fbpx

Cauți servicii Wordpress?

Te putem ajuta cu orice serviciu legat de Wordpress, completează formularul de mai jos și te vom contacta noi pentru mai multe detalii.

Începe acum! Ia legătura cu noi și află cum te putem ajuta să-ți transformi proiectul în realitate.

Telefon: +40 762 994 622            E-mail: contact@thecon.ro

Cere o ofertă
Care sunt beneficiile tale?

WordPress este CMS-ul ideal pentru realizarea de site-uri profesionale și eficiente, care să contribuie la diferențierea firmei pe orice piață competitivă. Această platformă îți oferă posibilitatea să administrezi site-ul cu ușurință fără a avea cunoștințe tehnice.

Cu noi faci primul pas în crearea prezenței online de care ai nevoie pentru a atrage clienții și partenerii și a dezvolta afacerea în mod profesionist. Ai la dispoziție o echipă de specialiști talentați care contribuie în fiecare zi la îmbunătățirea notorietății și rezultatelor clienților noștri dezvoltând soluții web inovative și eficiente.

Portofoliu.

Câteva dintre proiectele dezvoltate de echipa noastră de designeri și experți tehnici. Pentru întrebări și informații suplimentare contactează-ne. Ne place să vorbim despre munca noastră!

Ce spun clienții .

 • Această echipă este genul “care poate orice”, fiind de fiecare dată dispuşi să încerce toate ideile sau funcțiile prezentate. Website-ul nostru trumi.com este extraordinar datorită acestei echipe. Sunt foarte fericit de experiență şi intenționez să colaborez cu echipa Thecon pentru foarte multe proiecte în viitorul apropiat!

  Nathan Jespersen
  CEO Trumi.com (Australia)
 • Am apelat la Thecon la sfatul unui consilier de încredere care a mai lucrat cu ei. Personalul de la Thecon a fost foarte flexibil, realizând care sunt nevoile mele la nivel de marketing, ghidându-mă către un proces de webdesign şi dezvoltare online.

  Joe Durkee
  Administrator, wellstonelaw.com
 • Sunt foarte mulțumit de colaborarea cu Thecon atât în perioada contractuală cât și după.

  Valentin Panaite
  Administrator, ecred.ro

Hai să începem.

Înainte de toate hai să stabilim câteva detalii despre conceptul proiectului tau. Completează formularul de mai jos și beneficiază de consultanță gratuită.Nu mai aștepta
momentul perfect.

Dezvoltăm pentru succesul afacerii tale soluții web personalizate, adaptate strategiei de marketing, industriei și pieței țintă. Folosim cele mai noi tehnologii web pentru design unic și expresiv, structură intuitivă și funcționalitate impecabilă.

Mai ai puțin și dai startul. Pentru că mai întâi website-ul tău va fi supus unui proces amănunțit de verificare. De la detaliile de conținut (grafică, imagini, text) și până la funcționalitatea celui mai mic buton sau link din structura site-ului. Pentru că ne place ca totul trebuie să funcționeze rapid, eficient și impecabil.