Articol de blog

Un site și un logo nou, o exprimare nouă

Autor:

Bogdan Pană

Data:

9 octombrie 2017

Ne-am schimbat logo-ul, ne-am îmbrăcat site-ul în haine noi, mult mai colorate, am reorganizat […]

Un site și un logo nou

Ne-am schimbat logo-ul, ne-am îmbrăcat site-ul în haine noi, mult mai colorate, am reorganizat conținutul și sperăm să vă placă. Avem un look fresh, modern, mult mai dinamic și cu o navigare simplificată atât pe desktop cât și pe smartphone.

Credem în evoluția continuă și credem că tot timpul este loc pentru îmbunătățiri. Echipa e aceeași, dar avem un logo nou și credem cu tărie că acesta ne reprezintă mult mai bine.

Printre noutățile cu care vine site-ul, mai vrem să enumerăm și secțiunea de industrii, unde am adăugat domeniile de activitate pentru care am dezvoltat soluții web în ultimii ani. Turism, educație, modă, medicină, fiecare industrie are cerințele proprii, iar noi am reușit să le îndeplinim cu succes astfel încât putem vorbi despre un cumul extraordinar de experiență pe care îl putem folosi în întâmpinarea noilor clienți.

Pentru că ne place să vorbim despre munca noastră am adăugat în portofoliu și mai mulți clienți și proiecte dezvoltate de echipa noastră de designeri și developeri. Portofoliul poate fi găsit aici grupat pe industriile și categorii de servicii.

Serviciile oferite sub o nouă structură

Catalogul nostru de servicii oferite s-a mărit între timp, iar printre magazine online și site-uri de prezentare am adăugat și soluții de integrare cu sisteme ERP și CRM, dezvoltare de aplicații mobile, precum și soluții de hosting pentru clienții noștri.

Pentru a satisface nevoile tuturor clienților noștri și pentru a putea oferi mai multe informații specifice, am structurat serviciile prin pagini individuale.

 

Sperăm că vă place noul nostru look. Pentru orice întrebări, sugestii, feedback sau comentarii vă rugăm să ne scrieți un e-mail la adresa contact@thecon.ro, iar dacă ai nevoie de o echipă să te ajute în noul tău proiect online, hai să discutăm. Ne-ar plăcea ca și tu să fii la fel de entuziasmat de site-ul tău nou, cum suntem noi de al nostru.

Tags

Distribuie

Blogul Thecon

Articole recomandate

22 decembrie 2017

Ce se așteaptă să primească un cumpărator după ce a plasat o comanda online?

Recent am plasat o comanda online pentru un aparat de sigilat pungi (de pe […]

Citește articolul

6 martie 2018

Thecon susține Bloggerii și prin gaming

Sâmbăta lui 24 februarie am găzduit Bloggers Arena Galați pentru al 5-lea eveniment.  A […]

Citește articolul

4 aprilie 2022

Știri importante și noutati din digital – Ediția Lunii Aprilie

Foarte multe dintre lucrurile pe care le facem în fiecare zi pentru mulți dintre […]

Citește articolul

Vezi și alte articole din blogul Thecon.

Thecon Newsletter

Abonează-te pentru noutăți!

Intră în posesia celor mai proaspete știri și articole, direct în casuța poștală, prin abonarea la newsletter-ul nostru.