fbpx

Educație.

Viitorul educației derivă din personalizare, tehnologie și simplitatea comunicării. Website-urile din domeniul educației fac parte dintr-o categorie care necesită instrumente specializate de navigare .

Începe acum! Ia legătura cu noi și află cum te putem ajuta să-ți transformi proiectele în realitate.

Telefon: +40 762 994 622            E-mail: contact@thecon.ro

Cere o ofertă
Care sunt beneficiile tale?

Când vorbim despre educație, elevi și studenți, vorbim despre cultură instituțională, comunitate și apartenență la grup. Rolul website-ului educațional este de a aduce în fața viitorilor membri cultura și spiritul comunității din care au posibilitatea de a face parte.

Eficiență, claritate, minimalism – sunt trei cuvinte cheie care orientează conceptul oricărui website educațional către o formă ușor de parcurs, care nu copleșește cu informații. Conținutul vizual este o modalitate perfectă de înlocuire a blocurilor compacte și interminabile de text cu o variantă dinamică de prezentare: materiale video cu dotări, prezentări ale profesorilor, păreri ale studenților.

Ce spun clienții .

  • Am apelat la Thecon la sfatul unui consilier de încredere care a mai lucrat cu ei. Personalul de la Thecon a fost foarte flexibil, realizând care sunt nevoile mele la nivel de marketing, ghidându-mă către un proces de webdesign şi dezvoltare online.

    Joe Durkee
    Owner
  • Corecţi, muncitori şi o calitate excepțională a serviciilor tehnice şi de comunicare. Voi continua să folosesc serviciile excelente de la Thecon. Vă mulțumim !

  • „Mulţumesc echipei Thecon pentru promptitudine, pentru respectarea cadrului de lucru, pentru răbdarea de a asculta toate ideile, propunerile pentru proiectul PresaGalati.ro pe care l-am reconstruit împreună!”

    Delia Gavriliu

Hai să începem.

Înainte de toate hai să stabilim câteva detalii înainte să ne apucăm de treabă să ne facem o idee despre ce va conține proiectul tău.Nu mai aștepta
momentul perfect.

Pentru că vorbim despre o piață țintă cu o afinitate ridicată pentru tehnologie, designul responsive și integrarea instrumentelor Social Media sunt obligatorii.

Cursurile on-line sunt o modalitate excelentă, inovativă și profitabilă de a extinde aria de acoperire și de desfășurare a cursurilor.

Dezvoltarea unei aplicații mobile care să faciliteze atât accesul la informații, cât și comunicarea cu profesorii sau gestionarea cursurilor este un instrument cu potențial ridicat în promovarea instituției și a serviciilor oferite.