fbpx

Vrei sa lucrezi la thecon?

 

Luni 24 Octombrie organizăm un seminar la ACIEE în care oferim 10 locuri într-un training de web design.

Vrem ca după acest training să facem angajări:

-web developer: PHP, HTML, CSS, JavaScript
-web designer: PS, Ai
-customer support: asigurarea comunicării între echipa de developeri și clienți
-asistent manager: asistă managerul în organizarea, planificarea și implementarea strategiilor

Dacă ești pasionat de web design și îți cauți un job într-o agenție de web design, te așteptăm în sala G407 la ora 10:00 să ne demonstrezi ce poți și să înveți câteva trucuri noi.

2 Comentarii
 1. Samuel Coman

  Cred că în ultimii ani Sketch a devenit mult mai popular și chiar a depășit Photoshop-ul mai ales în faza de mockup dar chiar și după. Merită menționate și tool-urile precum Invision care ajută clientul să înțeleagă flowurile aplicației în faza de mockup.

  Nu sunt de acord cu ultimul paragraf al articolului. Majoritatea companiilor de software lucrează agile și clienții sunt educați a fi agile. Asta înseamnă că se pot răzgândi oricând în timpul implementării dacă realizează că direcția nu e bună, dacă ce și-au dorit inițial nu e ceea ce le trebuie sau dacă o etapă de user testing a demonstrat că anumite detalii nu sunt gândite corect. Bineînțeles că clientul trebuie să își asume costurile în astfel de situații. Dar o va face dacă dorește succesul proiectului.

  Cred că articolul poate fi îmbunătățit cu obiecțiile de mai sus.

  1. Thecon
   Thecon

   Salut Samuel, mulțumim pentru completări. Recomandăm și noi toolurile menționate de tine. Referitor la răzgândirea clientului, bineînțeles că este posibilă în orice pas, chiar și când proiectul a fost finalizat, cât timp acesta își asumă costurile. Noi încercăm mereu să ducem clientul de la început în direcția bună pentru a evita costuri suplimentare. Există din păcate și cazuri în care clientul nu consideră că trebuie să plătească suplimentar pentru schimbările cerute după implementare.

Lasă un comentariu