fbpx

OPENHUB – PUNCT DE INTALNIRE PENTRU PASIONATII DIN IT

Ce este OPENHUB?

In 2012 si-a facut aparitia un nou grup destinat pasionatilor de tehnologie, raspunzand la insuficienta conferintelor IT ce se desfasoara in orasul Galati. Insusi numele sau, OPENHUB, face referinta la faptul ca acest punct de intalnire este deschis pentru oricine.

Open Hub
 

OPENHUB a fost creat cu scopul de a organiza conferinte tehnice in Galati, pentru a aduce un plus domeniului cercetarii in IT, fiind asistat de catre persoane cu pregatire riguroasa in domeniul tehnologiei IT si mediului online.

 

Ce poate oferi OPENHUB?

Conferintele OPENHUB ofera un schimb real de experienta si practica intre participantii sai. De aceea, grupul se axeaza pe construirea unor planuri pentru dezvoltare personala si profesionala in domeniul IT. De asemenea prin intermediul workshop-urilor si training-urilor, se dezvolta o oportunitate pentru a consolida viitorul tinerilor pasionati de tehnologie si antreprenorilor.

Conferinta Open Hub

 

Printre informatiile distribuite in conferinte, putem evidentia:

  • Web development, Web design
  • Marketing
  • Analiza si cercetare in IT
  • Studii de caz ale brandurilor romanesti

Prin urmare, OPENHUB poate oferi participantilor solutii de viitor si pregatire riguroasa in domeniul IT, prin workshop-uri, conferinte, seminarii si dezbateri privind ultimele tehnologii aparute pe piata IT.

Ultimul si unul dintre cele mai importante proiecte derulate s-a desfasurat sub denumirea de “E-MARKETING HUB 2015”, unde au participat 132 de persoane.

conferinta E-Marketing Hub 2015

Poster realizat în ultimele minute ale seminarului de către Vlad Ionuț.


 

Participantii au avut ocazia de a cunoaste oameni noi si de a invata diverse informatii de la oameni pregatiti in domeniul lor. Printre subiectele discutate, mentionam faptul ca au existat discursuri despre Antreprenoriat, campanii SEO pentru Facebook, web design, jurnalism si comunicare. Printre vorbitori, s-au enumerat: OANA SAV, MIHAELA PANTEA, ANDREI CISMARU, IONUT VLAD.

De asemenea, s-au oferit premii celor mai activi participanti ce au constat in: Memorii USB, casti audio, mouse-uri si tricouri personalizate sub marca OPENHUB.

Pentru cei ce nu au putut ajunge din diverse motive la eveniment, ii invitam sa urmeasca rezumatul evenimentului pe site-ul official OPENHUB.

conferinta E-Marketing Hub 2015

 

Un record pentru Galati!

In cadrul evenimentului de pe data de 6.06.2015, in cursul zilei de sambata, OPENHUB a reusit sa se remarce printr-o performanta unica, si anume cel mai numeros selfie din Galati. Mai exact, toti cei 132 de participanti au reusit sa dea dovada de spirit de echipa si sa pozeze toti, ca o echipa unita, intr-o singura fotografie.

Cel mai numeros selfie din Galati

 

Si TU ne poti ajuta sa construim viitorul!

Echipa THECON sustine OPENHUB si va indemnam sa acordati un sprijin financiar prin completarea formularului 230, pentru a reusi impreuna sa construim viitorul tinerilor pasionati de IT si sa realizam cat mai multe evenimente importante pentru orasul Galati.

Va multumim tuturor celor ce ati participat in cadrul evenimentelor sub marca OPENHUB si va invitam sa participati si in cadrul urmatoarei conferinte ce se va desfasura la toamna.

 

Echipa Thecon la CONFERINTA E-MARKETING HUB 2015:

Lasă un comentariu