Cauți servicii Prestashop?

Thecon este partener certificat PrestaShop și asigură servicii complete de configurare, design și dezvoltare la standarde europene pentru zona de Sud și Sud – Est a Europei.

Vrei să afli mai multe despre magazinul tău PrestaShop? Contactează-ne și discută cu consultanții noștri.

Telefon: +40 762 994 622            E-mail: contact@thecon.ro

Cere o ofertăCare sunt beneficiile tale?

Analiză și evaluare. Începem cu o discuție de cercetare și evaluare în care specialiștii noștri vor analiza proiectul tău.

Design. Dacă nu ai o identitate deja creată, ne putem ocupa noi și de acest aspect împreună cu profesioniștii din echipa de branding și design.

Dezvoltare. O dată aspectele de design stabilite și direcțiile de dezvoltare funcțională trecute pe hârtie, începem configurarea propriu-zisă a modulelor care vor sta la baza site-ului tău.

Testare și lansare. Pentru că fiecare eroare de funcționalitate poate însemna cel puțin un client pierdut, acordăm o atenție deosebită etapei de testare.

Ce spun clienții .

 • Foarte profesionişti : calitatea și expertiza poate fi văzută în ansamblul proiectului dar și în detalii . Acest lucru a fost posibil datorită comunicării excelente și a organizării.

  Ana Grave
 • Mulţumesc echipei Thecon pentru seriozitate, pentru răbdarea cu care m-a ascultat şi consiliat de câte ori a fost nevoie ca să înţeleagă exact nevoile mele şi să îmi ofere sfaturi acolo unde ştiau că se poate mai bine, pentru promptitudinea de care au dat dovadă în găsirea unor soluţii potrivite problemelor legate de site şi mai ales pentru profesionalism.

  Madalin Constantin
 • Echipa Thecon a fost mereu promptă în realizarea cerinţelor de development, iar felul în care s-a transmis informaţia de la idee la produsul final, vizibil online, a fost excelent.
  Această echipă mi-a arătat că este de încredere şi că pot duce la bun sfârşit orice task sau provocare care le este adresată. Vom continua să lucrăm cu ei şi de fiecare dată când am ocazia îi recomand cu plăcere celor care vor să îşi dezvolte un magazin online.

  Daniel Iorga

Hai să începem.

Înainte de toate hai să stabilim câteva detalii despre conceptul proiectului tau. Completează formularul de mai jos și beneficiază de consultanță gratuită.


Nu mai aștepta
momentul perfect.

Prestashop este una dintre cele mai populare soluții web de creare a magazinelor online, cu peste 170.000 de site-uri susținute în întreaga lume.

Tradusă în peste 63 de limbi, PrestaShop este ușor utilizat și administrat și oferă o varietate de funcționalități și modalități de plată care acoperă cu succes necesitățile unei afaceri bazate pe comerțul online.

Te-ai decis să deschizi o afacere on-line și vrei să pornești cu dreptul? Ai ajuns exact unde trebuie.