Clienții noștri

VEZI CE ZIC DESPRE NOI

logo-biokosara

Agnes Csoka, Administrator
www.biokosara.hr (Croatia)

Echipa Thecon este foarte corectă din punct de vedere profesional şi a fost pregatită mereu să asculte toate nevoile exprimate pe parcursul proiectului. În ciuda prelungirii perioadei de realizare a proiectului, calitatea produsului final mi-a demonstrat faptul că am făcut cea mai bună alegere cu această echipă.

Fiind atât în domeniul fitness cât şi tehnologic, am apelat până în prezent la echipe de web development din US şi India. Din experienţă, cel mai dificil aspect îl reprezintă comunicarea cerinţelor către dezvoltatorul web şi interpretările transpuse de la idee la produsul final.

logo-biokosara

Nathan Jespersen, Fondator

www.trumi.com (Australia)

logo-biokosara

Agnes Csoka, Administrator
www.biokosara.hr (Croatia)

Am apelat la Thecon la sfatul unui consilier de încredere care a mai lucrat cu ei. Personalul de la Thecon a fost foarte flexibil, realizând care sunt nevoile mele la nivel de marketing, ghidându-mă către un proces de webdesign şi dezvoltare online.

Foarte profesionişti : calitatea și expertiza poate fi văzută în ansamblul proiectului dar și în detalii . Acest lucru a fost posibil datorită comunicarii excelente și a organizarii.

Ana Grave

www.adra.org.pt (Portugalia)

Daniel Iorga
www.teatrodimoda.ro

Echipa TheCon a fost mereu promptă în realizarea cerinţelor de development, iar felul în care s-a transmis informaţia de la idee la produsul final, vizibil online, a fost excelent.
Această echipă mi-a arătat că este de încredere şi că pot duce la bun sfârşit orice task sau provocare care le este adresată.
Vom continua să lucrăm cu ei şi de fiecare dată când am ocazia îi recomand cu plăcere celor care vor să îşi dezvolte un magazin online.

Mulţumesc echipei Thecon pentru seriozitate, pentru răbdarea cu care m-a ascultat şi consiliat de câte ori a fost nevoie ca să înţeleagă exact nevoile mele şi să îmi ofere sfaturi acolo unde ştiau că se poate mai bine, pentru promtitudinea de care au dat dovadă în găsirea unor soluţii potrivite problemelor legate de site şi mai ales pentru profesionalism.
Recomand Thecon, o agenţie de incredere.

Madalin Constantin

www.disconnected.ro

Digital Days
www.digitaldays.net

Corecţi, muncitori şi o calitate excepțională a serviciilor tehnice şi de comunicare. Voi continua să folosesc serviciile excelente de la Thecon.
Vă mulțumim !

Cum ne găseşti

BUCHAREST ADDRESS

Str. Regina Maria, Nr. 32, Sector 4, Bucureşti, România

PHONE

+40 762 994 622

EMAIL

contact@thecon.ro

GALAŢI ADDRESS

Str. Siderurgiștilor nr. 9, Galați, România

PHONE

+40 336 401 851

+40 773 701 534

EMAIL

contact@thecon.ro