fbpx

Vrei să fii vizibil online?

Afacerea ta are nevoie de vizibilitate on-line construită în mod profesionist și eficient. Vei primi din partea noastră o planificare coerentă și realistă, instrumente corect folosite și rezultate cuantificabile care să justifice costurile.

Telefon: +40 762 994 622            E-mail: contact@thecon.ro

Cere o ofertă
Care sunt beneficiile tale?

Strategie și planificare. Pentru că informația relevantă și completă stă la baza deciziilor corecte, începem etapa de strategie și planificare cu o analiză aprofundată a: afacerii, brandului, produselor și/sau serviciilor comercializate (și care se doresc a fi promovate), concurenței și pieței țintă.

Dezvoltarea conceptului. Lucrăm eficient cu campanii online derulate prin mai multe vehicule de transmitere, combinând eficient Facebook cu Google AdWords sau mailing direct.

Garantăm lansarea campaniilor la termenul stabilit și suntem alături de tine în gestionarea tehnică a mecanismelor de publicare și actualizare a mesajelor.

Ce spun clienții .

  • „This team met all the required points!Keeps up to date with new SEO requirements with Google and the results are outstanding!! I will hire it again to give a good SEO service to some of my customers that needs a great job!!”

    Mathieu Deguire
  • „Pleasure to work with – good communication skills – prompt responses to emails or Skype. Will hire again.”

    Alexis Twigg
  • Corecţi, muncitori şi o calitate excepțională a serviciilor tehnice şi de comunicare. Voi continua să folosesc serviciile excelente de la Thecon. Vă mulțumim !

Hai să începem.

Inainte de toate hai sa stabilim cateva detalii inainte sa ne apucam de treaba sa ne facem o idee despre ce va contine proiectul tau.Nu mai aștepta
momentul perfect.

Orice campanie de marketing on-line începe cu o discuție care are ca scop identificarea necesităților de comunicare, a obiectivelor campaniei și a celor mai eficiente modalități de promovare on-line care pot duce la îndeplinirea obiectivelor. Punem întrebări despre afacere, brand și produs, despre piața țintă și rezultatele de până acum, pentru că vrem să pregătim pentru tine o campanie cu rezultate optime.

Stabilim obiectivul, mesajul central și mijloacele de comunicare, panificarea în timp și bugetul și începem să lucrăm la concept. Vei primi mai multe variante dintre care o vom alege împreună pe cea finală, cu modificările necesare pentru a-i da forma perfectă.