi la randul tau. Principala categorie de produse pe care ne propunem sa o vindem este cea de decoratiuni de Craciun, urmata de orice alt obiect ce are legatura cu luna Decembrie. 

Avem pentru tine si un formular de inscriere chiar aici:  https://docs.google.com/forms/d/1P4u2RBmNf3Uq7sF70jN6mus9FnMR4UaFc4YVViD6abA/edit 

Noapte Elfilor este un eveniment organizat de Thecon in colaborare cu OpenHub si Fundatia Comunitara din Galati. Poti vedea mai multe detalii accesand pagina evenimentului: https://www.facebook.com/events/1269234553265620/ 

Lasă un comentariu