fbpx

Logistica si transport.

Pune tehnologia la lucru și dezvoltă afacerea în mod inteligent! Pentru companiile de logistică și transport, soluțiile software personalizate sunt cheia succesului.

Începe acum! Ia legătura cu noi și află cum te putem ajuta să-ți transformi proiectele în realitate.

Telefon: +40 762 994 622            E-mail: contact@thecon.ro

Cere o ofertă
Care sunt beneficiile tale?

Pentru o dezvoltare bine coordonată ai nevoie de funcționalitate și eficiență. Dincolo de paginile dedicate consolidării brandului și transmiterii identității și valorilor companiei, website-ul companiei tale înseamnă informații utile și instrumente ușor de folosit: instrucțiuni de utilizare, motoare de căutare, instrumente de urmărire a transportului, formulare de feedback, opțiuni de plăți on-line.

Dezvoltarea și gestiunea resurselor multiple care îți susțin afacerea se simplifică vizibil cu soluții software dedicate.

Ce spun clienții .

 • Foarte profesionişti : calitatea și expertiza poate fi văzută în ansamblul proiectului dar și în detalii . Acest lucru a fost posibil datorită comunicarii excelente și a organizarii.

  Ana Grave
 • Sunt foarte mulțumit de colaborarea cu Thecon atât în perioada contractuală cât și după.

  Valentin Panaite
  Owner
 • Aenean eu leo quam. Pellentesque ornare sem lacinia quam venenatis vestibulum. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh.

  Larry Jacobsen

Hai să începem.

Înainte de toate hai să stabilim câteva detalii înainte să ne apucăm de treabă să ne facem o idee despre ce va conține proiectul tău.Nu mai aștepta
momentul perfect.

Cu flote de autoturisme în gestiune, număr mare de angajați, o concurență în creștere și clienți cu standarde ridicate, necesitățile tehnologice se împart în două categorii importante: prezența on-line și sistemul de gestiune a resurselor din spatele serviciilor prestate.

Gestiunea parcului auto și managementul resursei umane, urmărirea inventarului de colete sau mărfuri care fac obiectul transportului sunt componente ale activității zilnice care pot fi simplificate și eficientizate cu ajutorul tehnologiei.