fbpx

Food and restaurants.

Rețeta succesului începe cu analize obiective și se termină cu comunicare bazată pe experiențe și percepție. 

Începe acum! Ia legătura cu noi și află cum te putem ajuta să-ți transformi proiectele în realitate.

Telefon: +40 762 994 622            E-mail: contact@thecon.ro

Cere o ofertă
Care sunt beneficiile tale?

De la analiză de business și până la dezvoltarea prezenței on-line, afacerea ta beneficiază alături de echipa noastră de optimizarea strategiei de comunicare și un website care își îndeplinește din plin rolul. Layout-ul website-ului de restaurant, cofetărie, catering sau club are un singur scop: evidențierea preparatelor.

HORECA este prin excelență un domeniu al simțurilor și percepției, iar secretul succesului în dezvoltarea unui website eficient în acest domeniu sunt fotografiile. Profesioniștii știu că nimic nu se poate compara cu modul în care un preparat culinar cu plating perfect sau o noapte exuberantă în club pot fi surprinse de un fotograf profesionist: impecabil, plin de culoare, stârnind pofta privitorului.

 

Ce spun clienții .

 • Echipa Thecon este foarte corectă din punct de vedere profesional şi a fost pregatită mereu să asculte toate nevoile exprimate pe parcursul proiectului. Calitatea produsului final mi-a demonstrat faptul că am făcut cea mai bună alegere cu această echipă.

  Agnes Csoka
  Administrator
 • Mulţumesc echipei Thecon pentru seriozitate, pentru răbdarea cu care m-a ascultat şi consiliat de câte ori a fost nevoie ca să înţeleagă exact nevoile mele şi să îmi ofere sfaturi acolo unde ştiau că se poate mai bine, pentru promtitudinea de care au dat dovadă în găsirea unor soluţii potrivite problemelor legate de site şi mai ales pentru profesionalism.

  Madalin Constantin
 • I would like to thank the whole team for the job they did. It worked out very well.
  When you give a job to someone from another country you always have fear (you don’t know the language, can I transport in english what I want, I don’t know how they work, can they do the job, am I getting something for my money, etc.) That’s why the most important part is to create trust with the customer. Trust kills fear!
  Always there and short response times to email or spontaneous skype calls (very good and very important)

  Daniel Scholz
  Founder

Hai să începem.

Înainte de toate hai să stabilim câteva detalii înainte să ne apucăm de treabă să ne facem o idee despre ce va conține proiectul tău.Nu mai aștepta
momentul perfect.

Din punct de vedere al funcționalității, site-urile HORECA însemnă instrumente accesibile și facile de comandă sau rezervare on-line și o structură care evidențiază clar serviciile oferite, locația și identitatea brandului care susține totul.

 • Platforme digitale pentru gestionarea eficientă a personalului.
 • Aplicații mobile pentru comunicarea eficientă cu clienții, rezervări și fidelizare.
 • Website-uri pe platformă de tip e-commerce pentru gestionarea eficientă a vânzărilor on-line.
 • Soluții software pentru componenta de gestiune a veniturilor și cheltuielilor.