fbpx

Turism și călătorii.

Drumul începe de la primul pas, călătoria de la primul click! Turismul este o industrie experențială prin excelență, care are nevoie de o îmbinare unică între text și conținut vizual.

Începe acum! Ia legătura cu noi și află cum te putem ajuta să-ți transformi proiectele în realitate.

Telefon: +40 762 994 622            E-mail: contact@thecon.ro

Cere o ofertă
Care sunt beneficiile tale?

Credibilitatea se construiește prin intermediul opiniilor clienților. Intangibilitatea serviciilor de acest tip le face foarte sensibile la tot cea înseamnă opinii, recomandări, critici. Secțiunea de review-uri face parte din setul de instrumente de care un website din acest domeniu are neapărată nevoie.

Eficiența site-ului de travel provine din funcționalitatea impecabilă și instrumentele care facilitează întreg procesul de achiziție: calendare interactive intuitive, opțiuni de salvare a destinațiilor preferate, formulare de rezervare on-line ușor de folosit.

Ce spun clienții .

 • Am apelat la Thecon la sfatul unui consilier de încredere care a mai lucrat cu ei. Personalul de la Thecon a fost foarte flexibil, realizând care sunt nevoile mele la nivel de marketing, ghidându-mă către un proces de webdesign şi dezvoltare online.

  Joe Durkee
  Owner
 • I would like to thank the whole team for the job they did. It worked out very well.
  When you give a job to someone from another country you always have fear (you don’t know the language, can I transport in english what I want, I don’t know how they work, can they do the job, am I getting something for my money, etc.) That’s why the most important part is to create trust with the customer. Trust kills fear!
  Always there and short response times to email or spontaneous skype calls (very good and very important)

  Daniel Scholz
  Founder
 • “Good work, very professional, strong in reactivity and communication. On time and budget! Great communication, very professional. Every task is finished on time and at a high level of quality. Will hire again!”

  Didem Durmaz Dichemet

Hai să începem.

Înainte de toate hai să stabilim câteva detalii înainte să ne apucăm de treabă să ne facem o idee despre ce va conține proiectul tău.Nu mai aștepta
momentul perfect.

Interesul și plăcerea se stimulează prin imagini uriașe cu conținut care îți taie răsuflarea. Deși vor cântări rațional prețuri, condiții de cazare și facilități, ceea ce dă șansa câștigătoare destinației de călătorie este de multe ori frumusețea, liniștea sau exotismul care emană din imaginile ce dau viață ecranului.

Oferă clienților posibilitatea de a folosi uneltele site-ului tău de oriunde. Dincolo de opțiunea full responsive, o variantă modernă de creare a accesibilității este dezvoltarea unei aplicații mobile.