fbpx

Thecon Table Tennis Championship – Editia 1

thecon table tenis championship

„Ping-Pong” e sunetul pe care il fac neuronii mei cand am prea multe proiecte. Stresul cotidian e o problema cu care fiecare dintre noi se confrunta diferit. Fie ca vorbim despre cantitati impresionante de cafea sau de calmul zen pe care ti-l autoinpui, parca tot mai trebuie ceva. Noua ne pasa de colegii nostri de la Thecon si de sanatatea lor fizica si mentala si prin urmare am decis sa o punem de un turneu de tenis de masa. Ne-am gandit ca putina competitie colegiala nu strica. Ba chiar poate initiem o noua traditie.

echipa thecon

Nu stiam cum va evolua turneul avand in vedere ca niste tocilari ca noi se pricep cel mai bine la navigat cu maiestrie artistica printre liniile de cod, educatia fizica nefiind o prioritate si un lucru aflat vesnic pe lista de dorinte de la sfarsit de an. Am iesit din zona de confort si ne-am strans 22 de persoane pentru a concura pentru mult ravnitul trofeu.

trofeu

Rasturnari de situatie, meciuri la limita si multa adrenalina. Fiecare meci a fost spectaculos in felul lui in drumul spre marele meci unde cei 2 finalisti, Pana Bogdan si Vistian Alexandru, au dat tot ce au avut mai bun pentru mult ravnita cupa, spre amuzamentul si deliciul colegilor. A fost cel mai strans si mai emotionant meci, finalizandu-se cu o victorie la limita a lui Vistian Alexandru, primul campion pe care aceasta competitie l-a dat.

trofeu ping pong thecon

„Revansa nu este departe!” ne promite celalalt finalist, dand dovada de fairplay; acesta fiind si primul care l-a felicitat pe castigator.

Nimeni nu a plecat cu mana goala. Toata lumea a primit cate o diploma de participare ce atesta curajul si implicarea in astfel de activitati care incurajeaza atat colegialitatea cat si sportul. Asteptam cu nerabdare si competitiile viitoare. Anul este abia la inceput!

Mai jos puteti vedea pozele de la acest eveniment:

Lasă un comentariu