fbpx

Un site nou, un logo nou, o exprimare nouă

old-vs-new

Ne-am schimbat logo-ul, ne-am îmbrăcat site-ul în haine noi, mult mai colorate, am reorganizat conținutul și sperăm să vă placă. Avem un look fresh, modern, mult mai dinamic și cu o navigare simplificată atât pe desktop cât și pe smartphone.

Credem în evoluția continuă și credem că tot timpul este loc pentru îmbunătățiri. Echipa e aceeași, dar avem un logo nou și credem cu tărie că acesta ne reprezintă mult mai bine.

Printre noutățile cu care vine site-ul, mai vrem să enumerăm și secțiunea de industrii, unde am adăugat domeniile de activitate pentru care am dezvoltat soluții web în ultimii ani. Turism, educație, modă, medicină, fiecare industrie are cerințele proprii, iar noi am reușit să le îndeplinim cu succes astfel încât putem vorbi despre un cumul extraordinar de experiență pe care îl putem folosi în întâmpinarea noilor clienți.

Pentru că ne place să vorbim despre munca noastră am adăugat în portofoliu și mai mulți clienți și proiecte dezvoltate de echipa noastră de designeri și developeri. Portofoliul poate fi găsit aici grupat pe industriile și categorii de servicii.

Serviciile oferite sub o nouă structură

Catalogul nostru de servicii oferite s-a mărit între timp, iar printre magazine online și site-uri de prezentare am adăugat și soluții de integrare cu sisteme ERP și CRM, dezvoltare de aplicații mobile, precum și soluții de hosting pentru clienții noștri.

Pentru a satisface nevoile tuturor clienților noștri și pentru a putea oferi mai multe informații specifice, am structurat serviciile prin pagini individuale.

 

Sperăm că vă place noul nostru look. Pentru orice întrebări, sugestii, feedback sau comentarii vă rugăm să ne scrieți un e-mail la adresa contact@thecon.ro, iar dacă ai nevoie de o echipă să te ajute în noul tău proiect online, hai să discutăm. Ne-ar plăcea ca și tu să fii la fel de entuziasmat de site-ul tău nou, cum suntem noi de al nostru.

Lasă un comentariu