fbpx

Web design, Creare site.

Suntem o agenție de web design care se mândrește cu site-urile dezvoltate clienților noștri. Punem mereu la dispoziția clienților specialiști cu experiență pentru servicii de calitate înaltă.

Telefon: +40 762 994 622            E-mail: contact@thecon.ro

Cere o ofertă
Care sunt beneficiile tale?

Punem accent pe:

Crearea unei identități de brand unitară și diferențierea ta față de concurență

Crearea unui design original pentru noul tău website

Dezvoltarea de funcționalități web specifice domeniului tău de activitate

Ținerea mai mult timp a vizitatorilor pe site-ul tău și creșterea numărului tău de clienți

Ce spun clienții .

 • Această echipă este genul “care poate orice”, fiind de fiecare dată dispuşi să încerce toate ideile sau funcțiile prezentate. Website-ul nostru trumi.com este extraordinar datorită acestei echipe. Sunt foarte fericit de experiență şi intenționez să colaborez cu echipa Thecon pentru foarte multe proiecte în viitorul apropiat!

  Nathan Jespersen
  CEO Trumi.com (Australia)
 • Am apelat la Thecon la sfatul unui consilier de încredere care a mai lucrat cu ei. Personalul de la Thecon a fost foarte flexibil, realizând care sunt nevoile mele la nivel de marketing, ghidându-mă către un proces de webdesign şi dezvoltare online.

  Joe Durkee
  Owner, wellstonelaw.com
 • Echipa Thecon este foarte corectă din punct de vedere profesional şi a fost pregatită mereu să asculte toate nevoile exprimate pe parcursul proiectului. Calitatea produsului final mi-a demonstrat faptul că am făcut cea mai bună alegere cu această echipă.

  Agnes Csoka
  Administrator, biokosara.hr

Hai să începem.

Inainte de toate hai sa stabilim cateva detalii inainte sa ne apucam de treaba sa ne facem o idee despre ce va contine proiectul tau.Nu mai aștepta
momentul perfect.

Dezvoltăm pentru succesul afacerii tale soluții web personalizate, adaptate strategiei de marketing, industriei și pieței țintă. Folosim cele mai noi tehnologii web pentru design unic și expresiv, structură intuitivă și funcționalitate impecabilă.

Mai ai puțin și dai startul. Pentru că mai întâi website-ul tău va fi supus unui proces amănunțit de verificare. De la detaliile de conținut (grafică, imagini, text) și până la funcționalitatea celui mai mic buton sau link din structura site-ului. Pentru că ne place ca totul trebuie să funcționeze rapid, eficient și impecabil.