fbpx

THECON SUSȚINE BLOGGERII

CAMPANIA NU MAI ESTE MOMENTAN ACTIVĂ! VĂ INVITĂM SĂ NE URMĂRIȚI PE FACEBOOK PENTRU NOTIFICĂRI ULTERIOARE. MULȚUMIM!

Dacă nu noi, atunci cine?
Cunoaștem în profunzime calitățile pe care un blog trebuie să le întrunească pentru a avea succes. Vrem să împărtășim tot ce știm cu tine, fără să te coste nimic. Blogul tău va primi o operație estetică pro-bono din mâinile unor adevărați „chirurgi” IT. N-au ei bisturiu, dar au Photoshop și tehnologii web pe care nu le e frică să le folosească.

Urmărește pe Facebook #TheconSustineBloggerii și află părerile celor
peste 200 de bloggeri deja ”susținuți”.

Cum funcționează?

1. Completezi
formularul

blog-step2

2. Discutăm
și lucrăm

blog-step3

3. Ne recomanzi
altor bloggeri

Nu sună bine și atât. Realitatea e chiar la fel de frumoasă precum pare. Da, echipa noastră de designeri și developeri își dedică gratuit două ore din timpul lor proiectului tău.

Fie că îți dorești anumite intervenții asupra unui blog deja existent sau că ai nevoie de ajutor în crearea unei platforme personale, noi îți stăm la dispoziție timp de două ore. Gradul de dificultate al ”operației” depinde de cerințele tale.

Împreună cu tine vom identifica punctele blogului care necesită modificări, ne vom ocupa de design și funcționalități și îți vom preda înapoi un proiect transformat, îmbunătățit și rejuvenat. Nu cu botox, ci cu limbaj de programare.

Tot ceea ce îți cerem în schimb este să scrii pe blogul reinventat despre experiența ta lucrând cu Thecon. Nimic mai mult.

Vezi ce zic bloggerii

 • La aproape 10 ani de când există blogul meu în online-ul românesc, și tocmai pentru că fosta tema nu era responsive am decis să apelez la Campania de susținere a bloggerilor. Acum nu-mi rămâne decât să le mulțumesc celor de la celor de Thecon pentru profesionalism și pentru amabilitatea cu care mi-au răspuns la toate întrebările sau nelămuririle (cred ca am schimbat mai mult de 50 de mailuri). Dacă sunteti bloggeri și aveți nevoie de ajutor, înscrieți-vă în campania de susținere a bloggerilor susținută de Thecon.

  Paul Gaitan
  Blogger, fulgerica.com
 • Tocmai când mă gândeam că ar fi cazul să îl mai scutesc pe prietenul meu developer de atâtea bătăi de cap, am dat peste campania de susținere a bloggerilor a celor de la Thecon, care oferă servicii de creare site. Așa că lista mea nesfârșită cu întrebări s-a îndreptat către ei. Drept urmare, acum le direcționez un set de mulțumiri tehnice pline de sinceritate. Pentru promptitiudine, seriozitate si implicare. Mulțumesc, băieti!

  Cristina Stoica
  Blogger, valizacucalatorii.ro
 • Acum două zile m-am înscris și eu în campania de susținere a bloggerilor, o campanie în care cei de la thecon.ro mi-au stat la dispoziție timp de 2 ore și m-au ajutat cu orice am avut nevoie în materie de SEO, design grafic și web development, iar tot ce am avut de făcut a fost să scriu un articol despre ei.
  Pot zice ca am fost super mulțumit și chiar îi recomand. Așadar, dacă ai nevoie de ajutor nu ezita să te înscrii în campania de susținere a bloggerilor, efortul tău este minim :).

  Adrian Orbai
  Blogger, adrianorbai.com
 • Încă de când a apărut programul asta, am tot dat peste el. Însă, azi așa, mâine așa, poimâine așa, la un moment dat, tot apărându-mi chestii despre cum Thecon susține bloggerii, am zis hai frate să mă bag și eu, să vad ce și cum. Proiectul este foarte fain, pe bune. Mie chiar mi-a placut experiența asta și, de ce să nu recunosc, mi-a prins foarte bine. Oamenii sunt buni în ceea ce fac și vin cu idei faine. Așa că, dacă ești blogger și vrei să iei și tu parte la proiectul celor de la Thecon, te invit să participi cu încredere.

  Daniela Bojincă
  Blogger, danielabojinca.ro
 • Să vă zic cum am aflat de cei de la Thecon: citisem despre ei la Daniela Bojincă. Atunci nu am avut nevoie (sau nu am considerat c-aș avea nevoie), așa ca nu am apelat la ei. Anul acesta, dupa ce mulți cititori mi-au semnalat diverse probleme, am hotărât să fac o schimbare radicală: schimb complet tema. Le mulțumesc celor de la Thecon pentru ajutor și îi felicit pentru idee.

  Emil Călinescu
  Blogger, emilcalinescu.eu
 • Într-o zi căutând soluții pentru îmbunătățirea blogului dragaviata.ro am dat de cei de le Thecon, firma care își punea întreaga echipă la dispoziție 2 ore pentru a-i ajuta pe cei care scriu în mediul online. Pe această cale vreau să le mulțumesc pentru profesionalismul de care au dat dovadă și pentru răbdare, deoarece și-au depășit cu vârf și îndesat cele 2 ore alocate pentru îmbunătățirea blogului dragaviata.ro

  Ciuclaru Horia
  Blogger, dragaviata.ro
 • M-am lovit pe net de campania de susținere a bloggerilor, o vânzoleală creată de o agenție de webdesign din Galați. Cum adică campanie de susținere, ce se întâmplă concret? Și aflu de pe un blog, de pe altul, că niște băieți deștepți sunt dispuși să lucreze două ore pe blogul oricărei persoane care își dorește acest lucru. Cu alte cuvinte, în timp ce tu îți vezi mai departe de conținut, o echipă de webmasteri îți repară blogul sau îl ajută să fugă mai repede spre zonele cu trafic mare.

  Urieş Traian
  Blogger, uriesblog.ro

Nu mai aștepta
momentul perfect

#TheconSustineBloggerii a început în vara lui 2015 și până astăzi am reușit să ajutăm peste 100 de bloggeri români. Am plecat cu gândul să ne aducem aportul la dezvoltarea blogosferei românești și să ajutăm gratuit creatorii de conținut să își imbunătățească blogurile, și am ajuns la o campanie unică în România.

Începutul a fost mai greu pentru că puțini aveau încredere să își lase blogul pe mâna unor necunoscuți, dar încetul cu încetul ne-am așezat pe poziții și s-a lucrat, s-au trimis mail-uri, s-a vorbit la telefon, s-au scris articole și s-au dat multe share-uri. Campania noastră a ajuns și la webstock cu o nominalizare la categoria Blogging