fbpx

Cauți servicii Prestashop?

Thecon este partener certificat PrestaShop și asigură servicii complete de configurare, design și dezvoltare la standarde europene pentru zona de Sud și Sud – Est a Europei.

Vrei să afli mai multe despre magazinul tău PrestaShop? Contactează-ne și discută cu consultanții noștri.

Telefon: +40 762 994 622            E-mail: contact@thecon.ro

Cere o ofertă
Care sunt beneficiile tale?

Prestahsop 1.6 sau Prestashop 1.7

Indiferent de versiunea de Prestashop pe care e dezvoltat magazinul tău online, sau vrei să fie dezvoltat, noi avem experiența necesară să te ajutăm.

Identitate de brand și design grafic

Ai nevoie de un logo pentru noul tău magazin online Prestashop? Te putem ajuta cu tot ce ține de imaginea afacerii tale, atât la început cât și ulterior prin bannere și materiale grafice pentru campaniile tale.

Design Responsive

Un design responsive este obligatoriu, iar site-ul trebuie să ofere clienților tăi o experiență ușoară de utilizare pe orice dispozitiv. Magazinul tău online Prestashop trebuie să fie performant pe orice pagină, de la homepage la checkout, iar clienții tăi vor putea cumpăra oriunde mai ușor.

Metode de plată integrabile

Vei avea la dispoziție multiple metode de plată: ramburs, rate, transfer bancar, SMS, iar pentru plata online cu card bancar oferim suport pentru integrarea cu diverși procesatori de plăți online: Eu Plătesc, Mobil Pay, Libra Pay, Plăți Online, Paypal, Stripe, etc

modalitati-plata

Curieri la dispoziția ta

Cea mai uzuală metodă de livrare e cea prin curierat rapid. De aceea, vei avea la dispoziție o varietate de curieri pentru a expedia coletele clienților tăi. Tot ce trebuie să faci este să închei un contract cu una din firmele de curierat, iar mai departe ne ocupăm noi.

Transport

Proces de comandă simplificat și fidelizare clienți

Clienții tăi vor finaliza orice comandă repede și ușor, cu sau fără înregistrare, printr-un checkout simplificat. Premiază-ți clienții cu puncte pe care ulterior le pot transforma în comenzi noi.

Vinde mai mult

Singura ta grijă este să vinzi mai mult și vei avea la dispoziție integrări avansate de remarketing cu Google Ads și Facebook. Te ajutăm să accesezi cele mai mari 2 platforme de marketing afiliat din România, 2Performant și Profitshare, dar și marketplace-urile celor de la eMag.ro, Cel.ro și Okazii.ro prin sincronizarea produselor. Toate astea pe lângă optimizarea SEO de care vei beneficia.

integrari

Gestiune și facturare

Din experiența administrării unor magazine online știm cât de importante sunt sistemele de gestiune și facturare ale acestora. Vei avea la dispoziție metode de integrare cu sisteme de facturare precum SmartBill, Oblio, Facturis și altele. Folosești deja un sistem de gestiune? Căutăm o soluție personalizată pentru tine.

Analiză și raportare

Google Analytics, Google Search Console, Enhanced eCommerce și sistemul avansat de raportare din interiorul platformei îți vor oferi toate informațiile și rapoartele necesare pentru a îmbunătăți permanent calitatea magazinului tău online Prestashop.

Import și export de produse

Cu cât ai pe stoc mai multe produse cu atât va dura mai mult să le adaugi manual în magazinul online. Vei avea la dispoziție tool-urile necesare pentru a importa toate produsele și categoriile automat. Ai deja un magazin online? Te ajutăm cu mutarea conținutului din platforma veche.

Creare de conținut text și grafic

Echipa noastră de content writers și graficieni te pot ajuta cu creare de descrieri pentru produse, editare profesionistă a imaginilor de produs și multe alte servicii conexe.

Găzduire, SSL, adrese de mail și Suport

Toate acestea sunt incluse. Echipa noastră îți va oferi tot suportul de care vei avea nevoie, cu răspunsuri și sfaturi practice care te vor ajuta în activitatea ta zilnică.

Tot ce ai nevoie pentru a vinde online

Ce spun clienții .

 • Am reușit în premieră, să apelăm la specialiști în domeniu pentru punerea pe roate a magazinului nostru online de biciclete. Chiar și în plin sezon am reușit să aducem la lumină o nouă față a mausbike.ro, una modernă, ce are implementate ultimele tehnologii ale noilor generații de magazine online. Și toate astea într-un timp record (se putea și mai repede, însă am zis să nu ne forțăm, că e vreme numai bună de biciclit). Sperăm să fie și pe placul vostru, al clienților, și vă încurajăm să ne dați feedback (constructiv) pentru a putea, alături de (deja prietenii noștri) echipa Thecon.ro să vă îmbunătățim continuu experiența pe mausbike.ro.

  Mulțumim întregului colectiv Thecon.ro pentru că ne-a salvat de suferință, pentru banii câștigați în timpul economisit, pentru imaginea și funcționalitatea siteului și pentru creșterea traficului și volumului de vânzări de pe magazinul online mausbike.ro!

  Cristian Mircioi
  Cristian Mircioi
  Administrator, mausbike.ro
 • Mulțumiri extraterestre din partea clește.ro pentru cei de la Thecon! Inputul vostru la acest proiect a transformat ideea de roboțel rătăcit într-o identitate de brand. Sunt foarte mulțumit de funcționalitățile platformei, totul a fost făcut conform schiței noastre. Ba chiar ați îmbunătățit părțile la care noi eram împotmoliți. Designul surprinde exact zona aceea friendly pe care am vrut să o prezentăm clienților, iar viteza de încărcare a site-ului nu ne-a făcut până acum vreo problemă. În plus, serviciile SEO au accelerat vizibil popularitatea noastră și traficul de pe site. Mulțumim echipei pentru un proiect muncit și reușit, vă recomand oricui!

  Bogdan Munteanu
  Administrator, cleste.ro
 • Colaborarea cu Thecon este de un real ajutor atunci când dorești servicii de calitate în materie de webdesign, programare și nu numai. Pe lângă o consiliere de calitate, ne-am bucurat inclusiv de o echipă promptă, bine organizată și profesionistă, alături de care am reușit sa construim siteul Preț Fix, exact asa cum ni l-am dorit. Va mulțumim pentru tot!

  georgiana-Mihailovici
  Georgiana Mihailovici
  Administrator, pret-fix.ro
 • I would like to thank the whole team for the job they did. It worked out very well.
  When you give a job to someone from another country you always have fear (you don’t know the language, can I transport in english what I want, I don’t know how they work, can they do the job, am I getting something for my money, etc.) That’s why the most important part is to create trust with the customer. Trust kills fear!
  Always there and short response times to email or spontaneous skype calls (very good and very important)

  Daniel Scholz
  Founder, adventure-team.eu

Întrebări frecvente.

Cât costă un magazin online?

Prețul variază în funcție de complexitatea proiectului. Pentru a primi o ofertă de preț, completează formularul de la începutul paginii și te vom contacta în cel mai scurt timp. Fiecare serviciu opțional, crearea de conținut personalizat, gestionarea și adăugarea produselor aduc costuri suplimentare pe care le vei ști de la bun început.

Cât durează dezvoltarea magazinului online?

Bazat pe datele pe care ni le transmiți la prima discuție putem estima cât durează implementarea. Experiența site-urilor dezvoltate ne spune că timpul de dezvoltare depinde de cât de pregătit ești tu pentru lansarea unui site, contracte de curierat, contracte cu procesatori de plăți, conținut text, gestiunea produselor, etc.

Contează numărul de produse?

Nu contează câte produse ai în gestiune. Acestea nu vor influența în niciun fel procesul de dezvoltare al site-ului. Poți avea unul singur, sau de ordinul zecilor de mii.

Care este implicarea ta în procesul de dezvoltare?

Pentru început avem nevoie să ne explici viziunea ta asupra magazinului online, iar ulterior te vom îndruma spre a face pașii necesari în vederea obținerii soluției ideale pentru afacerea ta. Nu ai nevoie de cunoștințe tehnice, ne ocupăm noi.

Hai să începem.

Înainte de toate hai să stabilim câteva detalii despre conceptul proiectului tau. Completează formularul de mai jos și beneficiază de consultanță gratuită.Nu mai aștepta
momentul perfect.

Prestashop este una dintre cele mai populare soluții web de creare a magazinelor online, cu peste 170.000 de site-uri susținute în întreaga lume.

Tradusă în peste 63 de limbi, PrestaShop este ușor utilizat și administrat și oferă o varietate de funcționalități și modalități de plată care acoperă cu succes necesitățile unei afaceri bazate pe comerțul online.

Te-ai decis să deschizi o afacere on-line și vrei să pornești cu dreptul? Ai ajuns exact unde trebuie.