Articol de blog

Thecon BLACK FRIDAY 2014: Reduceri la servicii web

Autor:

Lucian

Data:

18 noiembrie 2014

Web Business Black Friday Se simt deja în aer vibrații de zile bune. Diminețile […]

Web Business Black Friday

Se simt deja în aer vibrații de zile bune. Diminețile trec mai repede și după-amiezile te așteaptă să-ți faci lista. Nu pentru Moș Nicolae, nici pentru Moș Crăciun, ci pentru Black Friday, când îți cumperi singur și la prețuri fantastice tot ce ai nevoie pentru site-ul și firma ta. Pentru că da, Black Friday e zi de investiții inteligente și de scos profit în avans.

Search Engine Optimization de Black Friday

Și pentru că e întotdeauna bine să începi cu o analiză și nimic nu ajută mai mult decât să afli soluții inteligente și sfaturi de îmbunătățire tehnică și creștere a randamentului de la profesioniști, vom deschide lista de Black Friday cu serviciul de Audit pentru site-ul tău.

Dacă visezi la servicii de SEO, dar ai ezitat până acum din motive financiare sau de timp, îți dăm o veste foarte bună. De Black Friday găsești pe site-ul nostru, la prețuri de noapte specială, servicii de On-site optimization și Speed Improvement. Pentru un website adaptat perfect la cerințele Google, care lucrează cu viteza perfecțiunii și nu-ți lasă niciodată vizitatorii să aștepte.

Search Engine Optimization

În cinstea conținutului de calitate care propulsează site-urile pe primele locuri în rezultatele de căutare, cu rate de conversie superioare, includem pe lista “must have” și servicii de Content și Keyword Analysis pentru o strategie SEO definită impecabil și orientată precis pe piața țintă. Idei originale, adaptate firmei tale și exprimate profesionist, încadrând perfect cuvintele cheie selectate atent care să-ți aducă traficul dorit.

campanii black friday

Ne-am amintit și de Social Media, și pentru că știm cât de importantă a devenit în orice strategie de marketing on-line care se vrea de succes, îți dăm preț nemaipomenit la serviciul de Social Media Integration&Customization. Câștigi așadar creare și customizare profesionistă de pagină Facebook pentru comunicare directă și personalizată, cu milioanele de clienți potențiali care se perindă zilnic pe rețea, plus integrare automată cu site-ul firmei.

Tot la prețuri de Black Friday adăugăm și Amenajare de campanii Facebook și AdWords, care să-ți crească rata de conversie și vânzările la fix, în orice perioadă dorești, pentru serviciile și produsele ce refuză să plece de pe raft, se mișcă prea greu sau pur și simplu pot mai mult.

Și pentru să suntem la dispoziția ta live, prin intermediul chat-ului sau direct la telefon, ia legătura cu noi și află din timp cât mai multe despre oferta noastră ca să poți trece pe listă cea mai bună ofertă de Black Friday.

Web Design Cool&Business la prețuri de Black Friday

Așa cum înainte totul începea de la ștampilă și semnătură, acum totul începe de la logo. Simbol de dimensiuni adesea reduse, pentru că esențele tari se țin în sticluțe mici, logo-ul e fundația oricărei identități solide și cu potențial de înălțare spre succes amețitor. Începem deci cu începutul și-ți oferim de Black Friday, cea mai bună ofertă pentru design profesionist de logo.

Indiferent dacă dorești să-ți îmbunătățești website-ul deja existent, să-ți creezi unul nou, unic și neasemuit prin procese ample de creație, sau prin adaptare profesionistă și personalizare creativă a unui template pe care deja ai pus ochii, Black Friday by Thecon îți oferă tot ce ai nevoie în format de ofertă cu ocazie specială: Template design, Îmbunătățire Design & Funcționalitate și Creare site de prezentare top to bottom.

Pentru cei care au pus ochii pe domeniul e-commerce și ard de nerăbdare să pornească cu dreptul în noul an, indiferent că e new business sau doar o prelungire în virtual a unei afaceri de real succes, am pregătit în coșul de Black Friday serviciul de E-commerce website cu opțiunile Small și Big, după cerințele din teren și preferințele din spatele biroului.

În ideea asigurării succesului pe toate câmpurile și pentru că Social Media e o unealtă prețioasă, nu te lăsăm fără opțiunea de Blog, ci adăugăm serviciul în oferta specială de sfârșit de toamnă, lângă cea de Cover Social Media care-ți oferă design dichisit și profesionist pentru headerul paginii tale de Facebook.

Și pentru că site-ul o dată făcut, uneori mai are nevoie și să fie pus unde trebuie, asigurăm gratuit Asistență pentru upload pe server. Suntem mereu aici pentru tine și știm că planurile pregătite din timp ies cel mai bine, deci ia legătura direct cu noi, prin chat și telefon, află toate detaliile despre ofertele de Black Friday, alege-o pe cea mai bună și fii cu ochii pe ea. Deschidem porțile de Black Friday pe data de 21 Noiembrie.

Tags

Distribuie

Blogul Thecon

Articole recomandate

30 mai 2019

Optimizare Google ( SEO ) – Ghid complet (Infographic)

Mare parte din activitatea pe care un antreprenor trebuie să o aibă în vedere […]

Citește articolul

4 aprilie 2022

Știri importante și noutati din digital – Ediția Lunii Aprilie

Foarte multe dintre lucrurile pe care le facem în fiecare zi pentru mulți dintre […]

Citește articolul

8 octombrie 2021

10 tool-uri utile pentru un web design ca la carte

Știm cu toții că pe lângă doza generoasă de creativitate și nelipsitele skilluri tehnice, […]

Citește articolul

Vezi și alte articole din blogul Thecon.

Thecon Newsletter

Abonează-te pentru noutăți!

Intră în posesia celor mai proaspete știri și articole, direct în casuța poștală, prin abonarea la newsletter-ul nostru.