Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/theconusr/public_html/wp-content/themes/Avada/includes/class-avada-head.php on line 174

Articol de blog

Susținem #ExperienceRomania 2017

Autor:

Bogdan Pană

Data:

10 octombrie 2017

În perioada 23 Octombrie – 5 Noiembrie se desfășoară cel mai mare proiect de […]

ExperienceRomania

În perioada 23 Octombrie – 5 Noiembrie se desfășoară cel mai mare proiect de promovare a turismului din România în Social Media. #ExperienceRomania e o excursie de 2 săptămâni prin România, în care 50 invitați speciali, blogger, vloggeri, experți în social media din toată lumea vor vizita frumusețile țării noastre din zonele Moldova, Bucovina, Transilvania și Valea Prahovei. Programul complet poate fi găsit aici.

Excursia are rolul de a le prezenta invitaților tradiția și cultura noastră pentru a crea conținut de valoare în social media. Scopul este să ajungă informațiile la cât mai mulți oameni din întreaga lume, astfel încât să atragem cât mai mulți turiști în România și să mărim numărul mediu de nopți petrecute de turiști la noi în țară.

În acest context Experience Romania, cel mai mare proiect de promovare a turismului din România anunță organizarea conferinței de lansare „Viitorul turismului în România”. Conferința găzduiește peste 100 de invitați speciali, bloggeri, vloggeri, instagrameri, jurnaliști de travel, persoane publice pasionate de călătorii din România. Aceasta va avea loc luni, 23 octombrie, între orele 10:00-15:00, la hotelul Novotel în București (Calea Victoriei 37B). Înregistrarea participanților se face prin accesarea linkului http://experienceromania.eu/conference/, în limita a 280 de înscrieri. 

Relatează organizatorii evenimentului

Misiunea proiectului este de a promova România și a ridica-o la rangul celei mai căutate destinații turistice din Europa de Est.

Experience Romania este o inițiativă independentă, la care se poate alătura orice autoritate publică, instituție, companie sau persoană independentă care dorește să se implice în promovarea României. Proiectul este implementat cu ajutorul sponsorilor și partenerilor, care au făcut toate acestea posibile, incluzând cazarea, locații pentru evenimente, asigurarea meselor și transportului.

Noi vom fi acolo. Pe 23 octombrie 2017 la Novotel Hotel Bucharest. Dacă ești interesat de turism și de viitorul turismului din România hai și tu la conferință.

Mai multe detalii pe ExperienceRomania.eu și pe #ExperienceRomania

 

Tags

Distribuie

Blogul Thecon

Articole recomandate

17 noiembrie 2014

Campanii prezidențiale în Social Media

Folosită pentru prima dată ca mediu de comunicare în cadrul unei campanii electorale în […]

Citește articolul

11 mai 2018

User-Generated Content, esențial pentru orice business

Începuturile industriei de Publicitate, revoluționare la timpul lor dar lipsite de concepte precum User-Generated […]

Citește articolul

11 mai 2022

Cum arată un magazin online de fashion?

Industria de Fashion dovedește în fiecare an că putem oricând să cumpărăm mai mult […]

Citește articolul

Vezi și alte articole din blogul Thecon.

Thecon Newsletter

Abonează-te pentru noutăți!

Intră în posesia celor mai proaspete știri și articole, direct în casuța poștală, prin abonarea la newsletter-ul nostru. 

Go to Top