Articol de blog

„Ursulețul de Crăciun”, un super eveniment organizat în Galați

Autor:

Bogdan Pană

Data:

15 decembrie 2014

Gălățeni, apreciem implicarea voastră! Duminică, pe 14 Decembrie, ora 14:00 la Patinoarul din Galați […]

Gălățeni, apreciem implicarea voastră!

Duminică, pe 14 Decembrie, ora 14:00 la Patinoarul din Galați a avut loc unul dintre cele mai inedite evenimente din ultima perioadă numit “Ursulețul de Crăciun”. SUPER TARE! Scopul evenimentului a fost strângerea de jucării de pluș pentru copiii din orfelinatele gălățene, iar meciul de hochei al echipei locale, CSM Dunărea Galați, a reprezentat cadrul ideal.

Am aflat de eveniment pe Facebook, platforma cu useri extrem de activi, și am fost foarte încântat. Orice apăsare a butonului de “Share” a meritat pentru ca acest eveniment să aibă o expunere cât mai mare la public. Cu mic, cu mare, am văzut destul de multă lume la patinoar, fiecare având în mână măcar o jucărie. Important este că toți cei dornici să aducă un zâmbet au contribuit la această campanie.

Este de apreciat faptul că unii dintre noi au renunțat la o jucărie dragă din copilărie, în timp ce alții au cumpărat o jucărie special pentru această ocazie. Cei prezenți au fost atât de entuziasmați încât nici măcar nu au așteptat primul gol al echipei noastre și au aruncat cu prima ocazie toate jucăriile și dulciurile pe care le-au adus. Îmi pare rău că nu am fost pregătit să filmez tot momentul, dar am surprins sfârșitul “ploii de jucării”.

 

Mulțumim pe această cale organizatorilor evenimentului „Ursulețul de Crăciun”, gazdelor și tuturor celor care au îndurat frigul de afară și răcoarea din patinoar. În total, au fost strânse aproximativ 400 de jucării, care vor aduce cu ocazia sărbătorilor de iarnă multe zâmbete pe fețele unor copii necăjiți.

Pe lângă acest eveniment umanitar, nu trebuie trecută cu vederea prestația jucătorilor noștri. Chiar dacă echipa Steaua a câștigat, cu scorul de 4-2, echipa gălățeană ne-a oferit un joc și un spectacol foarte palpitant. (Pentru primul meci de hochei la care am asistat). Fanii pe care echipa gălățeană i-a câștigat în ziua de duminică sunt mai importanți decât orice victorie. (Iar eu sunt mândru să mă număr printre ei.)

Echipa de hochei CSM Dunărea Galați aduce faimă orașului nostru și merită din plin să fie încurajată.

 Mulțumiri.

Tags

Distribuie

Blogul Thecon

Articole recomandate

4 decembrie 2017

Cum te ajută mesajele personalizate dintr-un website să-ți crești afacerea?

Într-o eră digitalizată, în care zilnic suntem bombardați cu numeroase oferte și promoții, cum […]

Citește articolul

24 septembrie 2015

Do something awesome today! – Evolution 2015

*Titlu inspirat de pe un banner pe care tocmai mi l-am atârnat pe peretele din […]

Citește articolul

10 noiembrie 2014

Resurse pentru web design – elemente grafice

“Nici un designer nu devine genial fără resurse promițătoare” Am tot vorbit despre poze […]

Citește articolul

Vezi și alte articole din blogul Thecon.

Thecon Newsletter

Abonează-te pentru noutăți!

Intră în posesia celor mai proaspete știri și articole, direct în casuța poștală, prin abonarea la newsletter-ul nostru.