fbpx

Soluții business.

Dezvoltăm pentru succesul afacerii tale soluții web personalizate, adaptate strategiei de marketing, industriei și pieței țintă. Folosim cele mai noi tehnologii web pentru design unic și expresiv, structură intuitivă și funcționalitate impecabilă.

Telefon: +40 762 994 622            E-mail: contact@thecon.ro

Cere o ofertă
Care sunt beneficiile tale?

Designul de succes are în spate un concept bine definit care pornește de la identitatea afacerii pe care o reprezintă, obiectivele pe care le urmărește și mesajul principal pe care dorește să îl transmită către piață și parteneri. Este nucleul întregului proiect, care ghidează detaliile și o dată definit asigură devoltarea coerentă a proiectului. Combină în mod profesionist experiența și talentul echipei noastre cu experiența și ideile tale și este etapa în care discutăm mult și punem pe hârtie cele mai valoaroase concluzii.

Rolul nostru este acela de a transforma în realitate, sub forma unei soluții web moderne și eficiente, viziunea ta asupra prezenței online pe care compania ar trebui să o aibă. Din acest motiv, primul pas este să discutăm și să analizăm împreună care sunt obiectivele concrete ale proiectului, cum se încadrează în strategia de dezvoltare a afacerii și cum vezi tu website-ul companiei.

Portofoliu .

Câteva dintre proiectele dezvoltate de echipa noastră de designeri și experți tehnici. Pentru întrebări și informații suplimentare contactează-ne. Ne place să vorbim despre munca noastră!

Ce spun clienții .

 • Am simțit entuziasmul celor din echipã în ceea ce priveşte conceptul meu şi acest lucru face ca această colaborare să fie una plăcută. Comunic foarte bine cu Ana, este foarte atentă și întotdeauna a venit cu soluții, când a fost cazul, într-un timp foarte scurt.

  Luna Morgaciova
 • Această echipă este genul “care poate orice”, fiind de fiecare dată dispuşi să încerce toate ideile sau funcțiile prezentate. Website-ul nostru trumi.com este extraordinar datorită acestei echipe. Sunt foarte fericit de experiență şi intenționez să colaborez cu echipa Thecon pentru foarte multe proiecte în viitorul apropiat!

  Nathan Jespersen
  CEO Trumi.com (Australia)
 • Aenean eu leo quam. Pellentesque ornare sem lacinia quam venenatis vestibulum. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh.

  Larry Jacobsen

Hai să începem.

Inainte de toate hai sa stabilim cateva detalii inainte sa ne apucam de treaba sa ne facem o idee despre ce va contine proiectul tau.Nu mai aștepta
momentul perfect.

După ce definim conceptul care va sta la baza soluției web, începem crearea formei vizuale. Lucrăm pe cele mai potrivite variante de elemente grafice, culori, layout de pagină și structuri de meniu pentru a dezvolta conceptul într-un website personalizat destinat afacerii tale. Urmează integrarea componentei de programare și testarea funcționalității pentru a asigura funcționarea perfectă.

Suntem alături de tine în perioada de lansare cu orice ajustări consideri că sunt necesare și continuăm să te susținem cu servicii de mentenanță 24/7 pentru ca prezența ta on-line să fie întotdeauna impecabilă, impresionantă și eficientă.