Articol de blog

Thecon Table Tennis Championship – Editia 1

Autor:

Ionuț Vlad

Data:

30 ianuarie 2015

Table tennis, sau așa numitul „Ping-Pong” e sunetul pe care îl fac neuronii mei […]

Table tennis, sau așa numitul „Ping-Pong” e sunetul pe care îl fac neuronii mei când am prea multe proiecte. Stresul cotidian e o problemă cu care fiecare dintre noi se confruntă diferit. Fie că vorbim despre cantități impresionante de cafea sau de calmul zen pe care ți-l autoimpui, parcă tot mai trebuie ceva. Noua ne pasă de colegii noștri de la Thecon și de sănătatea lor fizică și mentală și prin urmare am decis să o punem de un turneu de tenis de masă. Ne-am gândit că puțină competiție colegială nu strică. Ba chiar poate inițiem o noua tradiție.

Mai jos puteți vedea pozele de la acest eveniment:

echipa thecon - table tennis

Nu știam cum va evolua turneul având în vedere ca niște tocilari ca noi se pricep cel mai bine la navigat cu măiestrie artistică printre liniile de cod, educația fizică nefiind o prioritate și un lucru aflat veșnic pe lista de dorințe de la sfârșit de an. Am ieșit din zona de confort și ne-am strâns 22 de persoane pentru a concura pentru mult râvnitul trofeu.

trofeu - table tennis

Răsturnări de situație, meciuri la limită și multă adrenalină. Fiecare meci a fost spectaculos în felul lui în drumul spre marele meci unde cei 2 finaliști, Pana Bogdan și Vistian Alexandru, au dat tot ce au avut mai bun pentru mult râvnita cupa, spre amuzamentul și deliciul colegilor. A fost cel mai strâns și mai emoționant meci, finalizându-se cu o victorie la limită a lui Vistian Alexandru, primul campion pe care aceasta competiție l-a dat.

trofeu ping pong thecon

„Revanșa nu este departe!” ne promite celălalt finalist, dând dovada de fairplay; acesta fiind și primul care l-a felicitat pe câștigător.

Nimeni nu a plecat cu mana goala. Toata lumea a primit câte o diplomă de participare ce atestă curajul și implicarea în astfel de activități care încurajează atât colegialitatea cât și sportul. Așteptam cu nerăbdare și competițiile viitoare. Anul este abia la început!

Tags

Distribuie

Blogul Thecon

Articole recomandate

14 iulie 2021

5 skill-uri pe care trebuie să le aibă un Web Developer

Programarea sau web development-ul este, fără dar și poate, unul dintre cele mai dinamice […]

Citește articolul

22 iunie 2018

Marketing-ul Experiențial: secretul brandurilor de succes

La fiecare articol internațional despre marketing-ul experiențial care îl menționează pe Felix Baumgartner și […]

Citește articolul

15 septembrie 2015

De azi ne gasiti si in Bucuresti. Hai sa colaboram!

E oficial, am deschis portile noului sediu Thecon aproape de centrul Bucurestiului, pe Bulevardul […]

Citește articolul

Vezi și alte articole din blogul Thecon.

Thecon Newsletter

Abonează-te pentru noutăți!

Intră în posesia celor mai proaspete știri și articole, direct în casuța poștală, prin abonarea la newsletter-ul nostru.