fbpx

Rezultatele campaniei Leru.ro în cifre. Infografic.

Leru.ro

Primul magazin online de fapte bune s-a lansat pe 6 decembrie 2019 și i-a așteptat pe donatori cu produse și servicii pentru a susține educația și schimbul de de experiențe între copii și seniori.

Ce este LERU.RO?

www.leru.ro este un proiect caritabil care are ca scop construirea celui mai mare magazin online de fapte bune, unde toată lumea este invitată să doneze expertiză, servicii și produse pentru strângerea de fonduri, ce urmează a fi utilizate în susținerea unor proiecte cu impact în comunitatea din Galați.

Ambiția noastră, alături de organizațiile, Open Hub și Fundația Comunitară Galați este să definim cuvântul ler, ca și simbol tradițional Românesc al filantropiei în preajma sărbătorilor de iarnă și să mobilizeze comunitatea gălățeană să susțină cauze specifice comunității locale.

Ce am reușit?

Suntem mândri că după o lună am reușit să tragem linie și să culegem roadele muncii, bucuria faptului că am strâns o sumă de bani impresionantă de la comunitate, care se întoarce înapoi în comunitate. Dar mai bine, vă lăsăm cu mai multe detalii în infograficul de mai jos.

infografic leru

Nu în ultimul rând vrem să felicităm toți voluntarii, partenerii, sponsorii și în special donatorii care au contribuit cât de puțin la această campanie.

Campania merge mai departe, în cadrul Fundației Comunitare Galați, dar mai multe detalii găsiți pe leru.ro și Facebook Leru.ro.

Lasă un comentariu