fbpx

Medicină și sănătate.

Când vine vorba de sănătate, grija pentru oameni începe de la primul contact, iar provocarea întâmpinată de majoritatea instituțiilor medicale este transmiterea informațiilor de specialitate.

Începe acum! Ia legătura cu noi și află cum te putem ajuta să-ți transformi proiectele în realitate.

Telefon: +40 762 994 622            E-mail: contact@thecon.ro

Cere o ofertă
Care sunt beneficiile tale?

Rolul principal al site-ului este să aducă pacienții în sala de așteptare, iar pentru asta zona/pagina de contact trebuie să ocupe locul cel mai important. Extrem de vizibilă și ușor de accesat, ca zonă dedicată în header sau footer sau pagină distinctă accesibilă din meniu, o secțiune de contact eficientă include cât mai clar și concis mai multe modalități de contact și indicații precise privind locația.

Oamenii bolnavi nu au răbdare. Pentru a le ușura efortul, structura site-ului tău trebuie să fie intuitivă și ușor de parcurs, chiar dacă centrele medicale sunt adesea complexe, cu multe departamente și personal numeros, care trebuie să ajungă într-un fel sau altul pe site. Ajută vizitatorii prin integrarea unui motor de căutare eficient care să-i ghideze ușor către informația căutată.

Ce spun clienții .

 • Echipa Thecon a fost mereu promptă în realizarea cerinţelor de development, iar felul în care s-a transmis informaţia de la idee la produsul final, vizibil online, a fost excelent.
  Această echipă mi-a arătat că este de încredere şi că pot duce la bun sfârşit orice task sau provocare care le este adresată. Vom continua să lucrăm cu ei şi de fiecare dată când am ocazia îi recomand cu plăcere celor care vor să îşi dezvolte un magazin online.

  Daniel Iorga
 • Am simțit entuziasmul celor din echipã în ceea ce priveşte conceptul meu şi acest lucru face ca această colaborare să fie una plăcută. Comunic foarte bine cu Ana, este foarte atentă și întotdeauna a venit cu soluții, când a fost cazul, într-un timp foarte scurt.

  Luna Morgaciova
 • „Mulţumesc echipei Thecon pentru promptitudine, pentru respectarea cadrului de lucru, pentru răbdarea de a asculta toate ideile, propunerile pentru proiectul PresaGalati.ro pe care l-am reconstruit împreună!”

  Delia Gavriliu

Hai să începem.

Înainte de toate hai să stabilim câteva detalii înainte să ne apucăm de treabă să ne facem o idee despre ce va conține proiectul tău.Nu mai aștepta
momentul perfect.

Poți îmbunătăți eficiența website-ului asociind un blog medical. Rolul său? Fidelizarea pacienților și a familiilor acestora.

Faceți următorul pas și treceți de la text la multimedia. Includerea de elemente vizuale (poze, materiale video) poate ilustra cu mai mult impact modul de abordare, cultura și comunitatea creată în centrul medical.

Lucrurile se schimbă și la fel și modul în care pacienții caută informații. Nu neglija integrarea instrumentelor de social media care fac comunicarea mai facilă.