fbpx

Technology.

Tehnologia impresionează doar atunci când înțelegi ce poate face. Numitorul comun în cazul website-urilor dedicate produselor tehnologice este factorul “Wow”.

Începe acum! Ia legătura cu noi și află cum te putem ajuta să-ți transformi proiectele în realitate.

Telefon: +40 762 994 622            E-mail: contact@thecon.ro

Cere o ofertă
Care sunt beneficiile tale?

Pentru că este domeniul în care noutatea este la ea acasă, iar interesul și achiziția sunt alimentate de creativitate și inovație. Companiile din acest domeniu au nevoie de o imagine on-line care impresionează din primul moment și elemente vizuale și funcționale de ultimă generație care spun:„nou”, „provocator”, „ultimul răcnet”, „din viitor”.

O modalitate eficace de a prezenta produse noi și tehnologii avansate și a trezi interesul vizitatorilor este realizarea unei pagini de tipul “Cum funcționează”. Rolul ei este acela de a trece peste barierele de comunicare create de lipsa familiarității cu tehnologia prezentată și crearea unei experiențe unice pentru utilizator, care să exprime brandul și  caracteristicile sale definitorii.

Ce spun clienții .

  • Corecţi, muncitori şi o calitate excepțională a serviciilor tehnice şi de comunicare. Voi continua să folosesc serviciile excelente de la Thecon. Vă mulțumim !

  • Sunt foarte mulțumit de colaborarea cu Thecon atât în perioada contractuală cât și după.

    Valentin Panaite
    Owner
  • Aenean eu leo quam. Pellentesque ornare sem lacinia quam venenatis vestibulum. Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh.

    Larry Jacobsen

Hai să începem.

Înainte de toate hai să stabilim câteva detalii înainte să ne apucăm de treabă să ne facem o idee despre ce va conține proiectul tău.Nu mai aștepta
momentul perfect.

Cele mai multe dintre companiile high-tech comunică cu un segment destul de larg de cumpărători finali cu abilități și cunoștințe tehnice moderate spre deloc. Dificultatea și succesul sunt determinate în acest caz de comunicarea cu utilizatorii în limbajul lor obișnuit pentru a asigura înțelegerea caracteristicilor și funcțiilor care fac produsul sau tehnologia respectivă atât de uimitoare.

Orice dificultate sau eroare în accesare se răsfrânge direct asupra imaginii brandului și produsului, iar utilizatorii vizați de un astfel de website sunt de obicei obișnuiți cu accesarea paginilor web de pe dispozitive variate.