Articol de blog

Deții un start up și vrei o prezență online de impact?

Autor:

Thecon

Data:

4 februarie 2019

Antreprenoriatul în zilele noastre: oportunități mult mai multe de a-ți deschide propria afacere, mult […]

Antreprenoriatul în zilele noastre: oportunități mult mai multe de a-ți deschide propria afacere, mult mai accesibil și mai popular ca niciodată, și, în același timp, mult mai greu de popularizat pe o piață atât de competitivă. Riscul cel mai mare al antreprenorilor este anonimatul. Paradoxal, nu? În era Social Media, cât de greu poate fi să te faci cunoscut? Dar un start-up este compus din două elemente: acela de start, de pornire a ideii de afacere, și acela de up, de ridicare a business-ului la un nivel înalt și de menținere a afacerii acolo.
Primul pas, debutul, poate fi bifat deja cu ajutorul finanțărilor guvernamentale prin programul Start-up Nation. Următorul pas este conturarea unei identități solide, care să reziste timpului și creșterii competitivității. La acest capitol te putem ajuta noi.

Deci, cum faci ca dintr-o furtună de nisip, grăuntele tău să fie cel care iese în evidență?

Orice start-up necesită o prezență online bine construită. Echipa noastră este specializată în oferirea de soluții web care, împreună, alcătuiesc acel pachet complet de care tu și afacerea ta aveți nevoie:

1. Creare pagină web pentru start up

Fie că dorești un site de prezentare, un magazin online sau, de ce nu, o aplicație mobilă, noi îți putem construi platforma în întregime. Cei 12 ani de experiență în domeniu ne-au oferit trainingul necesar în a crea platforme web care să respecte îndeaproape cerințele clientului, atât cele de buget cât și de timp.
În urma unui brainstorming, stabilim împreună obiectivele site-ului, alegem Sistemul de Content Management potrivit nevoilor tale (Magento, Prestashop sau WordPress) și agreăm o temă pentru website. Pe tot parcursul dezvoltării site-ului, vei primi update-uri cu progresele săptămânale iar feedbackul tău va fi esențial pentru buna desfășurare a acestei etape. Tot noi ne vom ocupa de testing și de-bugging, pentru a ne asigura că livrăm un produs finit de calitate inalta, “fără erori de fabricare”. Odată ce primim aprobarea ta, site-ul tău va fi migrat iar afacerea ta va fi oficial lansată în sfera online.

La capitolul administrare și mentenanță, nu ai niciun motiv de îngrijorare: îți vom oferi tutoriale în funcție de cerințele tale pentru a-ți permite să administrezi singur propriul site.

Start Up

2. Creare identitate brand pentru start up

Desigur, revenim la metafora grăuntelui de nisip din furtună. Noi ne vom ocupa să dezanonimizăm afacerea ta și să-i redăm trăsăturile unice în așa fel încât această să atraga o listă cât mai mare de clienți.

Cum vom face asta?
Pe lângă customizarea temei web la cerere, ne vom ocupa de crearea logo-ului,a cărtilor de vizită, a semnăturii de e-mail și a bannerelor de pe Facebook pentru a-ți asigura o identitate vizuală bine stabilită și constantă. Desigur, designerii noștri îți vor oferi multiple variante din care poți alege și de asemenea,utilizând pregătirea și cunoștințele lor în domeniu, te vor sfătui cu privire la paleta de culori, opțiunile de fonturi și așezarea în pagină astfel încât să reiasă un produs final armonios.

3. Promovare website

Bun, site-ul este gata dar asta nu înseamnă că a și ajuns în vizorul publicului. Scopul oricărei afaceri este să atragă și să fidelizeze cât mai mulți clienți, nu? Întrucât Google și algoritmii săi au putere de decizie asupra prezenței (sau absenței) online a business-urilor, noi ne vom asigura că site-ul tău primește ranking-ul meritat. Vom perfecționa vizibilitatea afacerii tale prin serviciile noastre de promovare SEO, atât on-page cât și off-page.

Prin analiza de keywords, personalizarea paginii 404, instalarea Google Analytics, optimizarea imaginilor și a vitezei de încărcare și serviciile de link-building, îți putem garanta că numărul de conversii va crește exponențial iar afacerea ta va beneficia de vizibilitate ridicată.

optimizare SEO

4. Servicii de găzduire site

Pentru a te asigura că site-ul tău va fi găzduit într-un mediu sigur, eficient și de calitate, îți vom include în pachetul Start-Up și serviciile de hosting. Ne vom asigura că incidente precum “iar a căzut site-ul” nu ți se vor întâmpla, datorită ofertei noastre de hosting care include Back-Up automat zilnic, sistem Antivirus și servicii de Customer Support 24/7.

În concluzie,  succesul business-ului tău depinde de un mecanism automatic în care toate rotițele sunt vitale, de la finanțe, la promovare. Agenția Thecon susține antreprenoriatul românesc și dorește să îți ofere toate serviciile web de care ai nevoie pentru a pătrunde și a rămâne timp îndelungat pe piață. Noi dorim să te sprijinim, având grijă de componenta prezenței online. Pentru mai multe detalii despre pachetul nostru Start-Up Nation, contactează-ne acum.

Tags

Distribuie

Blogul Thecon

Articole recomandate

30 septembrie 2015

Campania Thecon Sustine Bloggerii nominalizata la Webstock 2015

Vineri, 2 Octombrie, vom fi prezenți la cel mai important eveniment de social media […]

Citește articolul

19 octombrie 2017

De la wireframe la mockup design. Un alt pas foarte important din proiect.

Am vorbit despre wireframe și despre cât de folositor poate fi, iar acum trecem […]

Citește articolul

28 februarie 2022

Facebook conversions API – How can it help your business

  One of the most important things for marketers is information. The more information […]

Citește articolul

Vezi și alte articole din blogul Thecon.

Thecon Newsletter

Abonează-te pentru noutăți!

Intră în posesia celor mai proaspete știri și articole, direct în casuța poștală, prin abonarea la newsletter-ul nostru.