Articol de blog

OPENHUB – PUNCT DE INTALNIRE PENTRU PASIONATII DIN IT

Autor:

Lucian

Data:

12 iunie 2015

OPENHUB a fost creat cu scopul de a organiza conferinte tehnice in Galati, pentru a aduce un plus domeniului cercetarii in IT, fiind asistat de catre persoane cu pregatire riguroasa in domeniul tehnologiei IT si mediului online.

Ce este OPENHUB?

In 2012 și-a făcut apariția un nou grup destinat pasionaților de tehnologie, răspunzând la insuficienta conferințelor IT ce se desfășoară în orașul Galați. Însuși numele sau, OPENHUB, face referința la faptul ca acest punct de întâlnire este deschis pentru oricine.

Echipa Thecon la CONFERINTA E-MARKETING HUB 2015

Open Hub OPENHUB

OPENHUB a fost creat cu scopul de a organiza conferințe tehnice în Galați, pentru a aduce un plus domeniului cercetării în IT, fiind asistat de către persoane cu pregătire riguroasă în domeniul tehnologiei IT și mediului online.

Ce poate oferi OPENHUB?

Conferințele OPENHUB oferă un schimb real de experiența și practică între participanții săi. De aceea, grupul se axează pe construirea unor planuri pentru dezvoltare personală și profesională în domeniul IT. De asemenea prin intermediul workshop-urilor și training-urilor, se dezvoltă o oportunitate pentru a consolida viitorul tinerilor pasionați de tehnologie și antreprenorilor.

Conferinta Open Hub

Printre informațiile distribuite în conferințe, putem evidenția:

  • Web development, Web design
  • Marketing
  • Analiza si cercetare in IT
  • Studii de caz ale brandurilor romanești

Prin urmare, OPENHUB poate oferi participanților soluții de viitor și pregătire riguroasă în domeniul IT, prin workshop-uri, conferințe, seminarii și dezbateri privind ultimele tehnologii apărute pe piața IT.

Ultimul și unul dintre cele mai importante proiecte derulate s-a desfășurat sub denumirea de “E-MARKETING HUB 2015”, unde au participat 132 de persoane.

conferinta E-Marketing Hub 2015

 

Poster realizat în ultimele minute ale seminarului de către Vlad Ionuț.

Participanții au avut ocazia de a cunoaște oameni noi și de a învăța diverse informații de la oameni pregătiți în domeniul lor. Printre subiectele discutate, menționam faptul că au existat discursuri despre Antreprenoriat, campanii SEO pentru Facebook, web design, jurnalism și comunicare. Printre vorbitori, s-au enumerat: OANA SAV, MIHAELA PANTEA, ANDREI CISMARU, IONUT VLAD.

De asemenea, s-au oferit premii celor mai activi participanți ce au constat în: Memorii USB, caști audio, mouse-uri și tricouri personalizate sub marca OPENHUB.

Pentru cei ce nu au putut ajunge din diverse motive la eveniment, ii invităm să vadă rezumatul evenimentului pe site-ul oficial OPENHUB.

conferinta E-Marketing Hub 2015

 

Un record pentru Galați!

În cadrul evenimentului de pe data de 6.06.2015, în cursul zilei de sâmbătă, OPENHUB a reușit să se remarce printr-o performantă unică, și anume cel mai numeros selfie din Galați. Mai exact, toți cei 132 de participanți au reușit sa dea dovada de spirit de echipă și să pozeze toți, ca o echipa unită, într-o singură fotografie.

Cel mai numeros selfie din Galati

 

Și TU ne poți ajuta să construim viitorul!

Echipa THECON susține OPENHUB și vă îndemnam să acordați un sprijin financiar prin completarea formularului 230, pentru a reuși împreuna să construim viitorul tinerilor pasionați de IT și să realizăm cât mai multe evenimente importante pentru orașul Galați.

Va mulțumim tuturor celor ce ați participat în cadrul evenimentelor sub marca OPENHUB și vă invităm să participați și în cadrul următoarei conferințe ce se va desfășura la toamnă.

Tags

Distribuie

Blogul Thecon

Articole recomandate

10 iunie 2022

7 Motive pentru a-ți dezvolta propria aplicație Mobilă

Ai nevoie de o nouă sursă de venituri, vrei să te promovezi într-un mediu […]

Citește articolul

11 aprilie 2022

Brand Experience. Ce este și care sunt componentele lui ?

Cu cât afacerea ta se focusează mai mult pe abordarea unui plan de business […]

Citește articolul

19 mai 2022

Cum te poți folosi de PWA pentru a-ți crește vânzările în online

Am ajuns și în punctul culminant al discuției noastre despre PWA (Progressive Web App). […]

Citește articolul

Vezi și alte articole din blogul Thecon.

Thecon Newsletter

Abonează-te pentru noutăți!

Intră în posesia celor mai proaspete știri și articole, direct în casuța poștală, prin abonarea la newsletter-ul nostru.