fbpx

Fashion and style.

Când vine vorba despre industria modei, designul de site nu are limite. Singurele reguli sunt calitatea impecabilă până în cel mai mic detaliu vizual și abilitatea de a impresiona de la prima vedere.

Începe acum! Ia legătura cu noi și află cum te putem ajuta să-ți transformi proiectele în realitate.

Telefon: +40 762 994 622            E-mail: contact@thecon.ro

Cere o ofertă
Care sunt beneficiile tale?

Website-ul va pune un accent impresionant pe fotografii și materiale video, iar conținutul este prin excelență vizual și prin urmare deschis experimentării, cu prezentări de produs duse întodeauna la perfecțiune. Caracteristicile care îi definesc succesul includ o paletă de culori bine aleasă, simplitate, imagini uluitoare și un layout fluid.

Din punct de vedere funcțional, website-ul fashion trebuie să urmeze spiritul industriei pe care îl reprezintă. Ceea ce înseamnă soluții interactive și tehnologii de ultimă oră, atât în structura site-ului, cât și în ceea ce privește componenta de navigație.

În acest domeniu în care imaginea și percepția sunt totul, website-ul este susținut prin campanii de marketing derulate pe platforme multiple, care extind vizibilitatea și transmit mai departe imaginea creată.

Ce spun clienții .

 • Echipa Thecon a fost mereu promptă în realizarea cerinţelor de development, iar felul în care s-a transmis informaţia de la idee la produsul final, vizibil online, a fost excelent.
  Această echipă mi-a arătat că este de încredere şi că pot duce la bun sfârşit orice task sau provocare care le este adresată. Vom continua să lucrăm cu ei şi de fiecare dată când am ocazia îi recomand cu plăcere celor care vor să îşi dezvolte un magazin online.

  Daniel Iorga
 • Am simțit entuziasmul celor din echipã în ceea ce priveşte conceptul meu şi acest lucru face ca această colaborare să fie una plăcută. Comunic foarte bine cu Ana, este foarte atentă și întotdeauna a venit cu soluții, când a fost cazul, într-un timp foarte scurt.

  Luna Morgaciova
 • “Good work, very professional, strong in reactivity and communication. On time and budget! Great communication, very professional. Every task is finished on time and at a high level of quality. Will hire again!”

  Didem Durmaz Dichemet

Hai să începem.

Înainte de toate hai să stabilim câteva detalii înainte să ne apucăm de treabă să ne facem o idee despre ce va conține proiectul tău.Nu mai aștepta
momentul perfect.

Printre ultimele tendințe utilizate în dezvoltarea identității online în sectorul fashion și promovarea produselor, microsite-urile și pop-up-urile sunt opțiunile cele mai populare. Acestea sunt cele mai utilizate când se lucrează cu campanii distincte, individualizate, ce au nevoie de un spațiu vizual propriu în care să se desfășoare.

Industria modei este în primul rând despre individualitate și comunicare. Folosește soluții software adaptate pentru gestiunea facilă a stocurilor și livrărilor.