fbpx

Business start-up.

Ești la primii pași în dezvoltarea unei afaceri on-line? Fantastic! Suntem alături de tine cu soluții performante, idei bazate pe experiență și o echipă tânără, pasionată de IT și proiecte de succes.

Începe acum! Ia legătura cu noi și află cum te putem ajuta să-ți transformi proiectele în realitate.

Telefon: +40 762 994 622            E-mail: sales@thecon.ro

Cere o ofertă
Care sunt beneficiile tale?

Claritatea comunicării definește relația ta cu clienții. Ușurința cu care vizitatorii parcurg site-ul, găsesc și înțeleg informațiile de care au nevoie, le spune cât de plăcut și eficient va fi să lucreze cu tine. Un logo unic și expresiv, titluri sugestive, corpuri de text atent plasate, imagini de impact si materiale video care dau viață și personalitate afacerii tale.

Brandul pe care îl creezi acum spune cine ești și ce aduci în plus în comunitatea de afaceri. Designul website-ului este puntea de lansare pentru activitățile de branding pe care le vei desfășura în mediul online sau offline.

Ce spun clienții .

  • Corecţi, muncitori şi o calitate excepțională a serviciilor tehnice şi de comunicare. Voi continua să folosesc serviciile excelente de la Thecon. Vă mulțumim !

  • Am simțit entuziasmul celor din echipã în ceea ce priveşte conceptul meu şi acest lucru face ca această colaborare să fie una plăcută. Comunic foarte bine cu Ana, este foarte atentă și întotdeauna a venit cu soluții, când a fost cazul, într-un timp foarte scurt.

    Luna Morgaciova
  • Aenean eu leo quam. Pellentesque ornare sem lacinia quam venenatis vestibulum. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh.

    Larry Jacobsen

Hai să începem!

Înainte de toate hai să stabilim câteva detalii înainte să ne apucăm de treabă să ne facem o idee despre ce va conține proiectul tău.Nu mai aștepta
momentul perfect.

Am contribuit până acum în lansarea și dezvoltarea a numeroase start-up-uri și te putem ghida pas cu pas în crearea formei digitale a afacerii tale:

  • ai nevoie de o lansare de impact și o imagine unică ce inspiră încredere și atrage clienți și investitori.
  • începem prin a construi împreună o strategie eficientă care să te ajute să urmărești și să atingi permanent obiectivele de monetizare ale site-ului.
  • și continuăm cu crearea unui brand care te diferențiază de concurență.