Campania de susținere a bloggerilor.

Te ajutăm gratuit să îți îmbunătățești blogul și să fii mai popular ca niciodată. Folosește-te de cunoștințele noastre.
Urmărește pe Facebook #TheconSustineBloggerii și află părerile celor peste 100 de bloggeri înscriși în campanie.

Înscrie-ți blogulCum funcționează?

Dacă ai un blog și ai nevoie de câteva îmbunătățiri, te putem ajuta timp de 2 ore. Dacă nu ai încă un blog, dar vrei să începi această aventură, îți punem la dispoziție toate cunoștințele noastre tehnice pentru lansarea acestuia.

Împreună vom identifica punctele slabe ale blogului tău, vom analiza grafica și funcționalitatea acestuia.

Echipa noastră de designeri și developeri îți stă la dispoziție 2 ore și te ajută cu orice ai nevoie.

Dacă ești mulțumit de colaborare, nu vrem decât să scrii un articol prin care să ne recomanzi și altor bloggeri.

Vezi ce zic bloggerii.

La aproape 10 ani de când există blogul meu în online-ul românesc, și tocmai pentru că fosta tema nu era responsive am decis să apelez la Campania de susținere a bloggerilor. Acum nu-mi rămâne decât să le mulțumesc celor de la celor de Thecon pentru profesionalism și pentru amabilitatea cu care mi-au răspuns la toate întrebările sau nelămuririle (cred ca am schimbat mai mult de 50 de mailuri). Dacă sunteti bloggeri și aveți nevoie de ajutor, înscrieți-vă în campania de susținere a bloggerilor susținută de Thecon.

Paul Gaitan
fulgerica.com

Tocmai când mă gândeam că ar fi cazul să îl mai scutesc pe prietenul meu developer de atâtea bătăi de cap, am dat peste campania de susținere a bloggerilor a celor de la Thecon, care oferă servicii de creare site. Așa că lista mea nesfârșită cu întrebări s-a îndreptat către ei. Drept urmare, acum le direcționez un set de mulțumiri tehnice pline de sinceritate. Pentru promptitiudine, seriozitate si implicare. Mulțumesc, băieti!

Cristina Stoica
valizacucalatorii.ro

Acum două zile m-am înscris și eu în campania de susținere a bloggerilor, o campanie în care cei de la thecon.ro mi-au stat la dispoziție timp de 2 ore și m-au ajutat cu orice am avut nevoie în materie de SEO, design grafic și web development, iar tot ce am avut de făcut a fost să scriu un articol despre ei.
Pot zice ca am fost super mulțumit și chiar îi recomand. Așadar, dacă ai nevoie de ajutor nu ezita să te înscrii în campania de susținere a bloggerilor, efortul tău este minim :).

Adrian Orbai
adrianorbai.com

Încă de când a apărut programul asta, am tot dat peste el. Însă, azi așa, mâine așa, poimâine așa, la un moment dat, tot apărându-mi chestii despre cum Thecon susține bloggerii, am zis hai frate să mă bag și eu, să vad ce și cum. Proiectul este foarte fain, pe bune. Mie chiar mi-a placut experiența asta și, de ce să nu recunosc, mi-a prins foarte bine. Oamenii sunt buni în ceea ce fac și vin cu idei faine. Așa că, dacă ești blogger și vrei să iei și tu parte la proiectul celor de la Thecon, te invit să participi cu încredere.

Daniela Bojincă
danielabojinca.ro

Să vă zic cum am aflat de cei de la Thecon: citisem despre ei la Daniela Bojincă. Atunci nu am avut nevoie (sau nu am considerat c-aș avea nevoie), așa ca nu am apelat la ei. Anul acesta, dupa ce mulți cititori mi-au semnalat diverse probleme, am hotărât să fac o schimbare radicală: schimb complet tema. Le mulțumesc celor de la Thecon pentru ajutor și îi felicit pentru idee.

Emil Călinescu
emilcalinescu.eu

Într-o zi căutând soluții pentru îmbunătățirea blogului dragaviata.ro am dat de cei de le Thecon, firma care își punea întreaga echipă la dispoziție 2 ore pentru a-i ajuta pe cei care scriu în mediul online. Pe această cale vreau să le mulțumesc pentru profesionalismul de care au dat dovadă și pentru răbdare, deoarece și-au depășit cu vârf și îndesat cele 2 ore alocate pentru îmbunătățirea blogului dragaviata.ro

Ciuclaru Horia
dragaviata.ro

Când am auzit prima dată de ei mi s-a părut interesant (și cât se poate de firesc în același timp) cum se promovează. Îi promova unul din influencerii din mediul online, al cărui blog e plin cu fel de fel de noutăți și informații. Datorită noului design propus de compania Thecon, originară din Galați, cu birouri și în București, proiectul AncheteSpeciale s-a împrospătat și optimizat nițel mai mult acum, prezentându-se ca nou. Profi treabă, baieti! Felicitări, mulțumiri și la mai mare, Thecon!

Răzvan Durlan
anchetespeciale.ro

M-am lovit pe net de campania de susținere a bloggerilor, o vânzoleală creată de o agenție de webdesign din Galați. Cum adică campanie de susținere, ce se întâmplă concret? Și aflu de pe un blog, de pe altul, că niște băieți deștepți sunt dispuși să lucreze două ore pe blogul oricărei persoane care își dorește acest lucru. Cu alte cuvinte, în timp ce tu îți vezi mai departe de conținut, o echipă de webmasteri îți repară blogul sau îl ajută să fugă mai repede spre zonele cu trafic mare.

Urieş Traian
uriesblog.ro

Nu mai aștepta
momentul perfect.

#TheconSustineBloggerii a început în vara lui 2015 și până astăzi am reușit să ajutăm peste 100 de bloggeri români. Am plecat cu gândul să ne aducem aportul la dezvoltarea blogosferei românești și să ajutăm gratuit creatorii de conținut să își imbunătățească blogurile, și am ajuns la o campanie unică în România.

Începutul a fost mai greu pentru că puțini aveau încredere să își lase blogul pe mâna unor necunoscuți, dar încetul cu încetul ne-am așezat pe poziții și s-a lucrat, s-au trimis mail-uri, s-a vorbit la telefon, s-au scris articole și s-au dat multe share-uri. Campania noastră a ajuns și la webstock cu o nominalizare la categoria Blogging