fbpx

Consultanți și auditori.

Treci la următorul nivel cu servicii bazate pe tehnologii digitale. Apelează la specialiștii noștri pentru a identifica cea mai potrivită soluție digitală de comunicare cu clienții și lasă tehnologia să te propulseze în topul preferințelor.

Telefon: +40 762 994 622            E-mail: contact@thecon.ro

Cere o ofertă
Care sunt beneficiile tale?

Misiunea companiei tale se prezintă concis, convingător, pentru că este vorba despre un domeniu în care timpul înseamnă prin excelență bani. Navigarea prin site trebuie să fie facilă și intuitivă pentru a asigura accesul rapid la orice informație căutată.

Încrederea și siguranța sunt două aspecte ale mesajului care au de câștigat prin asigurarea unui certificat SSL care să ofere un nivel mai ridicat de securitatea comunicării și un plus de profesionalism și imagine website-ului.

Ce spun clienții .

 • Această echipă este genul “care poate orice”, fiind de fiecare dată dispuşi să încerce toate ideile sau funcțiile prezentate. Website-ul nostru trumi.com este extraordinar datorită acestei echipe. Sunt foarte fericit de experiență şi intenționez să colaborez cu echipa Thecon pentru foarte multe proiecte în viitorul apropiat!

  Nathan Jespersen
  CEO Trumi.com (Australia)
 • Am simțit entuziasmul celor din echipã în ceea ce priveşte conceptul meu şi acest lucru face ca această colaborare să fie una plăcută. Comunic foarte bine cu Ana, este foarte atentă și întotdeauna a venit cu soluții, când a fost cazul, într-un timp foarte scurt.

  Luna Morgaciova
 • Aenean eu leo quam. Pellentesque ornare sem lacinia quam venenatis vestibulum. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh.

  Larry Jacobsen

Hai să începem.

Înainte de toate hai să stabilim câteva detalii înainte să ne apucăm de treabă să ne facem o idee despre ce va conține proiectul tău.Nu mai aștepta
momentul perfect.

Modul în care clienții se așteaptă să acceseze serviciile de consultanță de orice tip evoluează în fiecare zi, iar tehnologiile care permit comunicarea în timp real, rapid și eficient sunt la mare căutare.

Într-un domeniu bazat pe gândire strategică, analize pertinente și recomandări care influențează rezultatele companiilor pe termen lung, eficiența funcționalității și aspectul profesionist sunt elemente esențiale în definirea prezenței on-line.